Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Nelsons: "Usiks nokautēs Briedi un triumfēs Supersērijā"

Jānis Pārums

Nelsons: "Usiks nokautēs Briedi un triumfēs Supersērijā"
Džonijs Nelsons
Foto: SkySports

Leģendārais britu bokseris Džonijs Nelsons, kurš savulaik bijis pasaules čempions pirmajā smagajā svarā (līdz 90.7 kg) uzskata, ka ukrainis Oleksandrs Usiks (13-0, 11KO) ir izteikts Pasaules boksa Supersērijas favorīts.

27. janvārī Rīgā WBO čempions pirmajā smagajā svarā Usiks aizvadīs cīņu pret WBC čempionu latvieti Mairi Briedi (23-0, 18KO). Lai gan vairums uzskata, ka cīņa noslēgsies pēc punktiem, Nelsonam ir pavisam cits viedoklis.

"Usiks lieliski boksējas un smagi sit," sacīja Nelsons. "Domāju, ka pusfināla cīņā viņš nokautēs Briedi. Tas varētu notikt aptuveni cīņas vidū. Pirmajos raundos viņš atradīs savu tempu un īsto distanci [kādā boksēt pret Briedi]."

Nelsons uzskata, ka finālā Usiks cīnīsies ar krievu Muratu Gasijevu, turklāt uzvarēs šo cīņu, bet vēlāk pāries uz smagsvariem, kur arī demonstrēs dominējošu sniegumu.

"Supersērijas finālā Usiks cīnīsies pret Gasijevu, kurš savā pusfinālā aizraujošā un lieliskā cīņā pieveiks Dortikosu. Domāju, ka tieši Usiks triumfēs Supersērijā un apvienos pirmā smagā svara titulus, bet pēc tam to pašu izdarīs arī smagajā svarā," uzsvēra britu boksa leģenda.

Šobrīd 51 gadu vecais Nelsons profesionālo karjeru uzsāka ar trim zaudējumiem pēc kārtas un kopumā karjerā piedzīvoja 12 zaudējumus, taču spilgti aizvadīja karjeras pēdējo desmitgadi, kļūstot par WBO pasaules čempionu un 13 reizes titulu aizstāvot. Nelsons pēdējo desmit gadu laikā 20 cīņās nezaudēja ne reizi, 19 cīņās uzvarot un vienā cīnoties neizšķirti. Karjeras laikā Nelsons ticis arī pie Eiropas Boksa savienības (EBU) titula, kā arī Pasaules Boksa federācijas (WBF) un Pasaules Boksa savienības (WBU) jostām.

Slēpts komentārs: erikxxl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-01-24 20:33, pirms 7 gadiem
ar vai bez nokauta, bet Usiks vinnēs, tikai neredzu tam visam jēgu. sanāk ka visas jostas paliks uzvarētājam. tad kapēc vajag tik daudz versiju?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-01-24 20:40, pirms 7 gadiem
Būs smagi abiem... viena kļūda aizsardzībā var maksāt ar smaga sitiena izlaišanu un tās var būt mača beigas... domāju, ka dominēs aizsardzības bokss, lai pieļautu pēc iespējas mazāk kļūdu, tāpēc varētu būt diezgan garlaicīga cīņa, bet tad jau redzēs kā būs... uzskatu,ka abiem ir līdzvērtīgas iespējas uzvarēt (kā jau minēju, cīņu var izšķirt viens sitiens, kurš var būt abu izpildījumā).

  +1 [+] [-]

, 2018-01-24 20:45, pirms 7 gadiem
petravicus rakstīja: Būs smagi abiem... viena kļūda aizsardzībā var maksāt ar smaga sitiena izlaišanu un tās var būt mača beigas... domāju, ka dominēs aizsardzības bokss, lai pieļautu pēc iespējas mazāk kļūdu, tāpēc varētu būt diezgan garlaicīga cīņa, bet tad jau redzēs kā būs... uzskatu,ka abiem ir līdzvērtīgas iespējas uzvarēt (kā jau minēju, cīņu var izšķirt viens sitiens, kurš var būt abu izpildījumā).
Citi norāda arī to, ka dēļ Usika stila sit un bēdz, pretēji kā Briedim iepriekšēja sit un ķeries, ciņa var nebūt parāk interesanta.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-24 20:45, pirms 7 gadiem
pūce rakstīja: ar vai bez nokauta, bet Usiks vinnēs, tikai neredzu tam visam jēgu. sanāk ka visas jostas paliks uzvarētājam. tad kapēc vajag tik daudz versiju?
Vairak jostu versijas, vairak cinas vairak naudas, piemeram tagad Usiks uzvar un pariet uz citu svaru, cina par atseviskam jostam saksies nojauna. Ja notiek ta, ka Briedis tomer visus uzvar, tad prieksa jautra dzive, tik daudz dazadu jostu aiztavesu veselu gadu bus uz izkersanu, ja tik veseliba lauj, jo skiet tikai superserija var visas savakt, citur par katru atseviski cinas.

Pec gabaritiem jau Usiks ir favorits, tacu tiesam viena kluda pats var nokautu dabut.

 +14 [+] [-]

, 2018-01-24 20:50, pirms 7 gadiem
Ar visu cieņu pret eksperta viedokli, finālā cīnīsies Dorticos pret Briedi, un,
Dorticos nebūs uzvarētājs.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-24 21:03, pirms 7 gadiem
Kas notiks tālāk, ja būs neizšķirts? Neaizmirsīsim, ka pastāv arī tāda iespēja, kaut ļoti maza.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-01-24 21:24, pirms 7 gadiem
Labi jau ka visi tā prognozē Usikam vieglu uzvaru, tas agri vai vēlu iesēžas smadzenēs un var nospēlēt Briedim par labu. Iespējams ukrainis ir favorīts -bukiji nav muļķi, bet diez vai tik neapstrīdams pārsvars būs ringā.

  +3 [+] [-]

, 2018-01-24 21:45, pirms 7 gadiem
Un kas bus, ja Briedis apsmies vinu? Ko tad mellais teiks? Es uzskatu par pilniigu idiotismu un uzmaniibas truukumu meetaaties ar taadiem viedokliem pirms ciinjas

  +2 [+] [-]

, 2018-01-24 22:02, pirms 7 gadiem
tekken rakstīja: Labi jau ka visi tā prognozē Usikam vieglu uzvaru, tas agri vai vēlu iesēžas smadzenēs un var nospēlēt Briedim par labu. Iespējams ukrainis ir favorīts -bukiji nav muļķi, bet diez vai tik neapstrīdams pārsvars būs ringā.
Vai tiešām domā, ka Usiks tagad lasa ko saka visi šie ''experti''?

  -1 [+] [-]

, 2018-01-24 22:05, pirms 7 gadiem
Kaut kaa baigi jaapiekriit

  +1 [+] [-]

, 2018-01-24 22:44, pirms 7 gadiem
Kā iesildošais duelis pirms Usika-Brieža cīņas, būs manējais ar Nameju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-01-24 22:58, pirms 7 gadiem
erikxxl rakstīja: Piekritu, finala būs divi krievi, viens no Osetijas, otrs no Krima
Ta jau finālā būs tev grūti izlemt, kuru no savējiem atbalstīt.

     [+] [-]

, 2018-01-24 23:04, pirms 7 gadiem
Jo vairāk slavēs usiku jo vairāk iespēju Mairim..būs ārkārtīgi grūti bet tagad vai nekad..šis es domāju ir pēdējais Brieža turnīrs ja viņam ir smadzenes...tāpec uz visu banku..

     [+] [-]

, 2018-01-25 00:29, pirms 7 gadiem
hilss rakstīja: Par godu Brieža cīņai ievērtēju Usiku. Nezinu cik labs viņš būs pret Briedi taču visas iepriekšējās cīņas liecina ka nevajag pārāk respektēt viņu jo tas ir dancotājs ar vājiem sitieniem. Vislabāk viņš izskatījās pret Huku. Citi bokseri gāja pret viņu atklatajā boksā un nemaz neizskatījās zemē metami. Galvenais ir nepārvērtēt un nepārdegt, bet savākt piķi un labi noboksēt.
Usikam nav vājš sitiens, viņš tomēr uzvarēja Huku ar tehnisko nokautu, kamēr Mairis to nespēja izdarīt. Usyka vājā vieta varētu būt korpuss, domāju ka Mairis ar savām garajām rokām līdz korpusam var aizsniegties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-25 10:58, pirms 7 gadiem
Priekš kam šādu rakstu vispār likt!? Un vēl pirmajā lapā! Nointervē citu "ekspertu" un tas pateiks ka Briedis nokautēs usiku 5 raundā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-25 15:00, pirms 7 gadiem
nelabais6 rakstīja: Ar visu cieņu pret eksperta viedokli, finālā cīnīsies Dorticos pret Briedi, un,
Dorticos nebūs uzvarētājs.
Paldies, bet ja es zaudēšu 500 eirikus, ko uzliku uz Briedi, Tu man viņus atmaksāsi ar 10% ok?

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 06:44, pirms 7 gadiem
yahooo rakstīja: Vot ir jautājumi te reizēm
Lai būtu ar ko cīnīties, priekš kam.
Ja būtu tikai viena josta, kā kādreiz Wold Cruiserweight Title, tad konkrētajā svara kategorijā mēs redzētu divas, labākajā gadījumā trīs titulcīņas gadā. Tas jau nav komandu sporta veids, kur katru nedēļu spēles notiek visās malās. Tagad ir četras spēcīgākās versijas, attiecīgi mēs varam vērot jau astoņas titulcīņas gadā kā minimums, t.i. gandrīz katru mēnesi. Un arī pašiem bokseriem nav dīkā jāsēž. Ja reitingā ir 15 bokseri, tad kad viņi tiks cīnīties par to vienu titulu..? Labāk ir, ja ir 4 reitingi plus iespēja titulus apvienot, lūk tas jau ir interesanti.
Tagad teiksi, ka alfabēta tituli ir nākuši par labu boksam? Cik vien atceros, tā ir vienmēr bijusi viena no lielākajām problēmām boksā, kopā ar diskutabliem cīņas iznākumiem un promouteru lielās lomas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-26 13:56, pirms 7 gadiem
yahooo rakstīja: Izlasi vēlreiz manu komentāru, visus plusus es aprakstīju.
Mīnusu dižu nav, diskutabls iznākums var būt jebkurā cīņā, kurā ir tuvs rezultāts pēc punktiem, bet ar federācijām tam nav sakara.
Gadās promoteru spēles, kad iedod uzvarējušam zaudējumu ar mērķi uzrīkot revanšu un nopelnīt vēl vairāk naudaszīmes, bet, kā jau teicu, tie ir promoteru plāni, ne federāciju. Nu un nepiemini te visas "alfabētu federācijas", tās te netiek apspriestas, runa ir par četrām atzītajām.
Izlasi manējo. Es uzskaitīju trīs lielākās problēmas boksā.
Neviens pa pilnu pulksteni neuztver nevienu no tām organizācijām, tā visa ir naudas pelnīšana. WBA regular, WBA super, WBA duper.

     [+] [-]

, 2018-01-27 21:26, pirms 7 gadiem
Skaties tiešraidi šeit , tikai krievu valodā - Shrink your URLs and get paid!