Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Fabricio Verdums:„Vēlos apvienot čempiona titulus kā tas notiek boksā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Fabricio Verdums:„Vēlos apvienot čempiona titulus kā tas notiek boksā”
Fabricio Verdums
Foto: sherdog.com

"STRIKEFORCE: 2011 World Grand Prix Heavyweight Tournament" turnīra dalībnieks Fabricio Verdums (Brazīlija), kuram 18. jūnijā jātiekas ar Alisteru Overīmu, sola, ja gadījumā viņš uzvarēs visā Strikeforce turnīrā, viņš ir gatavs tikties ar UFC čempionu, ziņo tatame.com

„Mans galvenais mērķis ir uzvarēt Overīmu un tikt uz pusfinālu. Es jau viņu vienreiz 2006. gadā uzvarēju PRIDE Grand Prix pirmajā aplī, tāpēc priekšrocība ir manā pusē. Jūnijs būs mans mēnesis,” pašpārliecināts ir Fabricio Verdums, kurš savā pēdējā mačā uzveica par pasaulē spēcīgāko MMA atlētu uzskatīto Fjodoru Jemeļjaņenko.

„Pēc uzvaras turnīrā es vēlos iziet pret UFC čempionu. Nav svarīgi vai tas būs Valeskēze, Dos Santos vai kāds cits. Vēlos apvienot čempiona titulus kā tas notiek boksā.”

Atgādinām, ka turnīra "STRIKEFORCE: 2011 World Grand Prix Heavyweight Tournament" otrais ceturtdaļfināls notiks 18. jūnijā, kurā startēs divi pāri. Fabricio Verdums tiksies ar Alisteru Overīmu, bet Džošs Bārnets ar Bretu Rodžersu.

Izmantotie resursi:
TATAME
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +2 [+] [-]

, 2011-04-03 23:07, pirms 13 gadiem
apvienot titulus, no kuriem tev neviena nav. ambiciozs čalis
un viņš knapi laimēja tievu Overeemu, Ubereems viņam normāli izdauzīs purnu tā pat kā Velaskēzs vai Dos Santos vēlreiz

     [+] [-]

, 2011-04-04 10:14, pirms 13 gadiem
overiimam nav ne smakas no tehnikas

     [+] [-]

, 2011-04-04 16:50, pirms 13 gadiem
Ticiet man, Verdums overiimam kādu no rokām vai kājām sasies mezglā! Un tas pats ar Haritonovu! Vienīgais, kas būs interesanti, Verdums vs Bārnets, jo abiem ir tehnika. Pārējie atkritīs dabiskajā izlasē... arī Lielā Pēda!

     [+] [-]

, 2011-04-04 23:01, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Ticiet man, Verdums overiimam kādu no rokām vai kājām sasies mezglā! Un tas pats ar Haritonovu! Vienīgais, kas būs interesanti, Verdums vs Bārnets, jo abiem ir tehnika. Pārējie atkritīs dabiskajā izlasē... arī Lielā Pēda!
cīņa sākas stāvot un Overeems nemetīsies glupi viņa guardā kā to darīja Fedors, tikai kad būs normāli apdullinājis

     [+] [-]

, 2011-04-05 08:42, pirms 13 gadiem
Ja mēs būtu pazīstami un dzīvotu netālu, būtu gatavs saderēt

Luca Toni rakstīja: cīņa sākas stāvot un Overeems nemetīsies glupi viņa guardā kā to darīja Fedors, tikai kad būs normāli apdullinājis