Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edijs Alvarezs vēl kādu laiciņu varētu palikt Bellator

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edijs Alvarezs vēl kādu laiciņu varētu palikt Bellator
Edijs Alvarezs
Foto: mmaconvert.com

Bijušais Bellator vieglā svara čempions Edijs Alvarezs (23-3-0), par kura iegādi izteikusi interesi UFC, vēl varētu palikt savā patreizējā darba vietā – Bellator, jo sportistam ar organizāciju vēl spēkā ir līgums, kurš beidzas tikai šā gada novembrī, apgalvo Bellator direktors Bjorns Rebnijs.

Vadoties pēc Bellator ģenerāldirektora Bjorna Rebnija vārdiem, Alvarezam ar organizāciju spēkā vēl ir līgums, saskaņā ar kuru vieglā svara cīkstonim Bellator paspārnē jāatrodas līdz šā gada novembrim. Plus Edijs organizācijai ir „parādā” vienu cīņu, kas nozīmē, ja lietas neatrisināsies, tad UFC rindās Ediju Alverezu neredzēsim ātrāk par nākamā gada sākumu.

„Mēs runājām ar viņu… paskatīsimies, kas no tā sanāks. Mēs varam noslēgt jaunu līgumu ar Edu, vai nu tas nenotiks. Pēc sākotnējā līguma mums vēl ir aptuveni pieci mēneši un viena cīņa… tā kā mēs vara uzrīkot vēl vienu cīņu ar Alvareza piedalīšanos,” apgalvo Rebnijs.

„Variantu ir daudz. Šobrīd mēs domājam par to, lai uzrīkotu Edijam vēl vienu cīņu, taču līdzīgās situācijās ļoti grūti priekšlaicīgi par kaut ko prognozēt.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...