Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkina pārstāvji grib panākt tiesneša Pabona diskvalifikāciju

Jānis Pārums

Povetkina pārstāvji grib panākt tiesneša Pabona diskvalifikāciju
Luiss Pabons Vladimirs Kļičko un Aleksandra Povetkina cīņā. Foto: AFP/Scanpix

Krievijas boksera Aleksandra Povetkina (26-1, 18KO) pārstāvis Dmitrijs Ivanovs paziņojis, ka boksera komanda mēģinās panākt tiesneša Luisa Pabona diskvalifikāciju, vēsta gazeta.ru.

Tieši Pabons bija tiesnesis Vladimira Kļičko un Aleksandra Povetkina cīņā, kurā pārliecinošu uzvaru ar 119:104, 119:104 un 119:104 izcīnīja IBO, IBF, WBO un WBA superčempions Kļičko.

"Mēs rakstīsim protestu nevis tāpēc, lai izmainītu cīņas rezultātu, bet tāpēc, lai aizstāvētu Aleksandra tiesības," sacīja Ivanovs. "Tiesnesis pieļāva lielu daudzumu kļūdu, piemēram, atļaujot Kļičko vairākkārt izmantot aizliegtus paņēmienus, saķerot pretinieku vai pagrūžot viņu. Turklāt pirms svēršanās mēs runājām ar Pabonu un norādījām uz Kļičko taktiku. Taču cīņas laikā tiesnesis ignorēja mūsu rekomendācijas. Aizrādījumu Kļičko [atņemot arī punktu] viņš izdarīja vien cīņas beigās. Mēs uzskatām, ka Povetkina tiesības bija pārkāptas. Pieprasīsim, lai Pabons, kā minimums, uz gadu būtu atstādināts no pienākumu pildīšanas četru nozīmīgāko [IBF, WBO, WBA, WBC] cīņās. Par Kļičko uzvaru mums šaubu nav, taču tiesāt tā, kā to darīja Pabons, ir nepieļaujami."

"Mēs gribam, lai jau pēc trim cīņām Aleksandrs varētu pieprasīt revanšu (jāpiebilst, ka pēc cīņas Kļičko atzina, ka labprāt dotu Povetkinam iespēju revanšēties, ja viņš to vēlētos – aut.). Tiesa, vietu reitingā ietekmē dažādi faktori. Piemēram, nokdaunu skaits. Bet cīņā pret Kļičko Aleksandram tika ieskaitīti nokdauni, kuru patiesībā nemaz nebija," norādīja Ivanovs.

Jāpiebilst, ka Pabons iepriekš bija tiesājis gan Kļičko, gan Povetkina cīņas. Pabons profesionālā boksa cīņas tiesā jau divdesmit gadus un kopumā viņš ringa tiesneša pienākumus pildījis 316 cīņās.

Izmantotie resursi:
Главные новости дня - Газета.Ru

  +7 [+] [-]

, 2013-10-08 16:41, pirms 11 gadiem
zaudēt arī ir jāmāk.

  +6 [+] [-]

, 2013-10-08 16:41, pirms 11 gadiem
Kā jau krievi!

 +10 [+] [-]

, 2013-10-08 16:49, pirms 11 gadiem
Šoreiz puslīdz normāla argumentācija, gandrīz pat sliecos piekrist.

 +10 [+] [-]

, 2013-10-08 16:50, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: zaudēt arī ir jāmāk.
Ir jāmāk, bet taisnība ir, Kļičko viņu nogrūda zemē kādas 4-5 reizes, un sodīts tika tikai vienreiz! PArasti jau pēc otrā un tad atkaŗtotā pārkāpuma saņem sodu!
P.S. Es neko nesaku, ka tad cīņas gaita būtu mainījusies (ko uzsver arī Povetkina komanda), Kļičko uzvarēja cīņu pēc visiem rādītājiem, tomēr tiesneša rīcība nebija pareiza!

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 16:51, pirms 11 gadiem
Nu patiesībā vairāk par vienu nokdaunu neredzēju. Tā arī ir, ka Kļičko Kļičkoja un ar brīvo cīņu brīžiem nodarbojās.Tas lietas būtību gan nemaina. Povetkinam variantu nebija daudz. Ja nu netīšām varēja labi trāpīt. Cīnijās gan kā vīrs. Un vispār...nekad nav patikusi maniere kādā Ukrainis savas jostas pelna...gan par to, kas ringā, gan viņa menedžeru teātris ārpus tā.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 17:00, pirms 11 gadiem
Povetkins pats līda padusē Kļicjko noliecies uz priekšu un šādā ķermeņa stāvoklī atliek tik nedaudz pieskarties pretiniekam kā šis jau gar zemi, nemaz nerunājot, ka šādā gadījumā pat niez pirksti nedaudz pabakstīt, lai tik lido uz grīdas dēļiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 17:10, pirms 11 gadiem
Buivols rakstīja: Nu patiesībā vairāk par vienu nokdaunu neredzēju. Tā arī ir, ka Kļičko Kļičkoja un ar brīvo cīņu brīžiem nodarbojās.Tas lietas būtību gan nemaina. Povetkinam variantu nebija daudz. Ja nu netīšām varēja labi trāpīt. Cīnijās gan kā vīrs. Un vispār...nekad nav patikusi maniere kādā Ukrainis savas jostas pelna...gan par to, kas ringā, gan viņa menedžeru teātris ārpus tā.
tev labāk patīk kaut kādi Čisoras, Heji un Fjūriji, kuri draud vins otru nošaut, nav pabeiguši pat vidusskolu un boksu pārvērš par prastu kautiņu??

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 17:22, pirms 11 gadiem
Asnātiņš rakstīja: Ir jāmāk, bet taisnība ir, Kļičko viņu nogrūda zemē kādas 4-5 reizes, un sodīts tika tikai vienreiz! PArasti jau pēc otrā un tad atkaŗtotā pārkāpuma saņem sodu!
P.S. Es neko nesaku, ka tad cīņas gaita būtu mainījusies (ko uzsver arī Povetkina komanda), Kļičko uzvarēja cīņu pēc visiem rādītājiem, tomēr tiesneša rīcība nebija pareiza!
Pilnībā piekrītu, Kļičko izmantoja daudz neatļautu paņēmienu. Un Sodīts par to netika.
Bet nu jasaka, ka šādas turēšanas un gāšanas gar zemi paņem daudz spēka. Domāju, ka cīņa būtu bijusi līdzīgāka, ja Povetkins tik ātri nenogurtu.

P.S. Man palicis viens moments atmiņā, kad Kļičko ar elkonie ivilka povetkinam. Un tas bija jasoda nekavējoties.

     [+] [-]

, 2013-10-08 17:34, pirms 11 gadiem
ko jus cikstat ka zaudet jamak???????????vins godigi pasaka ,ka nav iebildumu par zaudejumu,jo vis skaidrs taja jautajuma,bet diezgan logiski ka tiesnesim jabut augstakaja limeni,tada pasa ,ka bokseri un tadas kludas ir jaizsledz.malaci krievi ,ka nesaka ka zaudeja del tiesnesa

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 17:46, pirms 11 gadiem
Es ceru,ka revanšs būs,jo šī ciņa bija galīgi garām! Nākošreiz Kļičko nežēlos Sanju Noguldīs uz dēļiem un miers

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 17:46, pirms 11 gadiem
1-kārt,krievs pats ar saviem izklupienieniem vienmēr nonāca padusē Kļičko,tas ir loģiski,lai neatrautos no Kļičko pretsitiena,pietam krievs kā tāds ir mazāks augumā.2-kārt,tāpāt kā estiem futenē neiedeva pendeli pret holandi,tāpāt neviens nepietiesās tādam Povetkinam pret superčempionu.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 17:59, pirms 11 gadiem
Revanšu jau var rīkot, bet priekš kam? Vēlreiz iet un zaudēt visus raundus. Tak būtu pagaidijis kamer Vladimirs aiziet. bet starplaikā, lai cīnās ar heju, Fjuriju, būtu normālas cīņas.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-08 18:23, pirms 11 gadiem
Krievi nav īpaši gudra tauta! Zaudēja vienos vārtos un bez ne mazākās izredzes!

     [+] [-]

, 2013-10-08 19:03, pirms 11 gadiem
negausis rakstīja: Revanšu jau var rīkot, bet priekš kam? Vēlreiz iet un zaudēt visus raundus. Tak būtu pagaidijis kamer Vladimirs aiziet. bet starplaikā, lai cīnās ar heju, Fjuriju, būtu normālas cīņas.
Priekš kam? lai Vladimirs varētu dabūt vēl 17 miljonus un nokautēt Povetkinu.
Kličko taču visu laiku iet klinčā, kāpēc tas kādam ir pārsteigums pēc šīs cīņas. Par to grūstīšanu, gan negribās piekrist. Povetkins vnk ar savām gumijas kājām nebija spējīgs stabīli stāvēt

  +6 [+] [-]

, 2013-10-08 19:23, pirms 11 gadiem
"jāpiebilst, ka pēc cīņas Kļičko atzina, ka labprāt dotu Povetkinam iespēju revanšēties, ja viņš to vēlētos" - Protams, kas nekaiš tādā normāla sparinga režīmā noslaukt no krieviem miljonus

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 19:24, pirms 11 gadiem
tas nemaina faktu, ka Povetkins cīnijās bez izredzēm uz uzvaru, ja vien kautkādā veidā netrāpa pa Kļicko kristāla žokli, bet, cik labi viņš savu žokli aizsargāja mēs visi redzējām, no tiem kas skatījās, protams.
bija runas, ka maskavā, ja notiks uzvarētāja noskaidrošana pēc punktiem, uzvaru varētu piešķirt Povetkinam, bet redz, šoreiz tā dominance bija uz vieniem vārtiem un pat punkta noņemšana neko nepadarīja interesantāku. povetkins zaudēja cīņu faktiski jau pirmajā raundā....

     [+] [-]

, 2013-10-08 19:38, pirms 11 gadiem
Ogļracis Feodosijs rakstīja: povetkins zaudēja cīņu faktiski jau pirmajā raundā....
viņš jau pirms cīņas bija zaudējis. Uz ringu gājā, kā uz soda izpildi. nekādas pārliecībās un izskatījās, ka arī bez stratēģijas šai cīņai

     [+] [-]

, 2013-10-08 19:41, pirms 11 gadiem
Te jau nav diskusija par uzvarētāju.Bet tiešām ir jāizskauž tādu tiesnešu darbības.Kā redzējam Povetkina kakls un mugura bija vienos zilumos.Tas tiešām nav skaists,ne pievilcīgs boks,ja tiesnesis vēl pieļauj,piemēram,kā Kličko karājas uz kakla vai pleciem.Ja tiesnesis to nebūtu pieļāvis,tad cīņa būtu interesantāka.Nav runa kurā raundā tas būtu beidzies.Jo cik krievu presē dzirdēts,tad krievu oligarhi bij pieprasījuši,lai Kličko ātrāk par 10.raundu nenokautē.A pēc tam,lai dara ko grib.
Kā jau minēts,Povetkinam vajadzēja 2-3 cīņas aizvadīt ar nopietniem,stipriem pretiniekiem,tad tik ar Kličko.Bet Povetkins jau ar vairs nav nekāds jaunais un neticās ka Kličko vēl ilgi būs boksā.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 19:47, pirms 11 gadiem
ilmis81 rakstīja: Te jau nav diskusija par uzvarētāju.Bet tiešām ir jāizskauž tādu tiesnešu darbības.Kā redzējam Povetkina kakls un mugura bija vienos zilumos.Tas tiešām nav skaists,ne pievilcīgs boks,ja tiesnesis vēl pieļauj,piemēram,kā Kličko karājas uz kakla vai pleciem.Ja tiesnesis to nebūtu pieļāvis,tad cīņa būtu interesantāka.Nav runa kurā raundā tas būtu beidzies.Jo cik krievu presē dzirdēts,tad krievu oligarhi bij pieprasījuši,lai Kličko ātrāk par 10.raundu nenokautē.A pēc tam,lai dara ko grib.
Kā jau minēts,Povetkinam vajadzēja 2-3 cīņas aizvadīt ar nopietniem,stipriem pretiniekiem,tad tik ar Kličko.Bet Povetkins jau ar vairs nav nekāds jaunais un neticās ka Kličko vēl ilgi būs boksā.
7.raundā neizskatījās, ka WK gaidītu 10 raundu

  -1 [+] [-]

, 2013-10-08 20:48, pirms 11 gadiem
Povetkins bija pārbijies no nokauta. Pats galvu nodūris līda slēpties Kļičko padusēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-08 21:29, pirms 11 gadiem
nav brīnums, ka KO pieļauj Povetkinam revanšēties, kā nekā, 17 000 000$ par cīņu dabūja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-08 21:54, pirms 11 gadiem
Interesanti tie Povetkina pārstāvji, Kļičko pa cīņu noklinčoja pie reizēm 100, gūlās Povetkinam virsū, spieda viņu uz leju un sita ar cimda ārpusi pa seju, kas, jebkuram citam izņemot Kļičko, visticamāk beigtos ar diskvalifikāciju, bet viņi sūdzās par to, ka nokdavni nepamatoti iedoti.

     [+] [-]

, 2013-10-08 22:47, pirms 11 gadiem
Izklausās pēc apvainota bērna žēlošanās... Bet sen zināms, ka ir krievu "zorte", kas vienkārši nemāk zaudēt, un meklē visvisādus attaisnojumus, lai tik viņa zaudējums izskatītos "mazāk sāpīgs", proti, meklē vainu citos, ne pašā. Te - netīra cīņa, te - tiesnesis vainīgs, te - vells viņ zin kas... Tfu!

     [+] [-]

, 2013-10-08 22:47, pirms 11 gadiem
Visa sporta, tiesnesi ir loti zema limeni, kas tiesa augsta limenis macus... kas pie ta vainigs ir vienigi sporta federacija, nevis tiesnesis... Krieviem butu jaraksta protestu nejau uz tiesnesi...bet uz boksa federaciju.. tie atbaldigi par tiesasanu... tas manas domas...

     [+] [-]

, 2013-10-08 22:58, pirms 11 gadiem
Kamer sporta federacijas nebus kartigs focus uz tiesnesiem... kur jaiegulda liels darbs.... lai butu tiesam izcili tiesnesi(kas ljoti reti sastopams)... Ja federacijas vai ligas nepieversim tam lielu uzmanigi... this shit will happen always... kas saboja speli kvalitati nevis uzlabo.... Ne viemer slaveni tiesnesi ir tie labakie

     [+] [-]

, 2013-10-09 08:43, pirms 11 gadiem
raitis0077 rakstīja: jautajums kapec krievus neviens neieredz pasaule , vienkarsi cukas
Varu tikai piekrist...

     [+] [-]

, 2013-10-09 09:57, pirms 11 gadiem
Iebildumi ir pamatoti! trijos no četriem KD Klichko tiešām pagruda Povetkinu. Pie Povetkina nirieniem Klichko tiešām ar rokām spieda Povetkinu zemē, kas nav atļauts un manāmi veicināja Povetkina "izpumpēšanos". Paši krievi atzist, ka tas nemainītu uzvarētāju, bet tiesāšanai bija jābūt profesionālākai.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-09 10:46, pirms 11 gadiem
Protams smiekligi- Klicko vairak ar cinas panemieniem guldija Povetkinu uz gridas neka ar sitieniem! kauns par tadu tiesasanu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja