Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zīlem martā cīņa ar Hančaronaku

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zīlem martā cīņa ar Hančaronaku
Kristaps Zīle
Foto: Levi

13. martā Varšavā (Polija) notiks K-1 cīņu šovs „Victory and Glory”, kurā Latviju pārstāvēs liepājnieks Kristaps Zīle. Latvieša pretinieks būs vairākkārtējais pasaules čempions Tai-boksā Deniss Hančaronaks (Baltkrievija), ziņo fightsport.pl

Abiem sportistiem šī šogad būs pirmā iziešana uz profesionālā ringa.

Pērngad vairākkārtējais pasaules, Eiropas un Baltkrievijas kikboksa un tai-boksa čempions Bangkokā pasaules čempionātā tai-boksā A klasē izcīnīja sudraba medaļu. Arī Kristapam Zīlem šajā čempionātā izdevās tikt pie sudraba godalgas, tikai mūsu sportists startēja B klasē.

Arī profesionālajā K-1 ringā pērnais gads priekš Hančaronaka nebija tas sliktākais – četrās aizvadītajās cīņās baltkrievs palicis neuzveikts visos mačos. Pēdējais Denisa „upuris” bija nīderlandiešu atlēts Bojs Martins, kuru cīņu šova „K-1 World MAX 2010 East Europe Tournament” supercīņā Hančaronaks aizsūtīja nokautā jau pirmajā raundā.

Savukārt Zīlem salīdzinājumā ar baltkrievu, pagājušais gads K-1 nebija diez ko izdevies. No trīs aizvadītajām cīņām uzvarēt izdevies tikai vienā. Jāpiemin, ka viens no diviem zaudējumiem piedzīvots pret „K-1 World Grand Prix 2010 in Warsaw” turnīra uzverētāju Daņilu Šapļošinu, kuram Zīle piekāpās tikai pa punktiem.

Interesants fakts, ka Kristaps ar Denisu ringā netiksies pirmo reizi. Viņi krustojuši dūres jau 2010. gadā, kad Zīle Baltkrievijā aizvadīja treniņnometni kopā ar K-1 zvaigzni Zabitu Samedovu. Tiesa, tā nebija īsta cīņa, bet sparinga mačs.
„Deniss ir ātrs un spēcīgs sportists, par ko liecina viņa neskaitāmie tituli. Sparingā ar viņu bija grūti, taču neviens nav neuzvarams. Centīšos uzvarēt!” kā vienmēr mazrunīgs bija Zīle.

Izmantotie resursi:
FightSport.pl ..:::.. MMA, K-1, UFC,...
K-1 OFFICIAL WEBSITE