Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Maikls Bispings uzveic Džeisonu Milleru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maikls Bispings uzveic Džeisonu Milleru
Maikls Bispings (pa kreisi) un Džeisons Millers
Foto: ufc.com

UFC sliktais zēns Maikls Bispings (22-3-0) vakar cīņu šova „UFC - The Ultimate Fighter 14 Finale” ietvaros trešajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica MTV šova „Bullies Beatdown” vadītāju Džeisonu Milleru (23-8-0).

Gan Džeisons Millers, gan Maikls Bispings bija UFC menedžētā TV šova „TUF 14” treneri, kuriem pēc šova scenārija šova izskaņā bija jātiekas vienam pret otru.

Un vakardiena bija tā diena, kad tas notika. Tiesa, atgriešanās UFC apritē pēc sešu gadu ilgas klejošanas par visādām pasaules organizācijām Milleram nebija tāda kā sportists bija ieplānojis.

Pirmais raunds aizgāja Džeisona zīmē, kurš bija pārņēmis iniciatīvu cīņā, pat mēģināja maču pārvest parterā, taču neizdevās.

Otrajā raundā viss mainījās – aktīvāk sāka strādāt britu sportists Bispings, kurš labi kontrolēja cīņas gaitu. Maiklam izdevās pat pārsist Milleram uzaci, kas amerikāni vēl vairāk izsita no sliedēm.

Trešajā raundā pilnīga kontrole pār cīņas gaitu piederēja Maiklam Bispingam, kurš pateicoties saviem aktīvajiem uzbrukumiem cīņu beidza ša’raunda ceturtajā minūtē.
Šī britam bija jau ceturtā uzvara pēc kārtas.

„Viņš ir spēcīgs čalis,” pēc cīņas savu pretinieku lielīga Bispings. „Bet būšu godīgs, es neesmu laimīgs kā izvērtās cīņa. Pirmais raunds neritēja saskaņā ar plānu. Otrais un trešais bija labi, taču, ja man būs jātiekas ar čempionu ar šādu pirmo raundu neies cauri. Man vēl joprojām daudz jāstrādā.”

Arī Džeisons Millers nebija īpaši priecīgs par cīņas iznākumu, taču atzinīgi vērtēja Bispinga sniegumu ringā: „Es šai cīņai ļoti nopietni trenējos. Piedodiet man! Es piekusu. Un visi „Bū”, kas tiek vērsti pret Maiklu Bispingu jāpārvērš aplausos, jo viņš ir labs cīkstonis.”

”UFC - The Ultimate Fighter 14 Finale” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Bryan CarawayDustin NeaceSubmission (Rear-Naked Choke)23:38
2Steven SilerJosh CloptonDecision (Unanimous)35:00
3Roland DelormeJosh FergusonSubmission (Rear-Naked Choke)30:22
4John AlbertDustin PagueTKO (Punches)11:09
5Marcus BrimageStephen BassDecision (Unanimous)35:00
6Johnny BedfordLouis GaudinotTKO (Knees to the Body)31:58
7Tony FergusonYves EdwardsDecision (Unanimous)35:00
8John DodsonT.J. DillashawTKO (Punches)11:54
9Diego BrandaoDennis BermudezSubmission (Armbar)14:51
10Michael BispingJason MillerTKO (Knees to the Body and Punches)33:34

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-12-04 21:39, pirms 13 gadiem
Biju ļoti nepatīkami pārsteigts par Milleru - no gsp cīņas bija palicis atmiņā kā labāks, neparastāks un neprognozējamāks. Bispingu tik un tā pie Silvas nevar laist - pārbrauks pāri kā ar ceļarulli.

     [+] [-]

, 2011-12-04 22:52, pirms 13 gadiem
Milleru vispār bez variantiem atstāja

     [+] [-]

, 2011-12-05 11:44, pirms 13 gadiem
jocīgi, atkal galvenajā vakara cīņā atlēti bez elpas. šoreiz vēl ātrāk. smieklīgi, ka lielākā daļa, par kuriem cerēju, ka uzvarēs, zaudēja. haha.

     [+] [-]

, 2011-12-05 16:56, pirms 13 gadiem
Mileram kardio prieksh 10 min , Johnijs Bedfords mazliet atgadina Skrastiņu RIP