Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dos Santos vēlas revanša cīņu ar Velaskezu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dos Santos vēlas revanša cīņu ar Velaskezu
Juniors Dos Santos
Foto: sherdog.com

Brazīliešu smagā svara cīkstonis Juniors dos Santos (15-2-0), kurš dažas dienas atpakaļ piecu raundu cīņā pēc punktiem piekāpās meksikānim Keinam Velaskezam (11-1-0), noliekot savas UFC smagā svara čempiona pilnvaras, lūdzis UFC vadībai revanša cīņu ar meksikāņu smagsvaru.

„Viņš bija labāks un bija pelnījis uzvaru. Izmantoju nepariezu stratēģiju, uztraucos par viņa metieniem, aizmirstot aizsargāt seju, tāpēc viņš man tik daudz reižu arī trāpīja,” intervijā portālam sportv.globo.com atzīmēja Dos Santos. „Kad cīņa pārgāja parterā man vajadzēja pielietot džiu-džitsu, ko es tik daudz esmu trenējies.”

„Taču es tikai mēģināju tikt atpakaļ uz kājām, bet manas iemaņas šoreiz man nepalīdzēja. Parterā Velsaskezs ir ļoti prasmīgs. Principā es viņam ne reizi tā kārtīgi netrāpīju un tas ir bēdīgi, jo man bija laba treniņu nometni un pirms cīņās es labi jutos.”

„Tā cīņas sportā notiek… Vēlos revanša cīņu pēc iespējas ātrāk. Pirmajā cīņā es uzvarēju un viņam revanša maču iedeva, bet tagad zaudēju es un arī man vajadzīgs revanšs. Teikšu vēlreiz – vēlos šo cīņu. Es atgūšu savu čempiona jostu!”

Izmantotie resursi:
SporTV | Vídeos de futebol e outros esportes no...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-01-01 20:14, pirms 12 gadiem
Nezinu kādu stratēģiju dos santos treneriem ir jāizstrādā, lai uzvarētu valaskesu, jābūt baigai veiksmei kā pirmajā cīņā, jo šajā cīņā viņš tika iznīcināts pēc visiem punktiem, ne tikai parterī, kas ir valaskesa stiprā puse! Scenārijs varētu būt sekojošs- Overīms uzvarēs lielo pēdu, tad būs cīņa ar junioru, kurā juniors tiks nakautēts un viņa sapnis par rekordu laušanu būs izsapņots...

     [+] [-]

, 2013-01-04 16:37, pirms 12 gadiem
Gunarelli rakstīja: Nezinu kādu stratēģiju dos santos treneriem ir jāizstrādā, lai uzvarētu valaskesu, jābūt baigai veiksmei kā pirmajā cīņā, jo šajā cīņā viņš tika iznīcināts pēc visiem punktiem, ne tikai parterī, kas ir valaskesa stiprā puse! Scenārijs varētu būt sekojošs- Overīms uzvarēs lielo pēdu, tad būs cīņa ar junioru, kurā juniors tiks nakautēts un viņa sapnis par rekordu laušanu būs izsapņots...
JDS var normālu pisaku uzņemt un, manuprāt, Overīmam nenoķert JDS. Revanša maču uzreiz gan nedabūs, tik vienpusēji, ka nebija ko skatīties. Viņu ne tikai nogāza no troņa, bet pa dubļiem ar izsmērēja pirms paņēma jostu. Gribētu redzēt Keinu pret kādu citu.