Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arī Bellator savā paspārnē vēlas redzēt Broku Lesnaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arī Bellator savā paspārnē vēlas redzēt Broku Lesnaru
Broks Lesnars
Foto: ringpsychology.wordpress.com

Par bijušā UFC smagā svara čempiona un tagadējā WWE vrestlinga čempiona Broka Lesnara (5-3-0) iespējamo atgriešanos MMA cīņās runā bieži, taču šobrīd izskatās, ka smagsvara atgriešanās ir reālākā no visām reizēm, jo sportistam nākamgad beidzas līgums ar WWE un viņš kļūs par brīvo aģentu.

Trīsdesmit septiņus gadus vecais amerikāņu smagā svara cīkstonis Broks Lesnars karjeru profesionālajās MMA cīņās beidza 2011. gadā pēc zaudējumiem cīņās ar Keinu Velaskezu (13-1-0) un Alisteru Overīmu (37-14-0).

Kopš tā brīža interese par harizmātisko smagsvaru nav kritusies. UFC prezidents Dana Vaits nepārtraukti masu medijiem klāsta, ka viņam ar Lesnaru ir ļoti labas attiecības un durvis uz atgriešanos UFC priekš sportista vienmēr ir atvērtas.

Taču šobrīd Brokam Lesnaram ir spēkā līgums ar prestižo vrestlinga organizāciju WWE ar kuru viņam saistības beidzas 2015. gada pavasarī un tad arī visas spekulācijas par bijušā UFC čempiona atgriešanos savas bijušās darba vietas rindās izzudīs. Ir tikai divi varianti – vai nu Broks pagarinās līgumu ar WWE, vai nu atgriezīsies MMA. Un, ja viņš izvēlēsies MMA, nav skaidrs, ar kuru organizāciju viņš noslēgs līgumu.

Jau minējām, ka Lesnaru ar atplēstām rokām gaida UFC, taču cīņu par sportistu uzsākusi arī otra pasaules lielākā MMA organizācija „Bellator”.

„Ar Broku Lesnaru mums būs dialogs. Tādi cilvēki kā Broks savāc pilnus stadionus ar cilvēkiem, tāpēc viņš mums vajadzīgs,” ārzemju masu medijiem stāstīja Bellator šefs Skots Kokers.

„Ir pagājuši vairāki gadi kopš viņš vairs necīnās MMA, taču Broks joprojām ir populārs WWE. Viņš ir saglabājis savu slavu un viņš jebkurā momentā var atgriezties . Tas būtu ļoti nozīmīgs lēmums no viņa puses.”

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...