Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Daniela Kormjē cīņa ar Frenku Miru notiks 3. novembrī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Daniela Kormjē cīņa ar Frenku Miru notiks 3. novembrī
Daniels Kormjē
Foto: bleacherreport.com

Beidzot organizatori nākuši klajā ar datumu, kurā notiks ilgi gaidītā cīņa starp Strikeforce smagsvaru turnīra uzvarētāju Danielu Kormjē (10-0-0) un bijušo UFC smagā svara čempionu Frenku Miru (16-6-0) . Viņu divkauja nolikta uz 3. novembra šovu, kurš notiks Oklahomā (ASV), ziņo mmafighting.com

Sākotnēji šis mačs bija nozīmēts uz 29. septembri, kuram bija jāieņem Sakramento (ASV) šova vakara galvenā dueļa vietu, taču beigu beigās Strikeforce vadība nolēma, ka šajā pasākumā galvenā cīņa būs tikai viena un tā būs starp Gilbertu Malendezu (21-2-0) un Petu Hīliju (28-16-0) par Strikeforce vieglā svara čempiona titulu. Tā kā dēļ ažiotāžas, kas sacelta ap smagsvaru cīņu starp Kormjē un Mira , nebūtu loģiski šo maču likt kā otru galveno dueli – tika nolemts šo divkauju pārcelt uz novembri.

Sākumā bija arī vairākas spekulācijas, kurš tad būs Daniela Kormjē nākamais pretinieks… Šajā sakarā izskanēja arī bijušā UFC smagā svara čempiona Tima Silvias vārds, taču vēlāk MMA vecmeistara dalība tika atsaukta un viņa vietu cīņā pret Kormjē ieguva Frenks Mirs, kurš dēļ šī mača uz vienu cīņu pāries uz Strikeforce.

„Ar nepacietību gaidu atgriešanos Oklahomā. Priekš manis tur ir kā otras mājas, jo tur notika mana debija MMA, bet tagad tur notiks mana mūza svarīgākā cīņa,” izteicās līdz šim neuzvarētais Daniels Kormjē.

Jāpiemin, ka pēc cīņas ar Frenku Miru Kormjē kļūs par brīvo aģentu, jo šis sportistam skatoties pēc līguma ir pēdējais mačs Strikeforce rindās. Pēc tam, visdrīzāk, smagsvars pievienosies UFC cīkstoņu saimei.

„Kormjē ir ne tikai Strikeforce labākais smagsvars, viņš arī iekļauts pasaules TOP 10 labāko cīkstoņu vidū. Viņš ir lielisks cīkstonis ar labu labo āķi. Taču es varu iesist ne sliktāk, bet manas brazīliešu dzīu – džitsu iemaņas dod man priekšrocības gadījumā, ja darbība pāries parterā,” savu pretinieku novērtē Frenks Mirs, taču savā amerikāniskajā stilā tik un tā akcentu liek uz savu uzvaru.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results -...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...