Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Lavrinovičs nestartēs. Gluhovam cits pretinieks

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Lavrinovičs nestartēs. Gluhovam cits pretinieks
Mareks Lavrinovičs
Foto: tukumabrali.lv

Izmaiņas skārušas 8. oktobrī „Arēnā Rīga” paredzētā cīņu šova cīkstoņu sarakstu. Pasākumā neredzēsim Latvijas K-1 pussmagā svara čempionu Mareku Lavrinoviču, jo viņa paredzētais pretinieks Artjoms Mironcevs guvis pleca savainojumu. Ringā nekāps arī baltkrievu MMA zvaigzne Romāns Savočka, kuram dūres bija jākrusto ar pašmāju spēka mitriķi Konstantīnu „Lāčplēsi” Gluhovu.

Lavrinovičam, Mironcevam un Kožemjakinam piespiedu atvaļinājums

Par Artjoma Mironceva pleca savainojumu bija zināms jau ilgāku laiku atpakaļ, taču pastāvēja cerība, ka organizatori daudzkārtējam kjokušin karatē čempionam Marekam Lavrinovičam piemeklēs kādu citu pretinieku, kaut vai noorganizēs cīņu ar to pašu Zaura Džavadovu, kuram „Arēnā Rīga” notiekošajā pasākumā jāstājas pretī holandietim Leonardo Tamam. Domāju, ka Latvijas cīņu sporta līdzjutēji jau sen ir pelnījuši redzēt WFCA pussmagā svara reitingu līderu Lavrinoviča un Džavadova savstarpējo maču. Nesaprotams kāpēc organizatori jau vairākus gadus izvairās no šo sportistu salikšanas vienam pret otru.

Lai vai kā, karatē lietpratējs Lavrinovičs uz „Arēnas Rīga” ringa tomēr kāps, taču ne šajā šovā. Viņš savu līdzjutēju priekšā cīnīsies tikai 26. novembrī. Marekam pretī stāsies kāds no Apvienotās Karalistes kikboksa meistariem, taču pagaidām viņa vārds tiek turēts slepenībā.

Vēl viens zaudējums priekš cīņu šova, ko tā rīkotāji nodēvējuši par Baltijas lielāko cīņu pasākumu, ir Andreja Kožemjakina nepiedalīšanās. Netiek atklāts kāda iemesla dēļ Andrejs nepiedalīsies. Viņam aci pret aci bija jāstājas pret Kristapu Zīli, taču nu jau zināms, ka Kožemjakina vietā ringā pret pazīstamo liepājnieku izies Konstantīna Gluhova kluba biedrs Jānis Ginters, kuram profesionālajā ringā šī būs tikai otrā cīņa. Tiesa, Jāni arī nevar novērtēt par zemu, jo viņš nesen uzveica Zīles kluba biedru, Eiropas Mui-tai čempionu Robertu Matuli.

Savočka nebūs, viņa vietā Van Rojs

Protams, vislielākais sarūgtinājums ir par to, ka neizdosies savām acīm vērot darbībā slaveno baltkrievu sportistu Romānu Savočku (23-17-0), kuram šajā pasākumā bija paredzēts stāties pretī mūsu titulētākajam smagsvaram Konstantīnam „Lāčplēsim” Gluhovam (21-5-0).

Romāna Savočka vārds ir zīmīgs ar to, ka divas reizes ringā sasitis ekstravaganto krievu MMA cīkstoni Vjačeslavu „Rižo Tarzānu” Daciku (Viņi ringā kopā tikās trīs reizes, bet divreiz uzvarētāja roku pacēla Savočkam– J.E.). Starp citu tas ir tas pats „Rižais Tarzāns” kurš bijušajam UFC čempionam Andrejam Arlovskim 1999. gadā viņa debijas mačā sagādāja zaudējumu.

Rižais Tarzāns nav vienīgā slavenība ar ko ticies Romāns Savočka…Viņam pretī stājušies Valentīns Overīms, Baga Agajevs, Mario Neto, Tadas Rimkjavičus, Dions Starings u.c. taču no nosauktajiem uzvarēt viņam izdevies tikai Agajevu, kurš starp citu šogad uzvarēja mūsu Gluhovu.

Taču raizēties nevajadzētu, Latvijas pārstāvis bez pretinieka nepaliks. Savočku aizvietos Eiropas čempions kjokušin karatē Džermains van Rojs (Nīderlande), kuram šī būs debija profesionālajā MMA. Lai arī Džermains ir aizvadījis vairākas cīņas pēc Shooto noteikumiem, kas ļoti līdzinās MMA un pārsvarā svinējis uzvaras, viņa līmenis salīdzinājumā ar Romānu Savočku krasi atšķiras.

Vērts pieminēt, ka Roja debija MMA sākotnēji bija paredzēta 12. novembrī Nīderlandē pret Saiganu Muradovu (3-1-0), taču tā kā no šova noleca Savočka, holandieša debija notiks mēnesi ātrāk.

Ringā kāps arī Briedis

Neskatoties uz visiem šiem sliktajiem jaunumiem, ir arī viena laba ziņa. Šajā šovā savu skatītāju priekšā plāno startēt arī Latvijas šā brīža perspektīvākais profesionālā boksa pārstāvis Mairis Briedis, kurš nesen vēl Austrijā aizvadīja sparingus ar pasaules smagā svara čempionu Vitālija Kličko.

Tiesa, pagaidām vēl par Brieža dalību šovā oficiāli netiek ziņots, jo vēl notiek pārrunas ar pretiniekiem, kas nozīmē, ka tuvākajā laikā tas tiks paziņots.

Cīņu pāri

DisciplīnaCīņu pārisSvara kategorija/kg
MMAEdgars Skrīvers vs. Aleksejs Povulans- 72 kg
MMANikolajs Haustovs vs. Valērijs Mikalauskas- 72 kg
MMAŅikita Petrovs vs. Romāns Skiba- 90 kg
MMAIgors Zabolotnijs vs. Mihails Levickis- 90 kg
MMAViktors Gricius vs. Valts Višņevskis- 84 kg
MMAKonstantīns Gluhovs vs. Džarmeins van Rojs+ 96 kg
MMAAndrejs Zozuļa vs. Dmitrijs Usovskis- 90 kg
K-1Zaurs Džavadovs vs. Leonardo Tams-79 kg
K-1Kristaps Zīle vs. Jānis Ginters+ 95 kg
BokssAleksejs Kosobokovs vs. Aleksejs Stankevičs+ 91 kg
BokssGatis Irbe vs. TBA- 70 kg

Izmantotie resursi:
Главная страница
Wing Chun Tong - Sportschool voor Wing Chun en...
MMA mix martial art onegate2far gala van...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-01 22:11, pirms 13 gadiem
karotajs28 rakstīja: Tarzāns gan smadzenes atsitis..
nu jau sen sitas ķurķī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-01 22:14, pirms 13 gadiem
karotajs28 rakstīja: Galvenais,ka skatijos video Tarzana,tas bija uzaicināts uz pasākumu un mazais puika pret viņu sparingoja,džeks labi mānija un tam nepatika un sāka dauzīt mazo...
nu tam jau no bernibas iesistas smadzene ne tur

     [+] [-]

, 2011-10-01 22:21, pirms 13 gadiem
kads nav manijis to Dzarmeinu darbiba? Youtube visadi izrakstijos,neko neatradu

     [+] [-]

, 2011-10-01 22:26, pirms 13 gadiem
Radzinsh rakstīja: kads nav manijis to Dzarmeinu darbiba? Youtube visadi izrakstijos,neko neatradu
Domaju,ka neko ari neatradisi. nu nav tas cikstonis nekadas augstas klases. pa karate daus gadus atpakal labi vins mocija, bet te bus pavisam cits limenis.kostjam atra uzvara.

  +2 [+] [-]

, 2011-10-01 22:30, pirms 13 gadiem
Braaleens rakstīja: Domaju,ka neko ari neatradisi. nu nav tas cikstonis nekadas augstas klases. pa karate daus gadus atpakal labi vins mocija, bet te bus pavisam cits limenis.kostjam atra uzvara.
nja,sanak laza tada pati ka ar hokejistu cinam

  +2 [+] [-]

, 2011-10-02 08:10, pirms 13 gadiem
Radzinsh rakstīja: nja,sanak laza tada pati ka ar hokejistu cinam
Nav tik traki! Cīkstoņi jau labi nolasīti, taču dažu pāru salikums pārsteidz (viens pieredzējis, otrs nē utt.). Es noteikti aiziešu paskatīties, taču par Gluhova un Savočka cīņas atcelšanu esmu vīlies. Vērts ir ievērtēt Skrivers - Povulāns un Skiba - Petrovs. Pārējiem mačiem vairāk vai mazāk rezultātus var uzminēt.

  +3 [+] [-]

, 2011-10-02 10:22, pirms 13 gadiem
Sākās, kad latvieši noorganizēs, pasākumu, kurā mēnesi/nedēļu pirms cīnām nebūs krasas izmainās ?? [Nekad]

  -2 [+] [-]

, 2011-10-02 11:45, pirms 13 gadiem
nu tas tiesa nekad nebus kad visi cinu pari kuri ir paradzeti sakuma notiks pasakuma diena.bet sei ir loti daudz atkarigs no sportistiem nevis no orgnizatoriem jo atcakas jau sportisti no cinam un rada organizatoriem lielas problemas.ceram ka ar laiku sportisti pieversisies tai lietai nopietnak (ja reiz piedalisos tad piedalisos)

  +2 [+] [-]

, 2011-10-02 18:08, pirms 13 gadiem
a ko Jūs gribat, ja tiek žēlota nauda uz sportistiem un aicināti lūzeri kam jāmaksā kapeikas, organizatori pilnīgi skopi un WFCA nevēlās maksāt nopietniem sportistiem, kas tiešām atbrauktu un nebūtu nekādas izmaiņas, un pat pusgadu ieprieķš visu varētu saplānot.. Tāda situācija ir mūsu valstī, bēdīgi....

  -1 [+] [-]

, 2011-10-02 21:00, pirms 13 gadiem
pasaki man kuram sportistam tad vajadzetu baigo pretinieku lai varetu maksat lielu naudu
bazuka rakstīja: a ko Jūs gribat, ja tiek žēlota nauda uz sportistiem un aicināti lūzeri kam jāmaksā kapeikas, organizatori pilnīgi skopi un WFCA nevēlās maksāt nopietniem sportistiem, kas tiešām atbrauktu un nebūtu nekādas izmaiņas, un pat pusgadu ieprieķš visu varētu saplānot.. Tāda situācija ir mūsu valstī, bēdīgi....

  +2 [+] [-]

, 2011-10-02 21:18, pirms 13 gadiem
Kurā sporta veidā Latvijā sportistiem tiek maksātas jel kādas naudas?Un kuri tad būtu tās mega zvaigznes,kuri ir pelnījuši ievērojamus honorārus un galvenais par ko?
Džeki taisa,organizē cīņas,lai skatītājiem būtu interesanti-lai kaut kas arī pie mums notiktu un sportistiem būtu kur sevi pierādīt..
Situācija valstī ir bēdīga,jo pilns ar čīkstuļiem un skauģiem,kuri paši ne pirkstiņa nepakustīnās,bet to tik vien māk kā želoties

     [+] [-]

, 2011-10-05 15:21, pirms 13 gadiem
Manuprāt Gluhovs ir pelnījis, lai viņam beidzot būtu pilnvērtīgs pretinieks, no augstākas līgas, lai sajūt kas ir pro, nevis tie ar kuriem viņš sitās, kas ir pēc līmeņa daudz zemāki. Ja atsūta kādu melno uz cīņām tas nenozīmē, ka viņš ir augstas klases sportists kā to pagājušo gadu varēja redzēt cīņā ar Gluhovu.
Jūs vienkārši nesaprotat un nepazīstat tos sportistus, kas kādreiz sitās un aizgāja prom, tāpēc ka neviens neatbalstīja, viņiem ir jāstrādā, lai ģimenes pabarotu un ar traumām tu darbā neesi nevienam vajadzigs. Līdz ar to šos kas tagad bliežās pa mma, nevar salīdzināt ar tiem kas 90 gadu beigās, 2000 sākumā bliezās ringā, divi dažādi līmeņi, skatoties tos video, kur reklamējat mūsu puišus, tad tas kurš seko cīņas sportam līdzi un ir pazīstams ar ļoti daudziem treneriem, cilvēkiem, tad saprot, ka visi tie tituli ir mākslīgi izveidoti, vai caur kreisajām federācijām, kur dalībnieku 2 cilvēki un vinnē vienu cīņu un esi baigais pasaules čempis. Smieklīgi vai ne????
kk1 rakstīja: pasaki man kuram sportistam tad vajadzetu baigo pretinieku lai varetu maksat lielu naudu

     [+] [-]

, 2011-10-05 15:30, pirms 13 gadiem
CPP rakstīja: Kurā sporta veidā Latvijā sportistiem tiek maksātas jel kādas naudas?Un kuri tad būtu tās mega zvaigznes,kuri ir pelnījuši ievērojamus honorārus un galvenais par ko?
Džeki taisa,organizē cīņas,lai skatītājiem būtu interesanti-lai kaut kas arī pie mums notiktu un sportistiem būtu kur sevi pierādīt..
Situācija valstī ir bēdīga,jo pilns ar čīkstuļiem un skauģiem,kuri paši ne pirkstiņa nepakustīnās,bet to tik vien māk kā želoties
Kuri ir tie skatītāji? tie kas bļauj no tribīnēm, ubej evo, ukusi v nogu, sit viņu un vēl visādas stulbas replikas. Ja nav sajēgas no cīņam tad kāda jēga iet skatīties tiem.
Sporta spēlēs kā basīti, futbolā, hokejā diezgan lielas algas, bet diemžēl viņi augstāk par latvijas līmeni netiek.
Kā jau iepriekš rakstīju kk1, mums ir ļoti perspektīvi sportisti, kas varētu iziet starptautiskajā mērogā, varam ņemt piemēru no leišiem, turp pat strikeforca tikuši a mūsu Gluhovs no Belattora atsakās, jo zina, ka tur dabūs pa mizu...tā ir realitāte

     [+] [-]

, 2011-10-06 00:12, pirms 13 gadiem
bazuka rakstīja: Kuri ir tie skatītāji? tie kas bļauj no tribīnēm, ubej evo, ukusi v nogu, sit viņu un vēl visādas stulbas replikas. Ja nav sajēgas no cīņam tad kāda jēga iet skatīties tiem.
Sporta spēlēs kā basīti, futbolā, hokejā diezgan lielas algas, bet diemžēl viņi augstāk par latvijas līmeni netiek.
Kā jau iepriekš rakstīju kk1, mums ir ļoti perspektīvi sportisti, kas varētu iziet starptautiskajā mērogā, varam ņemt piemēru no leišiem, turp pat strikeforca tikuši a mūsu Gluhovs no Belattora atsakās, jo zina, ka tur dabūs pa mizu...tā ir realitāte
kapec gan nevaretu iet un skatieties tie,kas grib un kam patik nav jau obligati tev jasaprot no cinu sporta,kaut ko lai skatitos tu gribi lai maneza vispar butu tuksa un ja maneza tuksa,tad pat sitos dzekus nevaretu noalgot!!!

     [+] [-]

, 2011-10-08 13:42, pirms 13 gadiem
būtu priecājušies ka vispār tiek organizētas cīņas Latvijā, džeki no WFCA dara ko var - malači.
tās lielas mutes kas te mēģina visu nomelnot ir lielākie Latvijas slinkum maisi un skauģi dēļ kuriem nekas uz priekšu ari neiet tik savus jēlos komentārus visur bāž...

     [+] [-]

, 2011-10-08 16:57, pirms 13 gadiem
bazuka rakstīja: Kuri ir tie skatītāji? tie kas bļauj no tribīnēm, ubej evo, ukusi v nogu, sit viņu un vēl visādas stulbas replikas. Ja nav sajēgas no cīņam tad kāda jēga iet skatīties tiem.
Sporta spēlēs kā basīti, futbolā, hokejā diezgan lielas algas, bet diemžēl viņi augstāk par latvijas līmeni netiek.
Kā jau iepriekš rakstīju kk1, mums ir ļoti perspektīvi sportisti, kas varētu iziet starptautiskajā mērogā, varam ņemt piemēru no leišiem, turp pat strikeforca tikuši a mūsu Gluhovs no Belattora atsakās, jo zina, ka tur dabūs pa mizu...tā ir realitāte
Nu, ka saka- aizver muti.

Bellator maksā visai mazu naudu- štukas četras, sešas par cīņu, varbūt mazliet vairāk. Parēķini izmaksas- lidmašīnas biļete uz ASV un atpakaļ, un ne jau vienai personai- trenerim un sekundantam arī. Viesnīca, ēšana, transports utt.

     [+] [-]

, 2011-10-08 23:06, pirms 13 gadiem
<div class="rabbid-error" style="font-family: 'andale mono', 'courier new', courier, monospace; background-color: #fee; font-size: 10px; border: 1px solid #c33; padding: 5px;"><strong>Memcache server unavailable. Disabling cache, page load will be slow.</strong><ul class="rabbid-trace" style="list-style: none; margin: 5px 0 0 0; padding: 0"><li style="color: #333; padding: 0 0 0 15px; margin: 0 0 4px 0;"></li><li style="color: #333; padding: 0 0 0 15px; margin: 0 0 4px 0;">mod_cache.php:167 trigger_error(&quot;Memcache server unavailable. Disabling cache, page load will be slow.&quot;, 512)</li><li style="color: #333; padding: 0 0 0 15px; margin: 0 0 4px 0;">mod_cache.php:235</li><li style="color: #333; padding: 0 0 0 15px; margin: 0 0 4px 0;">cla_forum.php:27 get(&quot;cla_forum_data_kv_id&quot</li><li style="color: #333; padding: 0 0 0 15px; margin: 0 0 4px 0;">cla_forum.php:13</li></ul></div>
bazuka rakstīja: Kuri ir tie skatītāji? tie kas bļauj no tribīnēm, ubej evo, ukusi v nogu, sit viņu un vēl visādas stulbas replikas. Ja nav sajēgas no cīņam tad kāda jēga iet skatīties tiem.
Sporta spēlēs kā basīti, futbolā, hokejā diezgan lielas algas, bet diemžēl viņi augstāk par latvijas līmeni netiek.
Kā jau iepriekš rakstīju kk1, mums ir ļoti perspektīvi sportisti, kas varētu iziet starptautiskajā mērogā, varam ņemt piemēru no leišiem, turp pat strikeforca tikuši a mūsu Gluhovs no Belattora atsakās, jo zina, ka tur dabūs pa mizu...tā ir realitāte
Bellator'ā nav tik baisi smagsvari īstenībā. Gluhovam būtu iespējas iegūt 100 tūkstošu balvu, ja piedalītos turnīrā.