Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zīle – Lietuvas čempions

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zīle – Lietuvas čempions
Kristaps Zīle ar Lietuvas čempionātā izcīnīto kausu
Foto: fightclub.lv

2. oktobrī Lietuvā risinājās Lietuvas Tai - boksa čempionāts, kurā piedalījās arī viens no Latvijas pazīstamākajiem kikbokseriem, liepājnieks Kristaps Zīle. Viņš svara kategorijā līdz 91 kg ieguva zelta medaļu, kļūstot par Lietuvas čempionu, ziņo fightclub.lv

Čempionātā piedalījās sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas.

Kristapam Zīlem finālā stājās pretī Lietuvas kikboksa kluba „Titanas” sportists, kuru liepājnieks ar vienbalsīgu tiesneša lēmumu uzvarēja un kļuva par Lietuvas Tai – boksa čempionu.

Atgādinām, ka pērngad Zīlem izdevās kļūt arī par Lietuvas Mui –thai čempionu šajā pašā svara kategorijā.

„Fināls bija ļoti mierīgs – bez nokdauniem. Cīņa bija taktiska spēle. Esmu priecīgs par uzvaru,” gandarīts par panākumu bija Kristaps Zīle.

Nākamo cīņu Zīle aizvadīs 9. oktobrī Igaunijā pret „K-1 WORLD GP 2010 IN WARSAW” čempionu Daņilu Šapļošinu, kurš pagājušajā gadā turnīra „K-1 Europe GP in Tallin” ietvaros uzveica citu latviešu K-1 cīkstoni Māri Timofejevu.

Izmantotie resursi:
Fight club Faraon
K-1 OFFICIAL WEBSITE
FightNight.ee

     [+] [-]

, 2010-10-11 16:22, pirms 14 gadiem
Prieks par tevi-Kiker!!!,taa tik turpinaat un neatlaist!!!,Liepaaja-K-sport rullee!!!