Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies turnīrs „Gypsy Open Cup 3”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Noslēdzies turnīrs „Gypsy Open Cup 3”
Turnīra uzvarētāja komanda "Golden Glory" kopā ar Rolandu Mikalauskas (centrā)
Foto: goldenglory.lv

24. augustā Rīgā „Hi Centrs” sporta bāzē noslēdzās kluba „Golden Glory” trešais rīkotais čigānu cīņu sporta festivāls „Gypsy Open Cup 3”, kurā sportisti stiprāko noteica pēc graplinga, kikboksa, pankrationa un boksa noteikumiem, kā arī nažu cīņās.

Cīņu festivāls „Gypsy Open Cup” ikgadēji tiek rīkots kopš 2011. gada un šis ir pirmais tāda formāta pasākums pasaulē, un kopš šī gada šāda tipa turnīrs popularitāti ieguvis arī Krievijā, Rumānijā, Lietuvā un Moldovā.

Šajās sacensībās piedalījās četrpadsmit klubu - "Golden Glory", "Sev Arch" , "Kihap", "Excalibur", "VM-Team", "Combat.lv", "Fighter Factory", "Muy Thai Academy" (MTA), "Danza Macabra”, "Pigmahia" , "Panktration”, "Excalibur", „Rusdur” un „Maximal".

Kopumā tika aizvadītas trīsdesmit reitinga cīņas pēc kikboksa, boksa, pankrationa un graplinga noteikumiem, kā arī četrpadsmit mači cīņās ar nažiem.

„Ar katru gadu palielinās sportistu skaits, kuri piedalās mūsu pasākumā. Priecē, ka arvien populārākas paliek nažu cīņas, protams, netiek aizmirsts arī par klasiskajām disciplīnām. Lai arī šis ir Romu tautu cīņu sporta festivāls, nav obligāti jābūt čigānam, lai piedalītos mūsu sacensībās, tāpēc tas arī atklātais kauss,” stāstīja pasākuma organizator Rolands Mikalauskas.

Komandu kopvērtējums

VietaKlubs
1.Golden Glory
2.MTA
3.Sev Arch

Izmantotie resursi:
Golden Glory Latvian MMA Team - События