Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bijušais UFC čempions Tims Silvia netiek pielaists pie cīņas

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bijušais UFC čempions Tims Silvia netiek pielaists pie cīņas
Tims Silvia (no labās) svēršanās procedūrā kopā ar Džuliano Koutiņjo
Foto: mixedmartialarts.com

Medicīniskās komisijas pārbaudes nav izturējis bijušais UFC smagā svara čempions amerikānis Tims Silvia (31-10-0), kuram šonakt bija paredzēta cīņa ar brazīlieti Džuliano Koutiņjo (6-1-0), tāpēc šī divkauja tiek atcelta.

Bijušajam UFC čempionam Timam Silviai cīņu šova „Reality Fighting - Mohegan Sun” vakara galvenajā mačā vajadzēja dūres krustot ar brazīliešu smagsvaru Džuliano Koutiņjo, taču amerikānis neizturēja pirmscīņas medicīniskās pārbaudes un līdz ar to ieplānotais mačs bija jāatceļ.

„Tima Silvias šī vakara cīņa tiek atcelta,” ārzemju masu medijiem paziņoja sportista menedžeris Monte Kokss. „Konektikutas atlētiskā komisija neizsniedza Timam medicīnisko atļauju.”

Oficiāli netiek atklāts kādas veselības likstas vajā bijušo čempionu kā dēļ viņam netika izsniegta medicīniskā atļauja, taču jau svēršanās procedūrā varēja manīt, ka Tims vairs nav tādā atlētiskajā formā kā agrāk un vizuāli izskatījās, ka amerikāni nomoka liekais svars.

Oficiālajā svēršanās procedūrā Tima Silvias svars bija 168,2 kg, kas ir stipri lielāks kāds viņam bija, piemēram 2013. gadā, kad viņš pārstāvēja organizācijas One FC. Toreiz viņš svēra 120 kg.

Izmantotie resursi:
MMA news, fighter profiles and events – Mixed...