Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Evans: „Ja zaudēšu Hendersonam turpmāk startēšu vidējā svarā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Evans: „Ja zaudēšu Hendersonam turpmāk startēšu vidējā svarā”
Rašads Evans
Foto: ufc.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Rašads Evans (17-3-1), kuram 15. jūnijā šova „UFC 161” ietvaros stāv priekšā cīņa ar bijušo Strikeforce un PRIDE pussmagā svara čempionu Denu Hendersonu (29-9-0), sola, ka gadījumā, ja piekāpsies Hendersonam viņš turpmāk startēs vienu svara kategoriju zemāk.

„Vairākas reizes noskatījos savu cīņu ar [Antonio Rodžerio] Nogeiru un esmu sašutis par to, ka šajā mačā neko neparādīju. Es nesaprotu, kas tanī brīdī darījās manā galvā… Šī cīņa man kalpos kā lieliska mācība,” savu neveiksmīgo cīņu ar Nogeiru raksturoja Rašads Evans.

„Dens Hendersons ne priekš viena nav noslēpums, viņa spēks ir labajā rokā. Pie tam viņš lieliski māk ieiet kājās, kā arī pietiekami labs cīņā parterā. Denam labi iznāk parterā pieturēt un bombardēt ar sitieniem…”

„Viss, kas no manis prasās, lai uzvarētu Hendersonu ir uzstādīt savus spēles noteikumus. Man ātri no sitieniem jāpāriet uz metieniem, kā arī jāstrādā visai asi. Nedrīkst pieļaut nekādus slinkās sitiena apmaiņas uz pus spēku, jāstrādā tikai ar pilnu atdevi un spēcīgiem sitieniem.”

„UFC esmu aizvadījis daudzus lieliskus mačus un arī šoreiz es negrasos zaudēt. Bet, ja tā notiks, tad es viennozīmīgi turpmāk startēšu vienu svara kategoriju zemāk – vidējā svarā. Bet, ja arī šajā svara kategorijā man neies, domāšu par karjeras beigšanu.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...