Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vorens tiek kronēts par īslaicīgo Bellator spuervieglā svara čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vorens tiek kronēts par īslaicīgo Bellator spuervieglā svara čempionu
Džo Vorens
Foto: fighthubtv.com

Naktī uz sestdienu bijušais Bellator pusvieglā svara čempions Džo Vorens (11-3-0) piecu raundu cīņā pēc punktiem uzvarēja Rafaelu Silvu (21-4-0) un tika kronēts par īslaicīgo Bellator supervieglā svara čempionu, kas nozīmē, ka viņš tagad ir nākamais uz cīņu pret īsto čempionu Eduardo Dantasu (16-3-0).

Priekš Džo Vorena šai cīņai vajadzēja būt titula mačam ar patreizējo Bellator supervieglā svara čempionu brazīlieti Eduardo Dantasu, taču šī cīņa tika atcelta sakarā ar čempiona treniņos gūto savainojumu.

Dantasa vietu ieņēma viņa tautietis Rafaels Silva. Silvam tika dota iespēja ar Vorenu pacīnīties par īslaicīgo Bellator supervieglā svara čempiona jostu, kas uzvarētājam nodrošinātu obligātā titula pretendenta statusu.

Diemžēl svēršanās procedūrā Silva nespēja iekļauties svara kategorijas rāmjos un Bellator vadība nolēma sodīt cīkstoni, izlemjot, ka, gadījumā, ja uzvarēs brazīlietis, viņš savā īpašumā neiegūs čempiona jostu, priekš viņa šī būs vienkārša reitinga cīņa. Taču tas neattiecās uz Vorenu, priekš viņa kā jau sākumā bija paredzēts šī bija titula cīņa.

Cīņu būrī nekādi brīnumi nenotika. Cīņa bija visai līdzīga, taču likumsakarīgi pēc būrī atboksētajiem visiem pieciem atvēlētajiem raundiem uzvaru pēc punktiem (48-47, 48-47 un 48-47) izcīnīja Džo Vorens, kurš īpašumā ieguva īslaicīgā Belltor čempiona jostu.

„Esmu pagodināts par savu otro Bellator čempiona jostu. Tā bija smaga cīņa, bet es to paveicu. Jostu savā īpašumā turēšu tik ilgi cik vien varēšu,” pēc uzvaras teica Vorens, kurš Silvam pārrāva trīspadsmit cīņu uzvaru sēriju.

„Bellator MMA - Bellator 118” cīņu rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Joe WarrenRafael Silvadecision (unanimous)55:00
2.Andrey KoreshkovJustin BaesmanKO (flying knee)11:41
3.Marcos GalvaoThomas Vasquezdecision (unanimous)35:00
4.Liam McGearyMike MucitelliKO (punch)10:22
5.Dante RiveraGemiyale Adkinsdecision (majority)35:00
6.Jesus MartinezRyan Contaldidecision (unanimous)35:00
7.Tim WoodsEugene Fadioradecision (unanimous)35:00
8.Darrion CaldwellJoe Pingitoresubmission (rear-naked choke)11:32
9.Lester CaslowJay Haassubmission (guillotine choke)12:29
10.Sidney OutlawMike Bannondecision (unanimous)35:00
11.Kevin RoddyAmran Aliyevdecision (unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...