Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džons Alesio trešo reizi atbrīvots no UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džons Alesio trešo reizi atbrīvots no UFC
Džons Alesio
Foto: mmamania.com

Trīsdesmit trīs gadus vecais kanādiešu vieglā svara cīkstonis Džons Alesio (34-16-0) kārtējo reizi atbrīvots no UFC rindām. Kanādietis pasaules vadošajā organizācijā kopā aizvadījis piecas cīņas, no kurām nevienā nav izcīnījis uzvaras, ziņo mmajunkie.com

Bijušais organizāciju DREAM, UFC, PRIDE, MFC, WEC, KOTC cīkstonis Džons Alesio UFC debitēja 2000. gadā „UFC 26” ietvaros, kad toreiz divdesmit gadus vecajam sportistam debijas mačā pasaules vadošajā organizācijā pretī stājās toreizējais UFC pusvidējā svara čempions Pets Miletičs (29-7-2). Cīņa beidzās ar Alesio zaudējumu, pēc kā kanādietis nekavējoties tika atbrīvots no UFC.

Pēc sešiem gadiem Džons atgriezās UFC, taču pēc divām aizvadītajām cīņām, kurās tas piekāpās Diego Sančezam (23-5-0) un Tiago Alvesam (19-9-0), sportista ceļi ar organizāciju atkal šķīrās.

Pēdējā atgriešanās UFC ierindā notika šogad aprīlī. Viņš paspēja aizvadīt divas cīņas, kurās abās zaudēja pēc punktiem Markam Bocekam (11-4-0) un Šeinam Rolleram (11-6-0), un jau trešo reizi UFC ar viņu lauza līgumu.

„Esmu ļoti vīlies,” atzina Džons Alesio. „Es tik ļoti daudz ieguldīju, lai atgrieztos UFC. Es pat izmainīju savu cīņas stilu, lai skatītājiem būtu interesantāk vērot manas cīņas.”

„Domāju, ka UFC būšu ilgāk par dažiem mēnešiem. Pagaidām nezinu kur iet un kādi vispār ir varianti. Es vienmēr palikšu tas pats puisis uz ko vienmēr var paļauties. Bet, lai nākamreiz mani saliek ar kādu udarņiku.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...