Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arlovska- Silvias ceturtās cīņas rezultāts netiek ieskaitīts

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arlovska- Silvias ceturtās cīņas rezultāts netiek ieskaitīts
Andrejs Arlovskis (pa kreisi) cīņā ar Timu Silviu
Foto: sherdog.com

Vakar šova "ONE FC 5: Pride of a Nation” ietvaros notika bijušo UFC smagā svara čempionu Andreja Arlovska un Tima Silvias ceturtā savstarpējā cīņa, taču, lai arī cīņas gaitu bija pārņēmis Arlovskis, viņš izdarīja neatļautu sitienu pēc kā Silvia guva savainojumu un nespēja turpināt cīņu. Mačs pasludināts par nenotikušu.

No aizvadītajām trijām savstarpējām sportistu divkaujām, divās uzvaras izcīnīja Tim Silvia. Protams, ar tādu negatīvu statistiku nebija mierā baltkrievu smagsvars Arlovskis, kurš jau pirms cīņas caur masu medijiem solīja nokautēt savu seno sāncensi.

Jau pirmajā raundā Andrejs metās amerikānim virsū... sportisti bieži apmainījās ar sitieniem, kurā liels pārbaudījums bija Arlovska žoklim… Par spīti daudzajiem izlaistajiem sitieniem, baltkrievs izturēja pirmo piecminūti un otrajā izskatījās daudz labāk. Viņš pārņēma iniciatīvu, kontrolējot distanci, arī klinčā Arlovskis bija prasmīgāks. Raunda izskaņā Tims izlaida divu sitienu sēriju un atradās uz ringa dēļiem… Andrejs Arlovskis gribēja pielikt tam visam punktu un izdarīja divus spērienus pa zemē guļošā Silvias galvu.

Pēc visa spriežot Andrejs uzvarēja, taču kā visos labos stāstos ir viens „bet”. Pēc One FC noteikumiem sportists drīkst izdarīt tā saucamo soccer kick tikai tad, kad tiesnesis ir devis tādu komandu, taču Arlovskis atļjauju nesagaidīja un uzreiz spēra.

Lai arī mačs tika pasludināts par nenotikušu, Andrejs Arlosvkis ir apmierināts ar cīņu: „Esmu apmierināts ar savu darbu ringā, arī ar to, ka pirmajā raundā varēju pārbaudīt savu tā saukto „kristāla zodu”."

„Mana komanda lepojas ar mani un es jūtu, ka es progresēju. Mana ķīvēšanās ar Timu Silviu tagad ir aiz muguras un šīs cīņas rezultāts priekš manis ir skaidrs, bet jūs skataties paši,” piebilda Arlovskis, kurš uzskata, ka viņam pienācās uzvara, bet piekto cīņu ar amerikāni tas vairs nevēlas.

"ONE FC 5: Pride of a Nation” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Bibiano FernandesGustavo FalciroliDecision (unanimous)35:00
2.Eduard FolayangFelipe EnomotoDecision (unanimous)35:00
3.Andrei ArlovskiTim SylviaNo contest (illegal kicks)24:46
4.Eric KellyJens PulverTKO (strikes)21:46
5.Rolles GracieTony Bonellosubmission (rear-naked choke)31:33
6.Jung Hwan ChaIgor GracieTKO (strikes)31:03
7.Soo Chul KimKevin BelingonDecision (Unanimous)35:00
8.Gregor GracieNicholas Mannsubmission (armbar)13:38
9.Phil BaroniRodrigo RibeiroTKO (strikes)11:00
10.Shannon WiratchaiMitch ChilsonKO (strikes)23:02
11.Honorio BanarioAndrew BenibeKO (strikes)33:47

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

     [+] [-]

, 2012-09-04 13:13, pirms 12 gadiem
Kaads nezin kur var lejupladet sho ciinju shovu?