Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zaurs Džavadovs: “Esmu izsalcis pēc cīņām"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zaurs Džavadovs: “Esmu izsalcis pēc cīņām"
Zaurs Džavadovs
Foto: delfi.ee

27. februārī gandrīz pēc pusotra gada ilgas pauzes ringā atgriezīsies Latvijas labākais vidējā svara kikbokseris Zaurs Džavadovs, kurš “Arēnā Rīga” cīnīsies par vakanto Eiropas čempiona titulu ar Nīderlandi pārstāvošo brazīliešu atlētu Rodrigo Fereiru. Džavadovs uzskata, ka šo maču skatītāji un brazīlis atcerēsies ilgi.

“Ringā neesmu kāpis jau četrpadsmit mēnešus,” cīņu šovam “KOK World GP 2016” veltītajā preses konferencē uzskaitīja Džavadovs, kurš savu pēdējo oficiālo kikboksa cīņu aizvadīja 2014. gada decembrī Krievijā, kurā piedzīvoja zaudējumu cīņā ar IFMA pasaules čempionu Taizemes boksā Gadžimuradu Amiržanovu.

“Esmu izsalcis pēc cīņām. Mans gaidāmais pretinieks nāk no zemes, kurā ir silts klimats – Brazīlijas, tāpēc es izdarīšu visu, lai viņam ringā būtu karsti. Darīšu visu, lai cīņa būtu skatāma, un, lai ne tikai skatītāji, bet arī Fereira ilgi atcerētos šo maču.”

Jāpiemin, ka Džavadovs jau vienreiz pabijis Eiropas čempiona godā. Tas notika 2009. gadā Vācijā, kad Latviju pārstāvošais sportists ar tehnisko nokautu uzvarēja Renē Klāsenu. Tajā cīņā Zaurs savā īpašumā ieguva organizācijas WKA Eiropas čempiona jostu, bet “Arēnā Rīga” ar Rodrigo Fereiru Džavadovs dalīs prestižās organizācijas “Bushido” Eiropas čempiona titulu.

Bez Zaura Džavadova 27. februārī “Arēnā Rīga” notiekošajā cīņu šovā “KOK World GP 2016” no Latvijas pārstāvjiem uz ringa kāps Vjačeslavs Tēviņš, kurš piedalīsies astoņu vīru kikboksa turnīrā un cīnīsies par “King Of Kings” (KOK) titulu, Raimonds Aukštikalnis, Artūrs Smertjevs, Igors Tkačenko, Roberts Skujiņš, kā arī citi mūsu valsts labākie kikbokseri un MMA cīkstoņi.

Izmantotie resursi:
KOK Fights Latvia