Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bijusī WWE zvaigzne Bobijs Lešlijs atkal atgriezies MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bijusī WWE zvaigzne Bobijs Lešlijs atkal atgriezies MMA
Bobijs Lešlijs
Foto: sherdog.com

Bijušais WWE vrestlinga čempions Bobijs Lešlijs (9-2-0), kurš pirms gada diezgan negaidīti pēc punktiem piekāpās britu smagsvaram Džeimsam Tomsonam (18-14-0) atkal sāk uzkrāt uzvaru sēriju. Vispirms viņš uzvarēja Kevinu Asplundu (15-6-0), bet nesen šovā „GWC: The British Invasion: U.S. vs. U.K.” ar sāpju paņēmienu uzveica Metjū Larsonu (2-3-0).

Bijušā WWE vrestlinga zvaigzne Bobijs Lešlijs, kurš 2008. gadā pievērsās MMA, līdz pērnā gada maijam aizvadītajās astoņās cīņās bija piedzīvojis tikai vienu zaudējumu. Cīņā ar MMA veterānu Džeimsu Tomsonu melnādainajam cīkstonim paredzēja vieglu uzvaru, taču britu smagsvars pārsteidza MMA pasauli un izcīnīja uzvaru pēc punktiem.

Pēc šī zaudējuma izskanēja baumas, ka trīsdesmit sešus gadus vecais Lešlijs noslēdzis ar jaunizveidoto MMA organizāciju WSOF, taču negaidīti šā gada 7. jūnijā viņš debitēja Titan FC rindās, kurās izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar sāpju paņēmienu, uzveicot bijušo Bellator cīkstoni Kevinu Asplundu.

Arī trīs nedēļas vēlāk šovā „GWC: The British Invasion: U.S. vs. U.K”, kas risinājās 29. jūnijā ASV, Lešlijs turpināja savu uzvaras gājienu. Viņš viegli pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica mazpieredzējušo Metjū Larsonu, kuram šī bija tikai piektā cīņa.

„GWC: The British Invasion: U.S. vs. U.K.”

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Bobby LashleyMatt LarsonSubmission (Rear-Naked Choke)11:38
2.Marcin LazarzRicco RodriguezDecision (Unanimous)35:00
3.Andre WinnerDrew FickettDecision (Unanimous)35:00
4.Kendall GroveDanny MitchellTKO (Punches)14:53
5.Oli ThompsonKevin AsplundTKO (Punches)13:21
6.L.C. DavisJames SavilleDecision (Unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...