Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tukumā notiks cīņa par Eiropas čempiona titulu MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tukumā notiks cīņa par Eiropas čempiona titulu MMA
Aleksandrs Jakobsens
Foto: tukumabrali.lv

12. novembrī Tukumā cīņu šova “Klondaika Milžu cīņas 5” ietvaros savu pirms gada izcīnīto Eiropas čempiona titulu MMA vieglajā svarā (-70 kg) aizstāvēs norvēģis Aleksandrs Jakobsens (5-1), kurš cīnīsies pret Krievijas sportistu Dmitriju Šestakovu (4-2).

Divdesmit astoņus gadus vecais Jakobsens, kuram savulaik bija līgumattiecības ar Eiropas lielāko MMA organizāciju “Cage Warriors” par Eiropas čempionu tika kronēts pirms gada, uzvarot lietuvieti Ramūnu Paliunasu (6-15), kurš pēdējā momentā aizvietoja savainoto azerbaidžāni Vugaru Bahšijevu (13-11).

Jakobsens ierindojies Eiropas labāko TOP 50 vieglā svara MMA cīkstoņu sarakstā, taču viņa mērķis ir kāpt reitingā vēl augstāk, lai viņu pamanītu pasaules lielākā MMA organizācija UFC.

“Mana pēdējā cīņa bija martā, tāpēc esmu ļoti izsalcis pēc cīņām,” lielākajam Skandināvijas MMA sporta portālam MMAviging.com atklāja Aleksandrs Jakobsens, kurš pēdējā savā mačā uzveica britu Timu Klouzu (11-6). “Grasos uzvarēt Šestakovu, jo, ja vēlos nokļūt UFC, man vienkārši nav citas izvēles.”

Krievijas sporta meistaram Sambo un Pankrationā Dmitrijam Šestakovam ir divdesmit četri gadi. Viņam profesionālajā MMA aiz muguras sešas cīņas, no tām četrās izcīnītas uzvaras. No viņa iepriekšējiem “upuriem” nav neviena skaļa vārda, taču viņš var palielīties ar līgumsaistībām ar Krievijas lielāko MMA organizāciju “Fight Nights”, kurai ir tiešais līgums ar UFC.

Arī Šestakovs negrasās Latviju apmeklēt kā tūrists, bet darīs visu, lai gāztu Jakobsenu no Eiropas čempiona troņa un mājās aizbrauktu ar statistikā ierakstītu piekto uzvaru.

Izmantotie resursi:
Nordic MMA Everyday at MMA Viking –...

     [+] [-]

, 2016-11-03 12:48, pirms 8 gadiem
nav gadījumā paredzēts arī pasākumu filmēt un rādīt plašākam cilvēku daudzumam?