Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies cīņu sporta festivāls „Golden Glory Cup 4”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Noslēdzies cīņu sporta festivāls „Golden Glory Cup 4”
Foto: goldenglory.lv

30. jūnijā Rīgā „Hi Centrs” sporta bāzē noslēdzās kluba „Golden Glory” ceturtais rīkotais cīņu sporta „Golden Glory Cup”, kurā sportisti stiprāko noteica pēc graplinga, kikboksa, pankrationa un boksa noteikumiem , kā arī nažu cīņās.

Šajās sacensībās piedalījās trīspadsmit klubu - "Golden Glory", "Sev Arch" , "Kihap", "Latvijas Cimdi", "VM-Team", "Fighters Factory", "Fighter Club", "Viktorija- T", "Danza Macabra”, "Combat.lv" , "Panktration”, "Excalibur" un „Kit-Jūrmala".

Kopumā tika aizvadītas trīsdesmit divas reitinga cīņas pēc kikboksa, boksa, pankrationa un graplinga noteikumiem, kā arī četrpadsmit mači cīņās ar nažiem.

„Sacensības izdevās. Neskatoties uz to, ka ir vasara un daudzi sportisti atpūšas vai arī viņi atrodas sporta nometnēs, mūsu pasākums bija apmeklēts gan no cīkstoņu puses, gan no skatītāju puses. Ar katru turnīru mūsu pasākumu līmenis aug un tas priecē. Ar katru nākamo pasākumu cīņas paliks aizvien interesantākas un aizraujošākas,” sola „Golden Glory” prezidents Rolands Mikalauskas.

Nažu cīņu rezultāti

Vecuma grupa no 15-17 gadiem

VietaVārds/Uzvārds
1.Sergejs Efimovs (Sev Arch)
2.Semjons Ņekazakovs (Golden Glory)
3.Valērijs Kovaļevskis (Sev Arch)

Pieaugušie

VietaVārds/Uzvārds
1.Igors Topčiļins (Danza Macabra)
2.Roberts Hvesko (Combat.lv)
3.Platons Platonovs (Sev Arch)

Izmantotie resursi:
Golden Glory Latvian MMA Team - События