Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dens Hendersons: "Es nokautēšu Fjodoru"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dens Hendersons: "Es nokautēšu Fjodoru"
Dens Hendersons
Foto: mmatko.com

Patreizējais Strikeforce pussmagā svara čempions Dens Hendersons (27-8-0), kuram 30. jūlijā cīņu šovā "Strikeforce: Fedor vs. Henderson" smagā svara duelī jātiekas ar Krievijas sportistu Fjodoru "Pēdējo Imperatoru" Jemeļjaņenko (31-3-0), ir pārliecināts, ka viņš nokautēs krievu smagsvaru, ziņo sherdog.com

Jāpiemin, ka šajā cīņā netiks izspēlēta Dena Hendersonam piederošais Strikeforce pussmagā svara čempiona tituls, par cik gaidāmais duelis būs smagā svara (virs 93 kg) cīņa.

"Nedomāju, ka Fjodors bija gatavs nomest svaru līdz deviņdesmit trīs kilogramiem...Īstenībā man ir vienalga. Viņš nav no tiem lielajiem smagsvariem, kuri nomet uz zemes un guļ virsū," stāstīja Hendersons.

"Priekš manis šī ir tieši tā cīņa, ko kopš manas līguma parakstīšanas ar Strikeforce gribēja redzēt atbalstītāji. Preses pārstāvji un mani fani nepārtraukti jautāja vai es cīnīšos ar viņu."

"Dotajā momentā pussmagajā svarā priekš titula aizstāvības man nav izteiktu pretinieku. Daudzi čaļi ir traumējušies, daži pēdējās cīņās zaudējuši, bet Musasi pēdējā mačā neparādīja sevi no labākās puses. Tāpēc šobrīd ir labākais laiks tādai cīņai."

"Jā, Fjodors zaudēja pēdējās divās cīņās, taču es domāju, ka tas viņam devis tikai motivāciju, lai sasniegtu labāko kondīciju. Es ceru, ka viņš izies pret mani labākajā formā. Vēlos cīnīties ar pretinieku, kurš ir savas sportiskās formas virsotnē."

Hendersons ir pārliecināts, ka viņa cīņa ar Fjodoru Jemeļjaņenko beigsies priekšlaicīgi un uzvaras "atslēga" būs viņa slavenais nokautējošais labās rokas sitiens.

"Domāju, ka atslēgas moments būs, kad es izdarīšu savu spēcīgāko sitienu. Taču Fjodors ne reizi vien pierādījis, ka viņam ļoti izturīgs žoklis. Viņu nebūs viegli nokautēt. Iespējams, būs nepieciešams vairāk par vienu sitienu. Taču es tik un tā nokautēšu viņu!"

Atgādinām, ka Dens Hendersons, kurš piedalījies 1992. un 1996. gada vasaras Olimpiskajās spēlēs profesionālajā MMA karjerā bez Strikeforce pussmagā svara čempiona titulu savulaik kļuvis par UFC vidējā svara čempionu, kā arī izcīnījis PRIDE vidējā un pusvidējā svara čempiona jostas.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2011-06-03 09:05, pirms 13 gadiem
Gaidu ar nepacietībi, kad Hendo nokautēs Fedoru

     [+] [-]

, 2011-06-03 10:15, pirms 13 gadiem
"par cik gaidāmais duelis būs smagā svara (līdz 93 kg) cīņa"

virs nevis līdz

Tas būtu iespaidīgi, bet nez vai es tad priecātos Fedors nav pelnījis tikt izrubītam

     [+] [-]

, 2011-06-06 11:19, pirms 13 gadiem
Es gan paredzu citu vīziju, kurā pats Hendo guļ zemē ar bezpoņas pārņemtu seju