Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Iespējams, ka Olimpiskais čempions Kurts Engls startēs UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Iespējams, ka Olimpiskais čempions Kurts Engls startēs UFC
Kurts Engls
Foto: kurtangletna.net

Četrdesmit divus gadus vecā WWE vrestlinga zvaigzne un 1996. gada Vasaras Olimpisko spēļu čempions brīvajā cīņā līdz 100 kg Kurts Engls saņēmis piedāvājumu no UFC prezidenta Dana Vaita par startēšanu UFC, ziņo portāls mmaweekly.com

"Es patiešām runāju ar Danu Vaitu. Tas notika pēc filmas "Kareivis" pirmzirādes. Jau sen esmu domājis pamest vrestlingu un pievērsties cīņām," apgalvo bijušais WWF un WWE vrestlinga čempions Engls, kurš filmā "Kareivis " iejuties Kobes lomā.

"Es sazinājos ar Danu, aizlidoju pie viņa un viņš lika man nodemonstrēt savu fizisko sagatavotību, lai saprastu vai esmu spējīgs startēt UFC. Paldies Dievam izgāju visus testus un viņš man izteica piedāvājumu...."

"Viņš vēlējās, lai es esmu gatavs cīņai jau pēc četri ar pus nedēļām, taču es pieprasīju sešus līdz astoņus mēnešus, lai sagatavotos."

"Es cienu Dana Vaitu, viņš ir lielisks draugs. Es saprotu, ka varu uzvarēt arī pēc četri ar pusi nedēļu sagatavošanos, taču es vēlos sagatavoties pēc iespējas labāk, lai parādītu pēc iespējas labāku sniegumu."

Ja var ticēt ārzemju mēdijos izskanējušo informāciju, tad Vaits vrestlinga zvaigzni Kurtu Englu grib likt pretī citai bijušajai WWE vrestlinga zvaigznei un bijušajam UFC smagā svara čempionam Brokam Lesneram.

Izmantotie resursi:
MMAWeekly.com | UFC News and MMA News, UFC...

  -1 [+] [-]

, 2011-09-04 20:37, pirms 13 gadiem
Manuprāt tas ir vairākus gadus vecs avots, jo pirms pāris gadiem Kurts par to runāja. Tagad Kurta mērķis ir 2012.gada olimpiāde.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-04 22:57, pirms 13 gadiem
Tas būtu traģiski, ja Broka atgriešanās cīņā pret viņu ieliktu maz zināmu čali (vismaz mma rindās). Nedomāju, ka Vaits taisās izvilkt tādu stieni

     [+] [-]

, 2011-09-06 19:17, pirms 13 gadiem
firms 8gadiem vins butu zvers MMA bet tagad

     [+] [-]

, 2011-09-07 08:58, pirms 13 gadiem
nu jaa, HW divīzija ir pašvaka UFC (izņemot JDS un Velaskēzu), bet nebiju domājis, ka tik traki, ka jāņem šitādi pensionāri bez pieredzes. Laikam pie vainas Nogueria, kurš izrubīja Danas uzlēcošo "zvaigzni" Schaubu un nav vairs svaigas perspektīvas gaļas. haha