Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Guida pārspēj Petisu un gaida titula cīņu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Guida pārspēj Petisu un gaida titula cīņu
Klejs Guida (pa kreisi) un Entonijs Petis
Foto: ufc.com

Viens no UFC vadošajiem vieglā svara cīkstoņiem Klejs Guida (29-11-0), kurš vakar notikušajā cīņu šova "UFC -TUF 13 finale" ietvaros solīja nokautēt WEC čempionu Entoniju Petisu (13-2-0), izdevās pretinieku uzveikt tikai pēc punktiem. Tagad amerikānis cer uz titula cīņu.

Klejs Guida aizvadot trīs aizraujošus piecminūšu raundus, UFC debitantu Entoniju Petisu uzveica tikai pēc punktiem.

Pirms cīņas Guida solīja nokautēt Petisu, un izskatījās, ka ar tādu mērķi sportists arī kāpa būrī rādot labu sniegumu.
Lai vai kā, cīņā beidzās pēc punktiem un ar vienbalsīgu tiesneša lēmumu (30-27; 30-27; 30-27) par uzvarētāju tika kronēts Klejs Guida, kurš tagad cer uz iespēju cīnīties par UFC vieglā svara čempiona jostu.

"Mēs viņiem parādījām, kas ir cīņa parterā! Gribu parādīt, ka esmu pretendents Nr. 1 uz titulu. Ja jūs vēlaties redzēt pasaulē visaizraujošāko vieglā svara cīņu, Džo Silva, Dana Vaits, UFC - lieciet mani ringā!" runīgs pēc uzvaras bija Guida.

Fergusons uzvar TUF 13 finālā

Par UFC organizētā televīzijas šova "The Ultimate Fighter" trīspadsmitās sezonas uzvarētāju kļuva Tonijs Fergusons (11-2-0), kurš pirmajā raundā ar precīzu rokas sitienu nokautēja otru šova finālistu Ramziju Nijmanu (4-2-0).
"Traks var palikt! Pat neatceros kā izdarīju šo sitienu," pēc uzvaras izteicās jaunais TUF čempions.
"Es tur iekšā daudz ko jaunu uzzināju par sevi"

"UFC - The Ultimate Fighter 13 finale" rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Reuben DuranFrancisco RiveraSubmission (Rear-Naked Choke)31:57
2Scott JorgensenKen StoneKO (Punches)14:01
3Clay HarvisonJustin EdwardsDecision (Split)35:00
4Shamar BaileyRyan McGillivrayDecision (Unanimous)35:00
5George RoopJosh GrispiKO (Punch to the Body)33:14
6Jeremy StephensDaniel DownesDecision (Unanimous)35:00
7Chris CopeChuck O'NeilDecision (Unanimous)35:00
8Kyle KingsburyFabio MaldonadoDecision (Unanimous)35:00
9Ed HermanTim CredeurTKO (Punches)10:48
10Clay GuidaAnthony PettisDecision (Unanimous)35:00
11Tony FergusonRamsey NijemKO (Punches)13:54

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-06-05 14:31, pirms 13 gadiem
kkā necerēju, ka Guida uzvarēs, bet nu tas čalis kustās kā Andersons zem ripām, tāpēc trāpīt grūti un laba kontrole uz partera. vienīgi nepatīk tas, ka sola, ka nokautēs utt.

bet tā vispār baigi labās cīņas.

     [+] [-]

, 2011-06-06 08:38, pirms 13 gadiem
stulbais Ramseys

     [+] [-]

, 2011-06-06 09:52, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: stulbais Ramseys
ko tad tā? Tonijs 'Where's your kid at?' Fergusons labi boksējas. protams, negribējās, lai tāds paštaisns s*ds uzvar vispār, bet cīnījās jau labi.

     [+] [-]

, 2011-06-06 10:11, pirms 13 gadiem
Nu jā, vislaik bija nelaba nojausma, ka dzērājs vinnēs, bet nu Ramseys arī izdarīju visu stulbi, ko vien varēja. Nemēģināja nevienu takedownu un tikai vicinājas, kaut bija skaidrs, ka Toņa daudz labāks uz kājām + sagura pēc 3 minūtēm ar savu vicināšanos un beigas bija nenovēršamas. Bet nu Where'syourkidats ringā izskatās labi, nez kā ies UFC. Kur tas sūda Brukins nozudis un vēl virkne TUF laimētāju. Nesaprotu kāpēc viņi tik daudz tos lightweightus un welterwieghtus (kuri pēc tam tā pat visi nomet uz lw) taisa, kad tā jau tās divīzijas ir pārbāzstas.

     [+] [-]

, 2011-06-06 11:25, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: Nu jā, vislaik bija nelaba nojausma, ka dzērājs vinnēs, bet nu Ramseys arī izdarīju visu stulbi, ko vien varēja. Nemēģināja nevienu takedownu un tikai vicinājas, kaut bija skaidrs, ka Toņa daudz labāks uz kājām + sagura pēc 3 minūtēm ar savu vicināšanos un beigas bija nenovēršamas. Bet nu Where'syourkidats ringā izskatās labi, nez kā ies UFC. Kur tas sūda Brukins nozudis un vēl virkne TUF laimētāju. Nesaprotu kāpēc viņi tik daudz tos lightweightus un welterwieghtus (kuri pēc tam tā pat visi nomet uz lw) taisa, kad tā jau tās divīzijas ir pārbāzstas.
Nu tie jaunie netiek pie cīņām laikam, jo pārbāzts, kā jau teici. kamēr visi dabū izkauties. McGee septembrī izies pret vienu korejieti, kurš ir šķietami ir baigais tehnisko knock-out'u mākslinieks (varbūt Jon Jones tipa?).

     [+] [-]

, 2011-06-08 08:52, pirms 13 gadiem
Nezinu gan vai Clay ir pelnījis cīņu par jostu. Piekrītu, ka viņa cīņas ir aizraujošas un nekad nav garlaicīgas, bet uzskatu, ka Jim Miller ir daudz vairāk pelnījis šo iespēju cīnīties par jostu.