Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dos Santos: „Velaskezs nav pierādījis, ka ir labākais”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dos Santos: „Velaskezs nav pierādījis, ka ir labākais”
Juniors dos Santos
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Juniors dos Santos (16-3-0), kurš trīsreiz cīnījies ar patreizējo UFC smagā svara čempiona jostas turētāju Keinu Velaskezu (13-1-0) un divās no šīm trijām aizvadītajām cīņām piedzīvojis zaudējumus, uzskata, ka meksikāņu sportists vēl joprojām nav pierādījis, ka ir pasaules labākais smagsvars.

Velaskeza – Dos Santosa triloģija aizsākās 2011. gada novembrī, laikā, kad UFC smagā svara divīzijā valdīja Keins Velaskezs, kurš nesen no troņa bija gāzis Broku Lesnaru (5-3-0).

Šajā titula cīņā Velaskezs kapitulēja Juniora dos Santosa priekšā, nododot savas čempiona pilnvaras brazīliešu smagsvara rokās. Otrā Dos Santosa – Velaskeza tikšanās reize notika 2012. gada decembrī, bet šajā cīņā kārtis bija sagrozījušās pavisam citādi… Par spīti pirmscīņas prognozēm Keins ļoti dramatiskā piecu raundu cīņā spēja izcīnīt uzvaru pēc punktiem, atgūstot UFC smagā svara čempiona jostu.

Bet triloģijas noslēgums notika šā gada 19. oktobrī. Lai arī šis mačs bija visai dramatisks, pēdējā, piektā raunda izskaņā Velaskezam izdevās nokautēt Dos Santosu, nostiprinot savas pozīcijas smagā svara divīzijas troņa augšgalā.

„Es vēl joprojām turpinu uzskatīt sevi par vienu no galvenajiem pretendentiem uz UFC smagā svara čempiona titulu,” skaidroja Juniors dos Santos.

„Keins nodemonstrēja lielisku stratēģiju, kas palīdzēja viņam uzvarēt cīņu. Tā vietā, lai nedaudz noriskētu un parādītu, ka ir pasaules labākais cīkstonis viņš centās cīnīties, tā lai būtu droši.”

„Viņš bloķēja manus sitienus ar rokām tipiskā manierē kā to dara cīkstoņi. Viņš izdarīja spiedienu, izmantoja satvērienus un turēja mani, izvairoties no atklātas cīņas. Velaskezs padarīja mūsu cīņu garlaicīgu, par ko bija neapmierināti līdzjutēji. Viņam bija laba stratēģija priekš uzvaras, taču viņš nepierādīja, ka ir labākais.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

     [+] [-]

, 2013-11-02 00:04, pirms 11 gadiem
"„Viņš bloķēja manus sitienus ar rokām tipiskā manierē kā to dara cīkstoņi. Viņš izdarīja spiedienu, izmantoja satvērienus un turēja mani, izvairoties no atklātas cīņas."

Man patīk komentārs par šo - Some straight up Nick Diaz shit right here.

     [+] [-]

, 2013-11-02 00:29, pirms 11 gadiem
tas ir smieklīgi! Viņu laikam vajadzēja nosist,lai jds pateiktu,ka kv ir vienkārši krietni labāks it visā! Kaut gan tālu nebija,lai viņu nosistu! Trešajā raundā jau cīņa bija jāpārtrauc,tur sākas vienkārši bezjēdzīga močīšana!

     [+] [-]

, 2013-11-02 17:26, pirms 11 gadiem
Gunarelli rakstīja: tas ir smieklīgi! Viņu laikam vajadzēja nosist,lai jds pateiktu,ka kv ir vienkārši krietni labāks it visā! Kaut gan tālu nebija,lai viņu nosistu! Trešajā raundā jau cīņa bija jāpārtrauc,tur sākas vienkārši bezjēdzīga močīšana!
man liekas, te labāk par šo nerunāt. lieka uzmanība. JDS ir vai nu pilnīgā noliegumā vai retardēts paliek vai all of the above.
turpinās ar Keinu cīnīties - vēl sāks lēnāk stiept runu par Diego Sančezu.

acīmredzot nav atguvies, pati treniņkomanda tik nedēļu pēc cīņas izdomāja iesviest dvieli ringā.

     [+] [-]

, 2013-11-04 09:31, pirms 11 gadiem
Laikam pēdējā cīņa būs atstājusi sekas JDS paurī