Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Lavrinovičs un Maslovs dalīs K-1 Latvijas čempiona troni

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Lavrinovičs un Maslovs dalīs K-1 Latvijas čempiona troni
Mareks Lavrinovičs un Aleksandrs Maslovs
Foto: fightclub.lv

24. aprīlī vairākkārtējais Latvijas čempions karatē Mareks Lavrinovičs (Tukums) cīnīsies par vakanto Latvijas čempiona titulu K-1 svara kategorijā līdz 79,38 kg ar liepājnieku Aleksandru Maslovu, ziņo fightclub.lv

Paredzētā titula cīņa par vakanto Latvijas čempiona jostu K-1 svara kategorijā līdz 79, 38 kg WFCA versijā notiks „Tukuma ledus hallē” cīņu šova „Fight Club WFCA vol. 10” ietvaros.

Sportistiem būs jāaizvada trīs trīsminūšu raundi, taču neizšķirta gadījumā tiesneši būs tiesīgi piešķirt vēl divus papildus raundus.

Atgādinām, ka Mareks Lavrinovičs (6-1-0)savu triumfu profesionālajā sportā uzsāka 2006. gadā, kad kļuva par Baltijas čempionu Tai – boksā, turnīrā uzvarot tādus sportistus kā Kirils Pšonko (Lietuva), Alans Pšednijs (Lietuva) un Sandris Tomsons. Bet tā kā Mareks neaizvadija nevienu titula aizstāvības cīņu, pēc gada titula turēšanas, sportists automātiski šķirās no sava titula. Pagaidām savu pēdējo K-1 cīņu Lavrinovičs aizvadīja pērnā gada oktobrī, kad pirmajā raundā ar nokautu pieveica Latvijas čempionu Tai-boksā Dmitriju Kaļmusu.

Savukārt Aleksandrs Maslovs (6-2-0), kurš trenējas Liepājas sporta klubā „K-Sports”, ir Latvijas čempions kikboksā un boksā starp amatieriem. K-1 Maslovs aizvadījis astoņas K-1 cīņas, no kurām uzvaras guvis sešās. Pēdējo cīņu Maslovs aizvadīja pērnā gada februārī, pēc punktiem uzvarot Žanu Šmitu.

Izmantotie resursi:
fightclub.lv

  -2 [+] [-]

, 2010-04-04 16:52, pirms 14 gadiem
vakants tituls? prikeškam tad aleksandrs duņecs cīnījās ar viktoru dudņiku 16.11.08. ,kur par latvijas čempionu kļuva v.dudņiks!

interesanti interesanti, lv ir tik daudz čempionu jostas ka neko nevar saprast

  +1 [+] [-]

, 2010-04-04 19:16, pirms 14 gadiem
Domāju, ja Mareks Lavrinovičs uzņemsies ineciatīvu jau cīņas sākumā tad arī viņš vinnēs kā nekā Kyokushinkai !!
OSU

     [+] [-]

, 2010-04-04 19:39, pirms 14 gadiem
itaals rakstīja: vakants tituls? prikeškam tad aleksandrs duņecs cīnījās ar viktoru dudņiku 16.11.08. ,kur par latvijas čempionu kļuva v.dudņiks!

interesanti interesanti, lv ir tik daudz čempionu jostas ka neko nevar saprast
Tur jau taa lieta, ka tituls ir kljuvis vakants, jo Dudniks gada laikaa nav aizstaaveejis savu titulu. Peec gada tituls automaatiski dzeeshaas un atkal paliek vakants. Taada prakse ir visaa pasaulee.