Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Veidmans: "Belforts cīņā tiks pazemots"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Veidmans: "Belforts cīņā tiks pazemots"
Kriss Veidmans
Foto: lowkickmma.com

UFC vidējā svara čempions Kriss Veidmans (12-0-0), kura rokas savainojuma dēļ cīņa ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Vitoru Belfortu (24-10-0) tika pārcelta no šā gada decembra uz nākamā gada sākumu, sola brazīlieti pamatīgi piekaut.

Pēc tam, kad MMA veterāns Vitors Belforts masu medijos pauda viedokli, ka patreizējais UFC vidējā svara čempions Kriss Veidmans simulē traumu, lai izvairītos no cīņas ar viņu, amerikānis ziņoja, ka šie viņa pretinieka vārdi vien piedod viņam motivācijas devu, lai šajā cīņā izcīnītu uzvaru.

„Es vēl nesen jūlijā cīnījos. Savādāk būtu, ja es nebūtu aizvadījis nevienu cīņu gadu vai vairāk. Tas čalis pats nav cīnījies kopš pērnā gada novembra, bet mūsu cīņai vajadzēja notikt jau jūlijā, taču cīņa nenotika Belforta vainas dēļ,” ar masu mediju starpniecību Vitoram atcirta Veidmans.

„Vai atceraties iemeslu kāpēc Vitors nevarēja cīnīties? Viņš izkrita dopinga testos. Un tagad sanāk, ka cilvēks, kurš tika pieķerts dopinga lietošanā un, kura dēļ nenotika cīņa, apvaino mani gļēvulībā?”

Kriss Veidmans nenoliedz, ka ir dusmīgs par brazīliešu sportista izteicieniem, tāpēc viņa plāns uz šo cīņu priekš pretinieka būšot nežēlīgs: „Cīņā es likšu viņam izskatīties stulbi. Tā nebūs tuvcīņa, mans plāns ir dominēt šajā mačā un pazemot viņu. Viņš manā fonā izskatīsies pēc vecīša.”

Jāatzīmē, ka cīņai starp Veidmanu un Belfortu vajadzēja notikt 6. decembrī cīņu šova „UFC 181” ietvaros, taču čempiona treniņos gūtās traumas dēļ tā tika pārnesta uz 2015. gada februāri.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-01 08:08, pirms 10 gadiem
Cerams, ka šito gaili noliks pie vietas

     [+] [-]

, 2014-10-01 08:39, pirms 10 gadiem
tie termiņi vienkārsi fascinē...

  +1 [+] [-]

, 2014-10-01 11:44, pirms 10 gadiem
fibery rakstīja: Cerams, ka šito gaili noliks pie vietas
Ja tu domāji to dopingrīmu ar sekstes frizūru, tad tev piekrītu 100%