Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vanderlejs Silva: „Nokautēšu Stenu trešajā raundā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vanderlejs Silva: „Nokautēšu Stenu trešajā raundā”
Vanderlejs Silva
Foto: sherdog.com

Leģendārais brazīliešu MMA cīkstonis, bijušais PRIDE vidējā svara čempions Vanderlejs Silva (34-12-1), kuram rītdien Japānā šova „UFC on Fuel TV 8 - Silva vs. Stann” jākrusto dūres ar bijušo WEC pussmagā svara čempionu Braienu Stenu (12-5-0), pārliecināts, ka viņš spēs amerikāni nokautēt.

Atgriešanās uz Japānā priekš Vanderleja Silvas ir īpaša, jo šajā valstī viņš ieguvis pasaules slavu un tieši šeit viņš kļuva par toreiz prestižākās organizācijas PRIDE vidējā svara čempionu.

„Priekš manis tas daudz ko nozīmē… Vēlos pateikties Danam Vaitam un UFC par iespēju cīnīties Japānā. Esmu tik lepns par to, ka atgriezīšos šeit, lai cīnītos. Bet tajā pašā laikā jūtu, ka pārdzīvoju savas dzīves labāko momentu. Mēs līdzjutējiem parādīsim īstu šovu,” izteicās Silva.

Pēdējo reizi Vanderlejs Japānā startēja 2006. gadā. Tiesa, pēdējais mačs sarkanās saules zemē priekš viņa nebija diez ko veiksmīgs, jo brazīliešu sportists piedzīvoja smagu zaudējumu cīņā pret Mirko „Krokopu” Filipoviču. Silva, kurš no trīsdesmit četrām uzvarām divdesmit četras izcīnījis ar nokautu, plāno uz japāņu skatuves savā statistikā ierakstīt divdesmit piekto uzvarēto cīņu ar nokautu.

„Esmu gatavs cīņai. Daudz trenējos, lai labi izdarītu savu darbu, tāpēc apsolu, ka nokautēšu Stenu trešajā raundā,” ar tādu skaļu paziņojumu klajā nāca Vanderlejs Silva.

Jāpiemin, ka, lai arī sportisti pēdējos gadus startējuši vidējā svara divīzijā, Silvas – Stena cīņa ies zem pussmagā svara kategorijas. Pie pārejas uz pussmago svaru vainīgs ir Vanderlejs Silva, kurš vai nu nevarēja, vai nu negribēja iekļauties vidējā svara rāmjos, taču Stenu šis jautājums neuztrauc un viņš tāpat piekrita šai cīņai.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...