Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Grabovskis cīņai ar Ekonomu gatavojas ASV

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Grabovskis cīņai ar Ekonomu gatavojas ASV
Keins Velaskezs (no kreisās), Daniels Kormjē un Damians Grabovskis treniņnometnē
Foto: sherdog.com

Amerikāņu organizācijas Bellator smagā svara cīkstonis Damians Grabovskis (16-1-0), kuram 27. aprīlī Polijā paredzēta cīņa ar kiprieti Stavu Ekonomu (14-2-1), šim mačam gatavojas ASV klubā „American Kickboxing Academy” kopā ar pasaules vadošajiem smagsvariem Keinu Velaskezu (11-1-0) un Danielu Kormjē (11-0-0).

„Viņi ir labākie burtiskā vārda nozīmē,” savus treniņu un sparinga biedrus – UFC smagā svara čempionu Keinu Velaskezu un bijušo Strikeforce smagā svara čempionu Danielu Kormjē lielīja Damians Grabovskis, kurš no septiņpadsmit aizvadītajiem mačiem piedzīvojis tikai vienu zaudējumu, pēc punktiem atzīstot bijušā Bellator smagā svara čempiona Koula Konrada (9-0-0) pārākumu.

Trīsdesmit divus gadus vecais Grabovskis ir viens no Eiropas vadošajiem smagsvariem, kurš savas karjeras laikā uzveicis vairākus MMA sportā pazīstamus atlētus. Starp viņiem ir Dions Starings (28-9-0), Miodrags Petkovičs (32-19-1), Edijs Sančezs (13-7-0), Joahims Fereira (13-7-0), Mičals Kita (13-6-0), kā arī mūsu Mārtiņš Egle (9-8-1).

Damians uzvarējis kādreiz Eiropā labi pazīstamo UCFC smagā svara turnīru (Šajā pašā turnīrā triumfējis arī mūsu Konstantīns „Lāčplēsis” Gluhovs – J.E.), taču vēlāk noslēdza līgumu ar pasaules otru spēcīgāko organizāciju Bellator. Šī organizācijas paspārnē polis startē samērā reti, dodot priekšroku aizvadīt cīņas savā dzimtenē.

Iespējams, tas ir apzināts solis, jo savos mājas šovos Grabovskis var ietekmēt savu pretinieku izvēli, līdz ar to atrodot sev piemērotāku kandidātu, kas ļaus uzlabot viņa statistiku… Domājams, ka poļu smagsvara mērķis ir UFC.

„MMAA - MMA Attack 3” cīņu pāri

Damian Grabowski vs. Stav Economou
Robert Burneika vs. Dawid Ozdoba
Tomasz Drwal vs. Wes Swofford
Krzysztof Jotko vs. Bojan Velickovic
Nicolas Dalby vs. Peter Sobotta
Karol Celinski vs. Michal Fijalka
Piotr Hallmann vs. Juha-Pekka Vainikainen

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...