Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Karloss Kondits apstādina Niku Diazu un nopelna titula cīņu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Karloss Kondits apstādina Niku Diazu un nopelna titula cīņu
Niks Diazs (pa kreisi) cīņā ar Karlosu Konditu
Foto: ufc.com

Vakar „UFC 143” vakara galvenajā duelī Karloss Kondits (28-5-0) pēc punktiem uzvarēja bijušo Strikeforce pusvidējā svara čempionu Niku Diazu (26-8-0), pārtraucot viņa vienpadsmit cīņu uzvaru sēriju. Ar šo uzvaru Kondits sev nopelnīja iespēju stāties pretī patreizējam UFC čempionam Džordžam Santpjēram.

Bukmeikeru un MMA speciālistu favorīts pirms cīņas, protams, ka bija bijušais Strikeforce pusvidējā svara čempions Niks Diazs, kurš speciāli dēļ cīņas ar patreizējo UFC pusvidējā svara čempionu Džordžu Santpjēru pārgāja uz UFC. Diemžēl cīņa nenotika, jo Diazs neieradās uz preses konferenci un UFC atcēla šo supercīņu. Diaza vietu cīņā par titulu ieņēma Karloss Kondits, taču mačs nenotika, jo čempions treniņā savainoja celi.

Kamēr Džordžs Santpjērs atgūstas pēc ceļgala operācijas, Kondits ar Diazu savā starpā noskaidroja, kurš būs nākamais titula pretendents.

Diezgan aizraujošā cīņā pelnīti, bet negaidīti pēc punktiem ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu (48-47, 49-46 un 49-46) uzvaru izcīnīja divdesmit septiņus gadus vecais bijušais WEC čempions Karloss Kondits.

„Es to nebūtu paveicis bez saviem treneriem un komandas biedriem. Es darīju visu, ko viņi man teica un no būra iznācu kā uzvarētājs,” gandarīts bija Kondits, kurš ar Diazu atstāvēja visus piecus piecminūšu raundus.
„Izturība vienmēr bijusi mana stiprā puse. Tā vienmēr bijusi daļa no mana cīņas plāna, kur es jūtu kā pārspēt savus pretiniekus.”

„Daudzās manās cīņās es stiprāks palieku tiešu pēdējos raundos un arī šoreiz tā notika. Protams, cepuri nost Nika Diaza priekšā. Viņš ir cīnītājs, un man pret viņu ir respekts un apbrīna kā viņš cīnās.”

Kondits ir pagodināts, ka viņam tiks dota iespēja stāties pret Džordžu Santpjēru: „Tas ir pagodinājums. Džordžs ir cīkstonis, kuram es esmu vēlējies līdzināties kopš biju jauns puika. Tas ir liels pagodinājums kāpt uz vienas skatuves ar tādiem čaļiem kā Niks Diazs un Džordžs Santpjērs.”

Verdums UFC atgriežas ar uzvaru

Šajā šovā ar uzvaru UFC apritē atgriezās brazīliešu smagsvars Fabricio Verdums, kurš pēc punktiem ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pārspēja Roju Nelsonu, kurš iepriekšējā cīņā nokautēja leģendāro Mirko „Krokopu” Filipoviču”

Fabricio bija daudz pārāks par savu pretinieku visos cīņas kompetentos, ko apliecina arī sānu tiesnešu piešķirto punktu skaits (30-27; 30-27 un 30-27). Nelsonam bija smagi sasistas kājas un pamatīgi saskādēta seja, taču amerikāņu smagsvars kārtējo reizi apliecināja, ka viņu nemaz nav tik viegli izslēgt.

„Es zināju, ka Rojs Nelsons ir sīksts zellis, taču es trenēju savas kājas pie Mui- tai treneriem,” savu panākuma atslēgu atklāja Verdums, kurš UFC pēdējo cīnu aizvadīja 2008. gadā. „Esmu ļoti laimīgs un jau gatavs nākamajai cīņai.”

„UFC 143” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Stephen ThompsonDaniel StittgenKO (Head Kick)14:13
2Rafael NatalMichael KuiperDecision (Unanimous)35:00
3Matt RiddleHenry MartinezDecision (Split)35:00
4Matt BrownChris CopeTKO (Punches)21:19
5Edwin FigueroaAlex CaceresDecision (Split)35:00
6Dustin PoirierMax HollowaySubmission (Triangle Armbar)13:23
7Ed HermanClifford StarksSubmission (Rear-Naked Choke)21:43
8Renan PegadoScott JorgensenDecision (Unanimous)35:00
9Josh KoscheckMike PierceDecision (Split)35:00
10Fabricio WerdumRoy NelsonDecision (Unanimous)35:00
11Carlos ConditNick DiazDecision (Unanimous)55:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2012-02-06 15:54, pirms 12 gadiem
neiedomājami dramatiska cīnā. Diazs visu laiku gribēja izprovicēt Conditu uz agresīvu cīņu , bet condita kā jau redzējam vnk savācās un tehniski,uzvarēja
Nelsons kārtējo reizi pierādija , ka viņām ir akmens žoklis.
Koshchek un Pierce ciņu jau labāk būtu adevis Pierce man kautkā labāk viņš patika!
Ed Herman parādija, to ka vis var mainīties vienā acu mirklī

  +1 [+] [-]

, 2012-02-06 17:07, pirms 12 gadiem
būtu atdevis uzvaru Pīrsam.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-06 19:02, pirms 12 gadiem
Zēl, ka Kondits ar savu mīzšanu sabojāja cīņu, kas varēja būt viena no visu laiku labākajām. Protams, labi, ka viņš atkoda, kā var Diazu uzvarēt pēc punktiem, bet Kondits visiiem tieši patika tāpēc, ka viņš nekad nebaidījāš un vēl par spīti cīnījās ar pretinieku viņa stiprākajā elementā. Bet tā cīņa bija galīgi garlaicīga, ar mokām varēju noskatīties. + beigās biju 100 procenti pārliecināts, ka decisionu iedos Diazam, (2 tiesneši vēl iedeva 49:46 lol). Labi, Kondits nedaudz vairāk trāpīja sitienus, bet tas nav vienīgais, pēc kā vērtē iznākumu cīņā. Octagon control Kondits zaudēja 2 pret 98. Man tiešām Kondits patika līdz šim, bet tagad es pat pirmo reizi mūžā vēlu uzvaru GSP un ceru, ka viņš sadauzīs (visdrīzāk gan pagulēs virsū) Konditu. Jācer, ka Ellenbergers vai Hendricks spēs vēl kādu dzīvību ieviest WW.
Nu nebija Pīrss pelnījis uzvaru. Jā viņam ir 3 tuvi decision zaudējumi divīzijas stiprākajiem džekiem, bet tā jau ir tendence. Viņš ir viduvējs standupā un labs wrestleris, un wrestlingošanu gan viņš parasti izmanto tikai lai noslāpētu pretinieku un izvairītos no cīņas (ar ko viņš arī izspieda uzvaru pirmajā raundā, bet zaudēja nākamos divus). Lai tik talantīgā divīzijā kaut ko sasniegtu ir jābūt kaut kam vairāk par to.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-06 19:40, pirms 12 gadiem
Es nevaru atcerēties nevienu garlaicīgu Nelsona cīņu! Nu labi - Nelsons un Mirs savā cīņā abi bija pārguruši, bet tik un tā - Nelsons ir viens izturīgs džeks, droši vien, ka ar stellatslēgu arī viņu nevarētu izslēgt!

Nesaprotu, kā var sūdzēties par konditu vs diazu! Bija ļoti interesanta cīņa - man ne brīdi nebija garlaicīgi. Nesaprotu, kādēļ daudzi gaidīja, ka Kondits kā bullis skries diazam pretī - viņš taču ir no Džeksona nometnes, tur game plan ir galvenais!!!! Bija izcila cīņa, uzvara pelnīti! Tas, ka Diazs kā apnarkojies gāja Konditam visu laiku virsū galīgi neskaitās Octagon control. Octagon control ir spēja realizēt sitienus, submission mēģinājums, TD uc komponentus atvēlētajā laukumā. Diazam nekas tamlīdzīgs neizdevās!

     [+] [-]

, 2012-02-07 19:32, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: Zēl, ka Kondits ar savu mīzšanu sabojāja cīņu..
Nu savādāk Diazu, man liekas, neuzveikt. pāris sitieni, kombinācijas un tad atkāpies. kā ar visiem. un ja kkas aizķer, tad ej tālāk. bet ko darīt, ka priekšā kkāds zombijs Diazs, kam reāli vajag sudraba lodi sirdī, lai atkāpjas? Kondits izmēģināja gandrīz katru sitienu pret viņu, bet nu ko darīt, palikt uz vietas jau nedrīkstēja. 10 cilvēki jau pirms tam izprovēja zodu pārbaudīt, un, lai cik Kondits normāli sistu, viņam nav, ko darīt Diaza priekšā. tur vajag vismaz Deilija cienīgu roku, nevis kkādu ar "ok" sitienu.

cīņa gan bija tuva, un piekrītu, ka 49-46 ir kkas absurds.

     [+] [-]

, 2012-02-07 19:34, pirms 12 gadiem
par pīrsu, nu labi, nav gluži labākais, bet tajā vakarā Kosčeks, manuprāt, neko nedarīja. blenza it kā atkal GSP priekšā pārsvarā + atkal ar savu p1darisko, katrs-netīrais-triks-iedomājams manieri. pirkstus bāž un šortus velk nost, grāba žogu vietām. nedabūja tik notēlot nelegāla sitiena saņemšanu. bet nu labi, tas tā - manuprāt. 2. tāds strīdīgs raunds, tik pusē, kad saņēma pirmo aizrādījumu par bakstīšanu, viņš šķietami atguva pārliecību savos spēkos (vai arī, nez, pēc bakstīšanas Pīrss varēja būt nedaudz demotivēts). lai cik s*dabrāļu paņēmienus viņš veiktu, viņš arī ir labs cīnītājs bez tiem (noprotu), bet šī cīņa bija galīgi nekāda no viņa puses. reāli tikai 3. raundā bija Kosčeks atnācis uz cīņu

Nelsonu gan bija skumīgi redzēt. tiešām jāiegūst kkāda forma, citādi izskatās, ka kkāds dzēris onka iet, un ņem katru brutālu sitienu uz mutes un kur vēl ne.

     [+] [-]

, 2012-02-07 20:50, pirms 12 gadiem
Kondita Kardio mani parsteidza nesaluza un darija game plan , nevainosim Kontitu par garlaicigu činu jo viņam ir gana daudz interesantu ciņu.Koščeks velāk pats atzinats ka bija nemotivēts cīnities ar Pīrsu,redzams ari rezultata.Roja barda episka un bruņa viņa žoklim.

     [+] [-]

, 2012-02-08 09:07, pirms 12 gadiem
hellpickle rakstīja: par pīrsu, nu labi, nav gluži labākais, bet tajā vakarā Kosčeks, manuprāt, neko nedarīja. blenza it kā atkal GSP priekšā pārsvarā + atkal ar savu p1darisko, katrs-netīrais-triks-iedomājams manieri. pirkstus bāž un šortus velk nost, grāba žogu vietām. nedabūja tik notēlot nelegāla sitiena saņemšanu. bet nu labi, tas tā - manuprāt. 2. tāds strīdīgs raunds, tik pusē, kad saņēma pirmo aizrādījumu par bakstīšanu, viņš šķietami atguva pārliecību savos spēkos (vai arī, nez, pēc bakstīšanas Pīrss varēja būt nedaudz demotivēts). lai cik s*dabrāļu paņēmienus viņš veiktu, viņš arī ir labs cīnītājs bez tiem (noprotu), bet šī cīņa bija galīgi nekāda no viņa puses. reāli tikai 3. raundā bija Kosčeks atnācis uz cīņu

Nelsonu gan bija skumīgi redzēt. tiešām jāiegūst kkāda forma, citādi izskatās, ka kkāds dzēris onka iet, un ņem katru brutālu sitienu uz mutes un kur vēl ne.
Nu Koščeks bija nekāds jā, bet pareizi bija, ka viņam iedeva decisionu, lai tādi Pīrsi nemaisās starp divīzijas labākajiem un nebojā gaisu, jo būsim godīgi, nekad viņš neko dižu UFC nesasniegs. WW ir pilna ar tādiem wrestleriem kā viņš (Storys, Brennemans), kas var reizi pa reizei līdzīgi nocīnīties ar kādu no divīzijas labākajiem, bet tāpat ir vēl daudzi labāki wrestleri par viņiem (Fičs, Šīlds, Elenbergers, Sančezs, Hendricks, Koščeks), kas ir ļoti stilistiski neizdevīgi pretinieki viņiem un kuriem tāds Pīrss zaudēs 8 no 10 cīņām.
Es saprotu Konditu, es noteikti arī viņa vietā tā darītu, bet nu nevajadzēja pirms cīņas solīt baigo rubaku, vai vismaz pēc cīņas atzīties, ka nomīza un atvainoties, nevis tēlot tagad baigo pagaidu čempionu.
Un šādās līdzīgās cīņas, kur uzvaru varēja dot jebkuram, manuprāt, gan no skatītāju, gan arī no komercijas viedokļa ir jādod tam, kurš iet virsū, nevis tam, kurš bēg un izvairās no cīņas.

     [+] [-]

, 2012-02-08 11:26, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: Nu Koščeks bija nekāds jā, bet pareizi bija, ka viņam iedeva decisionu, lai tādi Pīrsi nemaisās starp divīzijas labākajiem un nebojā gaisu, jo būsim godīgi, nekad viņš neko dižu UFC nesasniegs. WW ir pilna ar tādiem wrestleriem kā viņš (Storys, Brennemans), kas var reizi pa reizei līdzīgi nocīnīties ar kādu no divīzijas labākajiem, bet tāpat ir vēl daudzi labāki wrestleri par viņiem (Fičs, Šīlds, Elenbergers, Sančezs, Hendricks, Koščeks), kas ir ļoti stilistiski neizdevīgi pretinieki viņiem un kuriem tāds Pīrss zaudēs 8 no 10 cīņām.
Es saprotu Konditu, es noteikti arī viņa vietā tā darītu, bet nu nevajadzēja pirms cīņas solīt baigo rubaku, vai vismaz pēc cīņas atzīties, ka nomīza un atvainoties, nevis tēlot tagad baigo pagaidu čempionu.
Un šādās līdzīgās cīņas, kur uzvaru varēja dot jebkuram, manuprāt, gan no skatītāju, gan arī no komercijas viedokļa ir jādod tam, kurš iet virsū, nevis tam, kurš bēg un izvairās no cīņas.
nu ok, ok, bet, ja čalis tiešām ienāk tāds nekāds, tad pelnīts zaudējums. tā, ka nākamreiz zinās, kā iznākt uz cīņu.

nu ok, Kondits peisolīja, bet nu, man liekas, šitā hype-ošana ir līgumā. tāpat kā Rojs Nelsons teica, ka JDS nomīza no viņa BJJ vai kā tur, ka izlēma ar viņu vicoties. tas bija pirms Mira cīņas. Kosceks ar pilnīgi uzmeta lūpu par to, ka kāds viņu izsaucis un solīja viss ko.

bet labi, būs remačs tāpat. es teiktu tā, Kondits varbūt nevinnēja, bet Diazs zaudēja to cīņu. remačā gan vajadzētu Diazam paņemt, jo reāli kondits nekur nedraud, bet Diazam vajag beigt cerēt uz citu nepacietību.

     [+] [-]

, 2012-02-08 13:47, pirms 12 gadiem
domājat Diaz aiziest?:O
jo tgd gameplan iz zinaams,kaa uzveikt + naakamaas cīņās uzreiz nebuus 5x5min

     [+] [-]

, 2012-02-08 23:09, pirms 12 gadiem
technique rakstīja: domājat Diaz aiziest?:O
jo tgd gameplan iz zinaams,kaa uzveikt + naakamaas cīņās uzreiz nebuus 5x5min
revanša mačs būs.

     [+] [-]

, 2012-02-09 14:25, pirms 12 gadiem
hellpickle rakstīja: revanša mačs būs.
vari iemest info:O
5x5min un uzvarētājs ar GPs vai parasta retinga cīņa,jo Gps dabūs savu jostu atpakaļ,ja ,protams,remach nebūs pirms Kondits vs GPS

     [+] [-]

, 2012-02-09 14:42, pirms 12 gadiem
technique rakstīja: vari iemest info:O
5x5min un uzvarētājs ar GPs vai parasta retinga cīņa,jo Gps dabūs savu jostu atpakaļ,ja ,protams,remach nebūs pirms Kondits vs GPS
GPS vēl sīvu pretestību var izrādīt 3G un GPRS

  +1 [+] [-]

, 2012-02-09 15:57, pirms 12 gadiem
technique rakstīja: vari iemest info:O
5x5min un uzvarētājs ar GPs vai parasta retinga cīņa,jo Gps dabūs savu jostu atpakaļ,ja ,protams,remach nebūs pirms Kondits vs GPS
ok, atvainojos par neprecizitāti. Kondits piekrita, bet Diaza menedžments diži negrib
bloodyelbow.com

     [+] [-]

, 2012-02-09 17:02, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: GPS vēl sīvu pretestību var izrādīt 3G un GPRS
oi,piedod,Gsp,es viņu tā vieglāk atceros

     [+] [-]

, 2012-02-10 09:05, pirms 12 gadiem
Visvairāk mani baida tas, ka Diazs ir diezgan stūrgalvīgs un nebūtu brīnums, ja viņš remačā cīnītos tieši tāpat kā tagad un rezultāts būs identisks.

     [+] [-]

, 2012-02-10 11:03, pirms 12 gadiem
NSAC Reveals Nick Diaz Tests Positive for...

Diazs laikam necīnīsies, jo aizliegts šamam cīnīties kādu laiku, izgāžoties urīna paraugu pārbaudē, jo izrādas, ka tika atrastas marihuānas "pēdas". viņam aizliegts cīnīties kādu laiku.

     [+] [-]

, 2012-02-10 11:54, pirms 12 gadiem
Vai tad ir jau oficiāli aizliegts? Jāskatās vēl ko piespriedīs, viņam it kā esot ārsta atļauja medicīnas nolūkos vilkt zaļo