Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Brāļi Čerņavski atgriezušies no treniņnometnes Somijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Brāļi Čerņavski atgriezušies no treniņnometnes Somijā
Vladislavs Čerņavskis (No kreisās), Marčelo Giudiči un Artūrs Čerņavskis
Foto: mixfight.lv

Latvijas titulētākie kaujas sambo un brazīliešu džiu - džitsu (BJJ) pārstāvji Vladislavs un Artūrs Čerņavski atgriezušies mājās no Somijas, kur sportisti aizvadīja divu nedēļu garu treniņu nometni kopā ar brazīliešu MMA meistaru Marselo Giudiči (16-4-0) un vairākiem vadošajiem Somijas cīkstoņiem.

Brāļu Čerņavsku treniņnometne norisinājās Somijā „Botnia Punishment MMA” klubā, kur šī kluba sportisti gatavojās sacensībām Somijas pilsētā Seinajoki. Treniņi norisinājās trīs reizes dienā un tos vadīja pazīstamais brazīliešu sportists Marselo Giudiči.

Giudiči ir 3 līmeņa melnā jostā brazīliešu džiu – džitsu (BJJ). Viņš ir divkārtējs pasaules čempions BJJ, vairākkārtējs pasaules čempionātu medaļnieks, kā arī pieckārtējais Brazīlijas čempions un melnās jostas īpašnieks džudo. Viņš aizvadījis daudz MMA cīņu ar nopietniem pretiniekiem, izcīnījis 16 uzvaras, bet četras reizes cietis sakāves. Pēdējo MMA maču Marselo aizvadīja trīs gadus atpakaļ, kad viņam bija četrdesmit trīs gadi. Šobrīd viņam ir līgumi ar dažādiem klubiem un valstīm, kurās viņš vada seminārus, treniņus un sagatavo sportistus sacensībām. Viņu audzēkņi piedalās visaugstākajā MMA līmeņa sacensībās, kā UFC un citās vadošajās organizācijās.

Vladislavs un Artūrs Čerņavski ne tikai paši trenējās, bet arī iejutās sparingpartneru lomās, lai palīdzētu sagatavoties vietējiem sportistiem, kuri gatavojās piedalīties šovā „BP 12 - Botnia Punishment 12” . Šajā treniņnometnē bez mūsu sportistiem piedalījās tādi cīkstoņi kā Jarko Latomaki (21-13-0), Daniels Vinarčuks (3-2-1), Timo Suikonens (3-0-2) u.c.

Treniņos tika apgūtas ļoti daudz tehnikas priekš MMA un tai skaitā arī BJJ, jo tā ir pamata bāze, lai sportisti sekmīgi startētu MMA sacensībās. Ļoti daudz laika tika veltīta pozīcijām un taktikai, skaidrojot sīki un smalki kas un kā jāizpilda.

Marselo Giudiči vienu nedēļu individuāli strādāja ar brāļiem, kā viņi paši izteicās, rādot daudz dažādas interesantas lietas. Giudiči pie, kura arī vasaras sākumā uz treniņnometni bija devies Vladislavs Čerņavskis, oficiāli kļuvis par viņa un viņa brāļa Artūra Čerņavska (3-0-0) brazīliešu džiu – džitsu treneri, kas nozīmē, ka brazīlietis būs biežs viesis Latvijā.

Giudiči pirmā viesošanās mūsu valstī paredzēta 27. oktobrī. Viņa plānos ir novadīt MMA un Brazīliešu džiu - džitsu semināru, kuru varēs apmeklēt visi kam nav slinkums un ir interese iegūt sev noderīgas zināšanas un izmēģināt ko jaunu.Pēc Latvijas semināra Marselo dosies uz savu dzimteni Brazīliju.

Izmantotie resursi:
«TM FIGHTING TEAM» - TM Fighting Grand Prix
Latvian Extreme Wrestlers Club