Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

Brieža, iespējams, nākamais pretinieks Opetaija Austrālijā izcīna vieglu uzvaru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Brieža, iespējams, nākamais pretinieks Opetaija Austrālijā izcīna vieglu uzvaru
Džejs Opetaija. Foto: Kayo Sports

Austrālijas bokseris Džejs Opetaija sestdien Austrālijā ar tehnisko nokautu otrajā raundā viegli pārspējis Danielu Raselu, pēc cīņas paužot, ka nevar sagaidīt iespējamo dueli pret Mairi Briedi. Iepriekš tika ziņots, ka abu pušu promouteri vienojušies par tās aizvadīšanu 2022. gada februāra sākumā Austrālijā.

Bokserim Mairim Briedim kā nākamais obligātais pretendents cīņā par Starptautiskās boksa federācijas (IBF) jostas nosargāšanu tika nozīmēts Austrālijas bokseris Džejs Opetaija. Kā oktobra beigās informēja Austrālijas medijs ''Sydney Morning Herald'', tad abas puses vienojušās pār cīņu 2022. gada februāra sākumā Austrālijā. Visticamāk, cīņa varētu notikt Sidnejā.

Opetaija karjeras laikā (21-0) nav zaudējis nevienu cīņu, 21. uzvaru izcīnot sestdien, kad ar tehnisko nokautu otrajā raundā austrālietis pārspēja Danielu Raselu. Opetaija cīņā dominēja, to noslēdzot ātri, bet pēc tās medijiem pauda, ka nevarot sagaidīt cīņu pret Briedi. ''Es nevaru sagaidīt. Šo cīņu esam uzvarējuši, un tagad varam koncentrēties uz cīņu par titulu. Ar katru dienu kļūsim tikai stiprāki, gatavojoties cīņai,'' pauda bokseris.

Mairis Briedis 16. oktobrī visai viegli ''Arēnā Rīga'' pārspēja vācieti Artūru Mannu, pēc cīņas metot izaicinājumu Lorensam Okolijam un piesaucot viņa iepriekšējo darbavietu. Tāpat sociālajos tīklos Briedis metis izaicinājumu Kanelo Alvaresam, sakot, ka ir gatavs pret bokseri cīnīties jebkurā laikā un jebkurā vietā. Pirms neilga laika Alvaress paziņoja, ka ir pieteicies titulcīņai Brieža svara kategorijā Pasaules boksa padomē (WBC).

Izmantotie resursi:
https://www.news.com.au/sport/boxin...

     [+] [-]

, 2021-12-04 17:07, pirms 2 gadiem
Nu iespējams šis nokaitēta mūsu tiktokeri.. Manuprāt otrs nopietnākais pretinieks karjerā pēc Usika.

     [+] [-]

, 2021-12-04 17:08, pirms 2 gadiem
Nokautēs tiktokeri*

     [+] [-]

, 2021-12-04 17:25, pirms 2 gadiem
Paskatījos highlightus, izskatās labs. Bet Briedis viņu ar sitiena spēku un taktiskā cīņā var paņemt.

     [+] [-]

, 2021-12-04 20:38, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Paskatījos highlightus, izskatās labs. Bet Briedis viņu ar sitiena spēku un taktiskā cīņā var paņemt.
Bet ja paskatamies viņa rekordu, tad tur nav pilnīgi nekā.

     [+] [-]

, 2021-12-04 20:38, pirms 2 gadiem
Geiropa rakstīja: Nu iespējams šis nokaitēta mūsu tiktokeri.. Manuprāt otrs nopietnākais pretinieks karjerā pēc Usika.
Peds pēc iedeoloģijas