Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edgars Skrīvers 10. maijā „Arēnā Rīga” cīnīsies ar Karoli Busli

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edgars Skrīvers 10. maijā „Arēnā Rīga” cīnīsies ar Karoli Busli
Edgars Skrīvers
Foto: Uģis Grantiņš

Latvijas supervieglā svara čempions Edgars Skrīvers (8-2-0), kurš nesen atgriezies no treniņnometnes Taizemē, savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 10. maijā „Arēnā Rīga” pret Lietuvas kikboksa čempionu Karoli Busli (0-2-0).

Pērnā gada novembrī divdesmit divus gadus vecais „TM fighting team” sportists Edgars Skrīvers ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja Romualdu Siaudini (4-7-0) un tika kronēts par internacionālo Latvijas supervieglā svara (-62 kg) MMA čempionu. Pateicoties šai uzvarai latvietis pasaules supervieglā svara MMA reitingā pacēlās uz 243 vietu, kas priekš Latvijas pārstāvjiem ir ļoti augsts sasniegums.

Tukumnieku pamanīja arī slavenais taizemiešu klubs „Tiger Muay Thai”, kurš puisi uzaicināja pie sevis uz treniņnometni un fiziskajām pārbaudēm uz iekļūšanu slavenā kluba rindās.

Šī mēneša laikā, kuru Edgars Skrīvers atradās treniņnometnē Taizemē, viņš trenējās kopā ar vairākiem pasaulē labi zināmiem MMA cīkstoņiem, kā, piemēram, Deniju Mičelu (14-5-1), Zubairu Tuhugovu (16-3-0), Braienu Ebersolu (50-16-1), Rodžeru Huertu (21-7-1),Kodiju Stīvensu (11-6-1), Bruno Mirandu (6-1-0) u.c.

Lai arī Edgars ļoti labi sevi pierādīja „Tiger Muay Thai” klubs ar latvieti neparakstīja ilgtermiņa līgumu, taču pateicoties šai mēneša garajai treniņnometnei pie pasaules klases treneriem un elites klases sparinga partneriem, Skrīvers šobrīd atrodas ļoti labā fiziskajā kondīcijā un ir gatavs 10. maijā „Arēnā Rīga” aizvadīt pirmo maču šosezon.

Viņa pretinieks būs Lietuvas pārstāvis Karolis Buslis, kurš ir vairākkārtējais Lietuvas čempions amatieru kikboksā.
Profesionālajā MMA Buslis aizvadījis tikai divus mačus ar Gerardu Linderu (4-1-0) un Karoli Mulvinsku (1-1-0), taču abos cietis sakāves. Neskatoties uz zaudējumiem, lietuvietis šajās cīņās sevi parādīja no labās puses, nodemonstrējot īstu kaujinieka garu.

Edgars Skrīvers

Karolis Buslys

Izmantotie resursi:
"TM FIGHTING TEAM"