Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

26. aprīlī Rīgā notiks cīņas starp Latvijas un Baltkrievijas MMA izlasēm

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

26. aprīlī Rīgā notiks cīņas starp Latvijas un Baltkrievijas MMA izlasēm
Andrejs Zozuļa
Foto: Edgars Brazdauskis

26. aprīlī Rīgā naktskluba „Godvil” (Brīvības iela 214 b) telpās notiks cīņu šovs „Rīga Challenge”, kurā risināsies komandu cīņas starp Latvijas MMA vienību un Baltkrievijas labākajiem šī sporta veida pārstāvjiem, tā portālu Sportacentrs.com informēja šī pasākuma organizatori.

Cīņu šovs „Rīga Challenge” ir starptautisks turnīrs, kurā galvenais notikums būs MMA komandu – Latvijas un Baltkrievijas savstarpējā cīņa.

Pēc organizatoru sniegtās informācijas, Latvijas vienības krāsas aizstāvēs bijušais organizācijas IRO Eiropas čempions Andrejs Zozuļa (11-15-0), Vitālijs Meļņikovs (0-3-0), Andrejs Karpačovs (0-2-0), Vjačeslavs Beļajevs (1-3-0) un Didzis Verbickis (0-2-0). Pasākuma rīkotāji piezīmēja, ka sastāvs var arī mainīties.

Savukārt Baltkrievijas izlases sastāvā iekļauti Pāvels Katrunovs (7-2-0), Nikolajs Davidovs (0-0-0), Aleksejs Repalovs (2-5-0), Sergejs Sinkēvičs (3-4-0) un vēl viens cīkstonis, kura vārds šobrīd nav zināms. Protams, arī baltkrievu rindas var mainīties, taču spriežot pēc portālā sherdog.com pieejamās sportistu statistikas, kaimiņu sastāvs izskatās nedaudz spēcīgāks. Taču ne vienmēr uz papīra spēcīgākais ir arī ringā stiprākais.

Šajā pasākumā būs arī vairākas reitinga cīņas. Viena no šī cīņu šova gaidītākajiem mačiem noteikti būs portāla Sportacentrs.com par pērnā gada par labāko K-1 cīkstoni atzītā Artūra Gorlova kikboksa divkauja ar Artjomu Kazerski (Baltkrievija).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...