Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Čels Sonens grib cīņu ar Maiklu Bispingu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Čels Sonens grib cīņu ar Maiklu Bispingu
Čels Sonens
Foto: community.ufc.com

UFC vidējā svara cīkstonis, amerikānis Čels Sonens lūdzis UFC cīņu pāru licējam Džo Silvam, lai tas noorganizē viņam cīņu ar angļu „džentelmeni” Maiklu Bispingu, kurš pēc uzvaras pār Džordžu Riveru atļāvās uzspļaut Riveiras sekundantam, ziņo sherdog.com

Pēc 27. februārī MMA cīņu šovā „UFC 127: Penn vs. Fitch” izcīnītās uzvaras pār Džordžu Riveru, angļu sliktais zēns Maikls Bispings nevarēja izdomāt kā izcelties, piegāja pie Riveras sekundantu stūra un uzspļāva viņiem. Šāda sportista rīcība sadusmoja daudzus.

Arī UFC bijušo vidējā svara titula pretendentu Čelu Sonenu, kurš pēc šī incidenta aizsūtīja vēstuli UFC cīņu pāru licējam Džo Silvam ar lūgumu sarīkot viņam cīņu ar Maiklu Bispngu .

„Džo, ja tev būs iespēja parunāt ar viņu, tad pasaki tam Maiklam Spitbingam (Sonens izķēmoja Bispinga uzvārdu, pieliekot angļu. val. vārdu spit – spļaut), ka man būs grūtāk iekraut pa mūli, jo es viņu nonesīšu kā vilciens,” tā Sonens rakstīja vēstulē.

„Iesaki viņam, lai viņš ir uzmanīgāks ar siekalām, kad viņš ies garām maniem sekundantiem, jo viņu var sasist jebkurš.”

Atgādinām, ka Čels Sonens (25-11-1) pēdējo reizi būrī devās pagājušā gada augustā kad tas cīnījās par UFC vidējā svara čempionam Andersonam Silvam piederošo jostu, taču piektā raunda izskaņā bija spiests atzīt čempiona pārākumu.

Sonena uzvarēto cīkstoņu sarakstā nav viena vien zvaigzne – Pauls Filho, Aleksejs Oļeiņiks, Neits Makguardts, Dans Millers, Jušins Akomi, Džeisons Millers, Aleks Stieblings u.c.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...