Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Cīņa pret Povetkinu – svarīgākā manā karjerā"

Jānis Pārums

Kļičko: "Cīņa pret Povetkinu – svarīgākā manā karjerā"
Vladimirs Kļičko
Foto: AFP/Scanpix

IBO, IBF, WBO un WBA superčempions smagajā svarā, ukraiņu bokseris Vladimirs Kļičko (60-3, 51KO), kurš nākamnedēļ uzsāks gatavošanos 5.oktobra cīņai pret WBA "regulāro" čempionu Aleksandru Povetkinu, akcentējis cīņas nozīmību un pastāstījis, kāpēc viņam šī cīņa šķiet saistoša.

"Gatavošanos cīņai pret Povetkinu sākšu augusta sākumā. Dzirdēju, ka Povetkins jau trenējas Kirgizstānā. Skaista vieta, lieliski apstākļu. Ceru, ka tas viņam palīdzēs. Es šobrīd tikai uzturu formu ar peldēšanu, esmu atpūties arī Horvātijā un Itālijā. Boksa cimdus pēdējoreiz uzvilku 4.maijā Manheimā, kad cīnījos pret Frančesko Pianetu. Gaidu cīņu," sacīja Kļičko.

"Cīņa pret Povetkinu man interesanta galvenokārt tāpēc, ka viņš, tāpat kā es, ir olimpiskais čempions," uzsvēra Vladimirs. "Redzēt un pat izjust divu olimpisko čempionu cīņu – tā ir reta iespēja profesionālajā boksā. Cīņa pret Povetkinu – svarīgākā manā karjerā. Tieši tāpat kā svarīgākās bija arī manas iepriekšējās cīņas."

"Plānot kaut ko pa gadiem ir sarežģīti. Man jau vairs nav 27, bet 37 gadi. Palikuši trīs gadi līdz Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm. Laiks skrien ļoti ātri. Londonas olimpiādē pabiju līdzjutēja statusā. Pirms tam biju devies uz Atlantas 1996.gada olimpiādi, kur izcīnīju zeltu. Londonā uzzināju, ka AIBA (Starptautiskā Amatieru boksa asociācija) un SOK (Starptautiskā Olimpiskā komiteja) apņēmušās "sakrustot" olimpiskajās spēlēs profesionālo boksu ar amatieriem. Ceru, ka līdz olimpiādei atlikušajā laikā motivācija un veselība nepievils. Tad man būs jau 40 gadi. Tas ir vecums, līdz kuram vēl ļauj piedalīties olimpiādē," norādīja 1996.gada olimpiskais čempions.

Kļičko arī atzina, ka cer, ka cīņā pret Povetkinu viņu atbalstīs mīļotā sieviete, amerikāņu aktrise un dziedātāja Heidena Panetjēra, taču viss atkarīgs no viņas darba grafika. Jautāts, vai Kļičko neplāno sekot Povetkina piemēram un apprecēties, ukrainis atbildēja lakoniski: "Savu personisko dzīvi publiskot negribu. Tāpēc tā arī ir personiskā."

Izmantotie resursi:
В Крыму объявлено штормовое предупреждение...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-28 10:36, pirms 11 gadiem
Povetkins ir resns maiss, kas uzvar savas cīņas pret otršķirīgiem pretiniekiem ar pāris resniem 1-2 kombo.
Kļičko viņu vienkārši nogalinās..
Cerams, ka viņš būs agresīvs, jo vajadzētu aizvērt mutes tiem, kas vienmēr pretendē. Ka Povetkinu riktīgi sasitīs +KO, domājams daudziem pretendentiem dūša būs papēžos.

     [+] [-]

, 2013-07-28 10:39, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Man liekas katra titula aizstāvēšanas cīņa ir svarīga!!! Povetkins nav tik nopietns pretinieks, lai tā izsteiktos par viņu!!
Tapēc viņš ir tur kur ir šobrīd, jo ciena un pienācīgi novērtē katru savu pretinieku! Kā nekā mācība jau ir bijusi!

  +1 [+] [-]

, 2013-07-28 11:39, pirms 11 gadiem
Dzirdot par Kirgizstaanu, naak praataa rokijs-4. Kalnu tur daudz, sniega arii...

     [+] [-]

, 2013-07-28 16:25, pirms 11 gadiem
Povetkina varenums ir mākslīgi radīts,to visi lieliski varēja redzet cīņā ar Huku,kuru Povetkins tīri zaudēja,bet boksa biznesa(mafijas) interesēs uzvaru viņam atdeva viņam .
P.S Povetkins ir labs viduvējs bokseris.

     [+] [-]

, 2013-07-28 20:06, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Dzirdot par Kirgizstaanu, naak praataa rokijs-4. Kalnu tur daudz, sniega arii...
Man Black Ops 2