Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Antonio Silva: „Teicu Overīmam, ka viņam vajag cienīt mani”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Antonio Silva: „Teicu Overīmam, ka viņam vajag cienīt mani”
Antonio Silva
Foto: sherdog.com

Bijušais EliteXC smagā svara čempions Antonio Silva (18-4-0), kurš vakar šova „UFC 156”ietvaros uzveica bijušo Strikeforce/DREAM smagā svara čempionu Alisteru Overīmu (36-12-0), atklāj, ka ļoti daudz strādājis pie sitiena tehnikas, lai liktu nīderlandietim beidzot viņu cienīt.

„Pirmscīņas preses konferencē teicu Overīmam, ka viņam vajag cienīt mani. Viņš bieži aplēja mani ar dubļiem, taču es ticēju sev, saviem treneriem un beigu beigās spēju izcīnīt uzvaru,” savu panākuma atslēgu atklāja Antonio Silva.

„Kā man izdevās viņu nokautēt? Mēs ar Rafaelu Kordeiro (Silvas treneris – J.E.) katru dienu piestrādājām pie manas sitienu tehnikas. Es būtiski esmu to uzlabojis, un nokauts ir likumsakarīgs.”

„Kad Overīms sit pretiniekam, tad viņš ir lauva, taču, ja viņu sit, viņš kļūst par kaķēnu. Pirms trešā raunda mani sekundanti teica, ka viņš jau smagi elpo un man jāizdara viss, lai uzvarētu. Redzēju, ka viņam plati atvērta mute un izdarīji tā kā mēs bijām runājuši.”

„Vai mainījušās mana attiecības ar Alisteru pēc tā, ka es viņu nokautēju? Jā, viņš kļuvis par manu draugu (smejas)!”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...