Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Aldo trauma, ar Makgregoru cīnīsies Mendess

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Aldo trauma, ar Makgregoru cīnīsies Mendess
Konors Makgregors (no labās) un Čads Mendess
Foto: foxsports.com

UFC pusvieglā svara čempiona brazīlieša Hosē Aldo (25-1-0) savainojuma dēļ atcelts viņa 11. jūlijā cīņu šovā „UFC 189” ieplānotais mačs ar Konoru Makgregoru (17-2-0). Īru sportists tomēr šajā pasākumā nepaliks bez pretinieka, viņš par vakanto pagaidu UFC pusvieglā svara čempiona jostu sacentīsies ar amerikāni Čadu Mendesu (17-2-0).

„Aldo treneris man piezvanīja un pastāstīja, ka Hosē ribu savainojums ir pārāk nopietns, viņam tās sāp un tāpēc viņš nevarēs cīnīties,” masu medijiem skaidroja UFC prezidents Dana Vaits.

Hosē Aldo šo savainojumu guva pirms nedēļas kādā no treniņu sparingiem, kas apdraudēja viņa dalību cīņu šovā „UFC 189”. UFC vadība uz Brazīlija nosūtīja vairākus ārstus, kuri konstatēja, ka ribas nav lauztas, un apārstēja savainojumu. Čempions par spīti sāpēm apgalvoja, ka cīnīsies ar Makgregoru, taču vēlāk tomēr atteicās...

„Hosē jau piekto reizi atceļ kādu no savām titula cīņām. Bet Konors [Makgregors] gatavs cīnīties. Pasaules pirmais numurs, Čads Mendess, piekrit ieņemt Aldo vietu un cīnīties ar īru. Viņi spēkosies par pagaidu UFC čempiona titulu,” atklāja Vaits.

„Tā ir paša Aldo izvēle,” piebilda Dana. „Es par šo visu pavisam neesmu sajūsmā. Mēs ieguldījām kaudzi naudas, lai izreklamētu Aldo-Makgregora cīņu. Ļoti daudz cilvēku vēlējās redzēt šo maču, tāpēc es esmu vīlies.”

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...

     [+] [-]

, 2015-07-01 20:09, pirms 9 gadiem
Te Tev nu bija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-02 12:45, pirms 9 gadiem
Cerams gregoram ieraadiis vinja vietu.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-05 16:12, pirms 9 gadiem
makgregoram vieta ir #Champion

     [+] [-]

, 2015-07-07 13:15, pirms 9 gadiem
Kaut kā toč šoreiz izskatās ka Aldo samīzās...pat Vaits bija neizpratnē.