Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Badrs Hari uzvar „Global FC” smagsvaru turnīrā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Badrs Hari uzvar „Global FC” smagsvaru turnīrā
Badrs Hari
Foto: mmaverse.com

Pagājušajā nedēļas nogalē Dubaijā (Apvienotajos Arābu Emirātos) viens no pasaules labākajiem smagā svara kikbokseriem, Nīderlandē dzīvojošais marokāņu sportists Badrs Hari pusfinālā uzveicot Stefanu Leko, bet pēc tam finālā Pīteru Grehamu, tika kronēts par turnīra „Global FC” smagā svara čempionu.

Šajā smagsvaru K-1 turnīrā piedalījās četras pasaules klases kikboksa zvaigznes – Stefans Leko (Vācija), Arnolds Aborotovs (Lietuva), Badrs Hari (Maroka) un Pīters Grehems (Austrālija).

Pirmajā pusfināla pārī dūres krustoja bijušais organizācijas It’s Showtime kikboksa čempions Badrs Hari ar trīsdesmit deviņus gadus veco cīņu sporta veterānu Stefanu Leko.

Kā jau varēja prognozēt pirms cīņas, šī mača izteikts favorīts bija Hari, kurš pirmo divu minūšu laikā trīs reizes nosūtīja vācieti nokdaunā. Pēc trešā nokdauna ringa tiesnesis apstādināja cīņu un Leko tika ieskaitīts zaudējumu ar tehnisko nokautu. Priekš Stefana šis bija jau astotais zaudējums pēdējās desmit aizvadītajās cīņās.

Otrajā pusfinālā aci pret aci stājās austrāliešu smagsvars Pīters Grehems, kuram šobrīd ir spēkā līgums ar MMA organizāciju Bellator un lietuvietis Arnolds Aborotovs. Sportisti ringā aizvadīja visus trīs atvēlētos trīsminūšu raundus, pēc kuriem sānu tiesneši uzvaru atdeva Grehemam, kurš arī nopelnīja tiesības finālā cīnīties ar Badru Hari.

Badrs Hari ar Pīteru Grehemu ir seni paziņas, kuri reiz bija tikušies ringā. Pirmo reizi savā starpā viņi sitās 2006. gadā. Toreiz uzvaru trešajā raundā ar nokautu izcīnīja Grehems.

Šoreiz vēsture neatkārojās un uzvaru izcīnīja Badrs Hari. Marokānim bija nepieciešama vien pusotra minūte, lai aizsūtītu Pīteru Grehemu nokautā. Viņš ne tikai atriebās austrālietim par pirms astoņiem gadiem sarūpēto smago zaudējumu, bet arī izcīnīja Global FC čempiona titulu.

Izmantotie resursi:
All The Best Fights.com: Videos & News on...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-08 13:33, pirms 10 gadiem
wot wot tik dziļš nokauts ka d_rst gribas, pilnīgs fufelis.

     [+] [-]

, 2014-06-09 12:57, pirms 10 gadiem
Jā, nu nokauts tas bija, bet nekāds dziļais. Drīzāk TKO.