Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

UFC prezidents Vaits: "Ja Kļičko ir čempions, smagsvaru bokss ir miris"

Jānis Pārums

UFC prezidents Vaits: "Ja Kļičko ir čempions, smagsvaru bokss ir miris"
Dana Vaits
Foto: sherdog.com

Cīņas sporta organizācijas UFC (Ultimate Fighting Championship) prezidents Dana Vaits veltījis asu kritiku oktobra sākumā aizvadītajai IBO, IBF, WBO, WBA superčempiona Vladimira Kļičko (61-3, 51KO) cīņai pret Aleksandru Povetkinu (26-1, 18KO).

"Kļičko cīņa bija pati pretīgākā, kādu esmu redzējis, turklāt par to viņš vēl saņēma 17 miljonus. Cīņas pirmā epizode – Kļičko izdara sitienu un uzreiz aiziet klinčā. Viņš darīja to visu cīņu, viņu vajadzēja diskvalificēt. Turklāt 12.raundā Kļičko neizdarīja nevienu sitienu, tas [iešana klinčā] bija vienīgais, ko viņš darīja visu 12. raundu," sacīja Vaits.

"Un tas ir pasaules čempions smagsvaros. Maika Taisona laikos smagsvaru cīņas bija aizraujošas. Nezinu, kurš tagad grib skatīties šo mēslu. Pats noskatījos šo apkaunojumu. Patiešām – tas bija apkaunojums [boksam]. Šie čaļi ir boksa apkaunojums," piebilda UFC prezidents. "Ja tas [Vladimirs Kļičko] ir smagsvaru čempions, tad smagsvaru bokss ir miris."

"Vienreiz redzēju brāļus Kļičko Losandželosā. Viņi ir monstri, milzīgi čaļi. Kā tu ar tādiem cīnīsies, ja viņi negrib cīnīties? Tas puisis [Vladimirs Kļičko] ne ar vienu negrib cīnīsies, viņš grib ar roku apķert tavu galvu un gāzties tev virsū. Tas viss nonāk līdz tam, ka viņš faktiski skrien tev virsū un gāžas. Tas ir pretīgi. Brīnos, ka atradās kāds, kas par to viņam bija gatavs maksāt 17 miljonus. Tas nav bokss, Kļičko necīnās. Ja tā cīņa nenotiktu piedrāztajā Vācijā vai Krievijā, Kļičko būtu diskvalificēts. "

  -1 [+] [-]

, 2013-10-19 15:22, pirms 11 gadiem
Zinu kas ir Kļičko , bet kas pie velna ir Dana Vaits ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-19 15:26, pirms 11 gadiem
Spāņu futbols arī nav tas aizraujošākais, bet toties efektīvs. Un nav jau tā, ka mma visas cīņas būtu aizraujošas. Bieži nogāžas zemē, un, tad tur peras. Es drīzāk teiktu, kad Kļičko aizies, tad būs ziepes. Jo tad jostas piederēs bariņam viduvējību. Cīņas par jostām varbūt būs interesantākas, bet starp ko?

  -1 [+] [-]

, 2013-10-19 15:28, pirms 11 gadiem
Rai4a rakstīja: Zinu kas ir Kļičko , bet kas pie velna ir Dana Vaits ?
Nu,ja viņš tiešām ir runājis tā,kā te uzrakstīts-kāds pamatskolu nebeidzis d..nis.Vārdu krājums diezgan trūcīgs,teikumus izveidot arī sagādā grūtības.

  +6 [+] [-]

, 2013-10-19 15:32, pirms 11 gadiem
Rai4a rakstīja: Zinu kas ir Kļičko , bet kas pie velna ir Dana Vaits ?
Izlasi rakstu, un tad uzzinaasi kas ir Dana Vaits, bet ja nopietni tad vinjam ir taisniiba, nevar iedot Klitsko bietee ja vinjsh ar savu garo kreiso roku visu laiku tur distanci un triis reizes pa visiem raundiem liek lietaa labo roku..

  +2 [+] [-]

, 2013-10-19 15:33, pirms 11 gadiem
dzinchis rakstīja: Nu,ja viņš tiešām ir runājis tā,kā te uzrakstīts-kāds pamatskolu nebeidzis d..nis.Vārdu krājums diezgan trūcīgs,teikumus izveidot arī sagādā grūtības.
latviski viņš noteikti nerunāja! šis ir tulkojums.. un taisnība arī viņam ir!

  +4 [+] [-]

, 2013-10-19 15:36, pirms 11 gadiem
Rai4a rakstīja: Zinu kas ir Kļičko , bet kas pie velna ir Dana Vaits ?
Un? ko tu prasi ej paprasi googles tantei , zina visu. UFC prezidents , nezini kas ir UFC-Ultimate Fighting Championship.

  +6 [+] [-]

, 2013-10-19 15:38, pirms 11 gadiem
Neko jaunu nepateica, vienīgi šis nebija tas diplomātiskākais veids.
Taču Kličko cīņas vienmēr bijušas garlaicīgas, bez kombinācijām.
2 sitienu kombinācija ir max ko viņi dara - un tas skatītājam ir ļoti garlaicīgi.
Smagsvariem atdzimt būs iespēja tikai tad kad Kļičko aizies pensijā.... bet nav jau nekur rakstīts ka vietā nāks kāds interesantāks....

     [+] [-]

, 2013-10-19 15:44, pirms 11 gadiem
Dana White tiešām derētu rūpīgāk izvēlēties izteicienus pirms līst boksa pasaulē, pašam tik 2-3 konkurētspējīgi smagsvari iekš UFC, bet kritizē Kļičko

  +1 [+] [-]

, 2013-10-19 15:45, pirms 11 gadiem
VALUJEVS 218cm ,bet neļauj jau cīnīties

  +3 [+] [-]

, 2013-10-19 15:46, pirms 11 gadiem
Kad aizies abi Kļičko, tad jostas dabūs viduvējības.
Slēpts komentārs: finkelstains

     [+] [-]

, 2013-10-19 15:54, pirms 11 gadiem
finkelstains rakstīja: VALUJEVS 218cm ,bet neļauj jau cīnīties
Valujevs vispār bija apsmiekls. No Heya dabūja .
Koļam bija tikai augums. Viņš pats bija lēns un tehnika bija vnk drausmīga.
Neskatāmie čempioni ir boksa ēnu puse. Apakšā ir bizness, un ja labi pacenšās tad arī perspektīvos jauniešus var apstādināt lai nebūtu konkurenti esošajiem čempioniem.
Lieku cerības uz šo -

skatīt linku

--> Deontay Wilder ULTIMATE Highlights/Knockouts...

  +4 [+] [-]

, 2013-10-19 15:57, pirms 11 gadiem
Piekrīu White izteikumiem, bija tiešām sāpīgi skatīties cīņu, kad pēc katra sitiena Kļičko pārgāja klinčā, varbūt daudziem šķiet, ka tas bija stratēģiski vienreizēja performance, taču par boksēšanos to tiešām nevarēja nosaukt , kaut kāds mikslis starp boksu un grieķu-romiešu cīņu. Dodu priekšroku MMA cīņām, esmu diezgan liels UFC fans, patīk tas formāts, ka ir vairākas cīņas cīņu kartē.

     [+] [-]

, 2013-10-19 15:59, pirms 11 gadiem
Yuukan rakstīja: Dana White tiešām derētu rūpīgāk izvēlēties izteicienus pirms līst boksa pasaulē, pašam tik 2-3 konkurētspējīgi smagsvari iekš UFC, bet kritizē Kļičko
Viens no šiem smagsvariem izteicies, ka ja viņam iedotu 6 mēnešus boksa ringā uzvarētu brāļus Kļičko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-19 17:29, pirms 11 gadiem
mnbvc rakstīja: klicko vienkarsi ir intelegenti bokseri un nelauj ka taisona laikos dauzit sev galvu par prieku tadiem plikpaurainiem popkornu rimam ka vaits. turklat vladimira bokss nav daudz garlaicigaks par to vaita mma kur nogulas uz gridas un kadas 10 min mocas kamer izgriez roku
Tu to nopietni ?? Tu tik tiešām to herņu gribi saukt par boksu ???

  -1 [+] [-]

, 2013-10-19 18:00, pirms 11 gadiem
Kāpēc uzsvars tieši uz Kļičko? Itkā viņš vainīgs pie tā. Ja nevar uzvarēt tādu, tad problēma jau ir visā sistēmā. Protams, ka salīdzinoši tur nav ko skatīties.

  -3 [+] [-]

, 2013-10-19 18:43, pirms 11 gadiem
Ja paskatās cīņu Taisons pret Fergussonu - kur pēdējo diskvalificēja par iešanu klinčā, tad salīdzinoši cīņā ar Povetkinu Kļičko vajadzēja aizsūtīt uz Alkatrasu vai Guantanamo....bet nekā...dabūja uzvaru

  -3 [+] [-]

, 2013-10-19 19:00, pirms 11 gadiem
A ko Vladim darīt?? stāvēt un ļaut lai viņu piesit netalantīgi nīkuļi, tikai tāpēc lai resnam amerikānim būtu šovs?

  +5 [+] [-]

, 2013-10-19 20:36, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: A ko Vladim darīt?? stāvēt un ļaut lai viņu piesit netalantīgi nīkuļi, tikai tāpēc lai resnam amerikānim būtu šovs?
psc ... a 17 mlj. viņam maksā pa skaistām acīm un par to, ka staigā ar izstieptu roku ???

  -3 [+] [-]

, 2013-10-19 20:38, pirms 11 gadiem
tommy`gun rakstīja: Valujevs vispār bija apsmiekls. No Heya dabūja .
Koļam bija tikai augums. Viņš pats bija lēns un tehnika bija vnk drausmīga.
Neskatāmie čempioni ir boksa ēnu puse. Apakšā ir bizness, un ja labi pacenšās tad arī perspektīvos jauniešus var apstādināt lai nebūtu konkurenti esošajiem čempioniem.
Lieku cerības uz šo -

skatīt linku

--> http://www.youtube.com/watch?v=Mqt6tW2a2Kc
Tu jau savu māti arī mainītu, lai tiktu uz melnādainā locekļa. To jau parāda tavs lietotājvārds. :d

  +1 [+] [-]

, 2013-10-19 20:39, pirms 11 gadiem
Bokss būtu daudz interesantāks, ja tituli nebūtu jāaizstāv, bet katru gadu jāizcīna pa jaunam.

  -2 [+] [-]

, 2013-10-19 21:03, pirms 11 gadiem
MMA vispār ir neskatāms sports. Jā.. koncepcija ir daudzsološa, bet realitātē saķeras, nokrīt un mīcās kā divi homoseksuālisti riesta laikā.
..
Vienīgais, kas vēl piedur ir kaut kādi aziātu K-1 vai tml, kur viņi zemē neveļas pie pirmās saskarsmes.

  -2 [+] [-]

, 2013-10-19 21:21, pirms 11 gadiem
MANGOOSE rakstīja: Tu jau savu māti arī mainītu, lai tiktu uz melnādainā locekļa. To jau parāda tavs lietotājvārds. :d
un ko parada tavs niks ? MANGOOSE.... virietis zoss?!

bet ne par to ir stasts, es pilnigi piekritu Tommy Gun, ka vienigais aizraujosais bokseris patreiz ir Wilder, kurs rada tik strauju progresu pedejaa gadaa, ka iespejams vel paspes lidz kadam no braliem aizcinities. Hejs???!!! Hejs nav bokseris - hejs ir reklamas princese, cinas kad maksaa daudz un kad pats izdomaa... Bokseris, kurs aizzvada vienu cinu divos gados nav nopietns bokseris + pret Klicko neko vispar ieveribas cienigu neparadija - dabuja pelnitu zaudejumu.

Var jau smieties un teikt, ka Klicko ir garlaicigs, bet labaku par vinu vienkarsi nav. Aizvada cinu, turot distanci ar kreiso roku un tapec uzvar? Tas maz ir uzskatams par argumentu? Ja tu vari uzvaret Klicko, tad tu vinu uzvaresi un nekada Klicko distances turesana tur nelidzes, bet neviens jau to neaizdomajas.. .tik lej ka cinas ar pabiram utt, bet reali vins cinas ar visiem, kam ir kaut mazakaa duusa staties pretim.
+ neaizmirsisim, ka Lenokss Luiss arii nedeva Klicko revansa cinu, bet aizgaja it kaa neuzvarets, tajaa pat laika nebutu Kliko veiksmigi parsitis uzaci, Klicko, ticu, ka butu vinu pieveicis, jo tajaa bridi pat ar visu parsisto uzaci joprojam izskatijas labak par Lenoksu.

Es tiesam ceru, ka Wilders ir tik labs, ka liekas, jo pagaidam jau arii aizvada cinas ar tirakajiem maisiem, bet Klicko vinu ir pamanijis un iespejams notiks kada laba parmaina smagsvaru boksaa.

Tas pats Vaits cel savus super smagsvarus debesis, bet UFC supersmagsvaru divizija ir garlaicigakaa no visam un tur ir visvajakie cikstoni.

  -3 [+] [-]

, 2013-10-19 21:24, pirms 11 gadiem
xvalchax rakstīja: Bokss būtu daudz interesantāks, ja tituli nebūtu jāaizstāv, bet katru gadu jāizcīna pa jaunam.
Nekas jau īpaši nemainītos. Formāts jau nav vainīgs pie cīņas stila. Tur jau pie vainas tas, ka Kļičko ir gara auguma, līdz ar to var atļauties piesardzīgu cīņas stilu.

  +4 [+] [-]

, 2013-10-19 22:02, pirms 11 gadiem
Rai4a rakstīja: Zinu kas ir Kļičko , bet kas pie velna ir Dana Vaits ?
Dana Vaits draudziņ ir visu laiku talantīgākais cīņas sporta promoteris, kurš ar brāļiem Lorenzo nopirka UFC ieguldīja 44 miljonus un desmit gadu laikā UFC izveidoja par multi miljardu kompāniju. Cilvēks kura iegūldījums MMA vistiešākajā mērā ir ļāvis šim sportam kļūt par visstraujāk augošo sporta veidu pasaulē. Ja Tu cīņas sportam esi tikpat tuvu cik frisbijam, kapēc te ir jālien un jāparāda cik maz Tev zināšanu par to vispār ir?

Es personīgi uzskatu ka bokss noriet ļoti strauji, lielā mērā pateicoties tādiem brāļiem Kļičko. Jūtu līdzi cilvēkiem kuri samaksāja naudu lai to klaunādi vispār skatītos. Floids ir palicis vienīga zvaigzne šajā sporta veidā un viņam palikušas 3, 4 cīņas?
Kas attiecas uz Reaktora komentāru, cik UFC cīņas Tu Reaktor esi redzējis ja nav noslēpums?

  +3 [+] [-]

, 2013-10-19 23:51, pirms 11 gadiem
edijs7 rakstīja: Dana Vaits draudziņ ir visu laiku talantīgākais cīņas sporta promoteris, kurš ar brāļiem Lorenzo nopirka UFC ieguldīja 44 miljonus un desmit gadu laikā UFC izveidoja par multi miljardu kompāniju. Cilvēks kura iegūldījums MMA vistiešākajā mērā ir ļāvis šim sportam kļūt par visstraujāk augošo sporta veidu pasaulē. Ja Tu cīņas sportam esi tikpat tuvu cik frisbijam, kapēc te ir jālien un jāparāda cik maz Tev zināšanu par to vispār ir?

Es personīgi uzskatu ka bokss noriet ļoti strauji, lielā mērā pateicoties tādiem brāļiem Kļičko. Jūtu līdzi cilvēkiem kuri samaksāja naudu lai to klaunādi vispār skatītos. Floids ir palicis vienīga zvaigzne šajā sporta veidā un viņam palikušas 3, 4 cīņas?
Kas attiecas uz Reaktora komentāru, cik UFC cīņas Tu Reaktor esi redzējis ja nav noslēpums?
citēju tikai tapēc, lai šis parādītos velreiz! Absolūti precīzi pateikts!!! +++

     [+] [-]

, 2013-10-20 00:25, pirms 11 gadiem
Reaktors2 rakstīja: MMA vispār ir neskatāms sports. Jā.. koncepcija ir daudzsološa, bet realitātē saķeras, nokrīt un mīcās kā divi homoseksuālisti riesta laikā.
..
Vienīgais, kas vēl piedur ir kaut kādi aziātu K-1 vai tml, kur viņi zemē neveļas pie pirmās saskarsmes.
Čali tu vienu no grūtākajiem sporta veidiem Wrestlingu sauc par geju sportu?? Labi varbūt Wrestlings un Jiu-JItsu nav tie skatāmākie sporta veidi, taču labs, efektīvs armbars vai čouks var būt tik pat skaists kā knockouts.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-20 09:41, pirms 11 gadiem
negausis rakstīja: Nekas jau īpaši nemainītos. Formāts jau nav vainīgs pie cīņas stila. Tur jau pie vainas tas, ka Kļičko ir gara auguma, līdz ar to var atļauties piesardzīgu cīņas stilu.
Klichko to nevar atļauties. Domāju ka viņš to jutīs pēc nākamās cīņas reitingiem.

     [+] [-]

, 2013-10-20 15:25, pirms 11 gadiem
Ar tikai izstieptu roku distancei Kljichko Povetkinu nedabūja nokdaunā 3 reizes vienā raundā!!!

     [+] [-]

, 2013-10-22 17:43, pirms 11 gadiem
Kādā sakarā Kļičko vainīgi pie visa, var jau vienkārši ignoret tās cīņas un skatīties citus smagsvarus, vaitad vini vienīgie uz pasaules? Nevajag aprobežoties cilvēki!

     [+] [-]

, 2013-10-23 10:44, pirms 11 gadiem
DetroiD rakstīja: Čali tu vienu no grūtākajiem sporta veidiem Wrestlingu sauc par geju sportu?? Labi varbūt Wrestlings un Jiu-JItsu nav tie skatāmākie sporta veidi, taču labs, efektīvs armbars vai čouks var būt tik pat skaists kā knockouts.
un krietni sāpīgāk

     [+] [-]

, 2017-04-08 19:28, pirms 7 gadiem
Pilnīga taisnība!
No laika gala Kļičko cīņas ir bijušas neskatāmas,raustas ka puņķis uz drāts un tik uzsit un laižas vai klinčo.....