Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko menedžeris: "Cīņai pret Povetkinu piekritīsim, ja mums samaksās iepriekš"

Jānis Pārums

Kļičko menedžeris: "Cīņai pret Povetkinu piekritīsim, ja mums samaksās iepriekš"
Bernds Bente un Vladimirs Kļičko

IBO, IBF, WBO un WBA superčempiona smagajā svarā Vladimira Kļičko (59-3, 50KO) menedžeris Bernds Bente pastāstījis, uz kādiem noteikumiem Kļičko komanda gatava piekrist cīņai pret WBA čempionu Aleksandru Povetkinu (25-0, 17KO).

Bente paziņoja, ka čempiona komanda pieprasīs simtprocentīgu priekšapmaksu no puses, kas uzvarēja izsolē par tiesībām organizēt Kļičko – Povetkina cīņu. Tā kā gada pirmajos mēnešos pusēm neizdevās vienoties par cīņu, tika izziņota izsole. Vakar tajā uzvarēja Povetkina menedžeris Vladimirs Hrjunovs, kurš, pateicoties biznesmeņa Andreja Rjabinska atbalstam, piesolīja 23 miljonus dolāru. Kļičko pārstāvošā "K2 Promotions" piedāvāja 7.1 miljonus, "Sauerland Event" – 6 miljonus.

Bente gan norāda, ka Hrjunova piedāvātais skaitlis ir pārāk neticams, lai to varētu uztvert nopietni: "Skaitlis ir tik absurds, ka nepieciešama priekšapmaksa. Mēs nepiekritīsim samaksai pēc cīņas."

Jāpiebilst, ka WBA noteikusi, ka honorārs tiks sadalīts 75% pret 25% par labu Kļičko. Tas nozīmē, ka ukrainim vajadzētu saņemt 17.5 miljonus dolāru. Iespējamā cīņas vieta – Maskava, iespējamais datums – 31.augusts.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-24 11:38, pirms 11 gadiem
normāls piķis!!!!!......ko lai dara,ka nauda spiež kabatu......

     [+] [-]

, 2013-04-24 14:56, pirms 11 gadiem
Nu jā, bet šādas izsoles rīkošana ir pretēja labiem sporta piemēriem. Šeit nauda valda pasauli! Kļičko vajadzētu cīnīties ar tiem, kuri ir to nopelnījuši ar savu līmeni nevis rīkojot izsoles. Esmu par Kļičko, jo patīk viņu bokss, bet šis viss pasākums gan nepatīk!
Tad jau citur arī tā vajadzētu būt - piemēram hokejā pasaules čempioni Kanādieši tikai pēc naudas ieskaitīšanas kontā spēlēs pret Krieviju!

     [+] [-]

, 2013-04-25 11:49, pirms 11 gadiem
riichy rakstīja: Jēga Povetkinam šādai veida cīņai. Tāpat viņš nav muļķis un saprot ka ar Voloģu viņam galā netikt.
Kā nekā Vladimirs ieiet boksa vēsturē, ka viens no visu laiku tehniskākais un inteleģentākais smagsvaru bokseris boksa vēsturē..
tu gaījumā nejauc Vladimiru ar Vitāliju?