Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pols Deilijs pirmajā raundā iznīcina Endiju Juhrihu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pols Deilijs pirmajā raundā iznīcina Endiju Juhrihu
Pols Deilijs (no labās) cīņā ar Endiju Juhrihu
Foto: sherdog.com

Kārtējo uzvaru izcīnījusi bijušā organizāciju UFC un Strikeforce zvaigzne brits Pols Deilijs (38-13-2), kuram šobrīd ir līgums ar amerikāņu MMA organizāciju “Bellator”. Viņš pirmajā raundā nokautēja amerikāni Endiju Juhrihu (11-6).

Trīsdesmit divus gadus vecajam britu pusvidējā svara MMA cīkstonim Polam Deilijam, kurš paralēli MMA cīņām piedalās arī kikboksa mačos, šobrīd ir līgumattiecībās ar pasaules otru ietekmīgāko MMA organizāciju “Bellator”.

Viņš šai organizācijai pievienojās, vai drīzāk teikt, atgriezās tās rindās pērnā gada sākumā ar uzvaru pār Andrē Santosu (38-10). Sākotnēji viņam atgriešanās mačā zem “Bellator” karoga bija ieplānota titula cīņa ar pusvidējā svara čempionu Duglasu Limu (26-6), taču čempiona traumas dēļ viņš tika aizvietots ar Santosu.

Vēl joprojām Deilijs nav ticis līdz titula mačam, taču viņš turpina krāšņot savu statistiku ar skaistām un ātrām uzvarām.
Savā pēdējā cīņā britu sportists dūres krustoja ar amerikāni Endiju Jurihu, kurā viņš, turot distanci, noķēra pretinieku ar rokas sitienu un izcīnīja savas karjeras divdesmit astoto uzvaru ar nokautu.

Pēc cīņas Pols Deilijs lika manīt, ka viņš savu nākamo cīņu vēlas aizvadīt ar “Bellator” jaunieguvumu, trīsdesmit astoņus gadus veco bijušo UFC pusvidējā svara čempiona titula pretendentu Džošu Koščeku (17-10).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...