Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Melvins Manhovs kļuvis par GSF pusvidējā svara čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Melvins Manhovs kļuvis par GSF pusvidējā svara čempionu
Melvins Manhofs
Foto: sherdog.com

Brazīlijā šova „Gringo Super Fight 10” ietvaros notika ilgi gaidītā revanša cīņa starp bijušajiem organizācijas Strikeforce cīkstoņiem Melvinu Manhofu (28-11-1) un Evengalistu Santosu (19-16-0). Tāpat kā pirms astoņiem gadiem uzvaru ar nokautu izcīnīja Manhovs un tika kronēts par organizācijas GSF pusvidējā svara čempionu.

Bijušo MMA superzvaigzņu Melvina Manhova un Evengalistas Santosa pirmā tikšanās cīņa būrī notika tālajā 2006. gadā nu sen jau bankrotējušās, bet savulaik ļoti populārās britu MMA organizācijas Cage Rage rindās.

Tā bija tā laika viena no labākajām un aizraujošākajām cīņām, kurā uzvaru otrā raunda izskaņā ar nokautu izcīnīja Manhofs, paturot savā īpašumā sev piederošo Cage Rage pussmagā svara čempiona titulu.

Kopš šīs leģendārās cīņas pagājuši astoņi gadi. Abi cīkstoņi vairs nav tajās labākajās formās, taču brazīliešu organizācijas GSF vadība vēlējās noskaidrot, kurš tad šobrīd no viņiem ir stiprāks.

Nekādas sensācijas nenotika – nīderlandiešu sportista Melvina Manhofam bija nepieciešamas nieka četrdesmit sekundes, lai visai pasaulei pierādītu, ka pirms astoņiem gadiem izcīnītā uzvara nebija nejaušība, un arī šoreiz noslēdza maču ar uzvaru ar nokautu.

Manhovs savam Cage Rage pussmagā svara čempiona titulam pievienoja arī GSF pusvidējā svara čempiona jostu un pamazām nobriest kikboksa turnīram „Glory 17: Los Angeles - Last Man Standing”, kas 21. jūnijā notiks ASV.

Melvins Manhovs VS Evengalista Santos (2014. gads)

Melvins Manhovs VS Evengalista Santos (2006. gads)

Izmantotie resursi:
MMA News | Mixed Martial Arts | UFC News |...