Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edgars Skrīvers devies uz treniņnometni Taizemē

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edgars Skrīvers devies uz treniņnometni Taizemē
Edgars Skrīvers (no kreisās) un Rodrigo Nzojibuka treniņnometnē Taizemē
Foto: tmfight.com

Latvijas supervieglā svara MMA čempions Edgars Skrīvers (10-2-0) devies uz trīs mēnešu treniņnometni Taizemē klubā „Tiger Muay Thai”, kurā tukumnieks trenēsies kopā ar vairākiem pasaules klases MMA un kikboksa meistariem.

Divdesmit trīs gadus vecais „TM fighting team” sportists Edgars Skrīvers uz Taizemi devies jau otro gadu pēc kārtas. Šoreiz viņš šajā siltajā zemē pavadīs trīs mēnešus un trenēsies kopā ar vairākiem pasaules klases atlētiem, bijušajiem un esošajiem UFC cīkstoņiem kā Braiens Ebersols, Rodžers Huerta, Džeiks Šīlds, Mairbeks Taisumuvs u.c.

Starp Edgara treniņu biedriem ir arī Kongo kikbokseris, WAKO pasaules vicečempions Rodrigo Nzojibuka, kurš uzreiz pēc cīņas ar Reini Porozovu, kas notika 15. novembrī Tukumā, neskatoties uz ceļgala savainojumu devās uz Taizemi.

Jāpiebilst, ka arī Skrīvers uz šo treniņnometni devies pēc savainojumu sadziedēšanas, ko ieguva oktobrī uzvarētajā cīņā pār Polijas pārstāvi Azamatu Mustafajevu. Dēļ šiem mikro savainojumiem Edgars bija spiests izlaist cīņu savā dzimtajā pilsētā Tukumā cīņu šovā „FREON: Milžu cīņas 3”.

Izmantotie resursi:
tmfight.com