Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vairāki UFC veterāni kāps vienā būrī, lai cīnītos par BattleGrounds MMA titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vairāki UFC veterāni kāps vienā būrī, lai cīnītos par BattleGrounds MMA titulu
Deniss Halmans
Foto: sports.yahoo.com

27. jūnijā ASV notiks vienas dienas astoņu vīru MMA pusvidējā svara divīzijas turnīrs, kurā vairāki pasaulē zināmi cīkstoņi sacentīsies par organizācijas BattleGrounds MMA pusvidējā svara čempiona troni, ziņo portāls mmafighting.com

Organizācijas BattleGrounds MMA prezidents Kenijs Mandejs vēsta, ka šajā turnīrā piedalīsies astoņi augstākās klases pusvidējā svara cīkstoņi. Starp viņiem būs arī bijušie UFC atlēti Deniss Halmans (53-14-2), Kodijs Makenzijs (15-4-0), Džošs Braiants (14-4-0) un Luidži Fioravanti (24-11-0).

Vēl šajā turnīrā savu dalību apstiprinājis līdz šim neuzvarētais Kriss Honīkats (4-0-0), taču pārējo dalībnieku vārdi tikšot paziņoti tuvākajā nākotnē.

„Mēs esam priecīgi, ka mums izdevies savākt talantīgu un spēcīgu cīkstoņu grupu vienā turnīrā,” prieku par gaidāmo turnīru neslēpa Mandejs.

„Vienas nakts turnīrs šajā sporta veidā ir ļoti nopietns psiholoģiskais tests priekš jebkura līmeņa atlēta, tāpēc BattleGrounds MMA ir lepna par iespēju atdzīvināt šo formātu cīņu sporta paveidā, kas pēdējos gados piedzīvojis straujāko popularitātes kāpumu.”

Jāatzīmē, ka turnīra uzvarētājs savā īpašumā iegūs naudas balvu 50, 000 ASV dolāru vērtībā, kas ir tikpat cik UFC cīkstoņi saņem par vienu cīņu, neskatoties uz to vai tā ir uzvarēta vai zaudēta.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...