Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins, Puļevs un Heleniuss – pretendenti uz Vladimira Kļičko tituliem

Jānis Pārums

Povetkins, Puļevs un Heleniuss – pretendenti uz Vladimira Kļičko tituliem
Kubrats Puļevs
Foto: sportbox.ru

2013.gadā IBO, IBF, WBA un WBO čempionam smagajā svarā, ukrainim Vladimiram Kļičko (59-3, 50KO), visticamāk, būs jāaizvada trīs obligātās titula aizstāvēšanas, turklāt oponentos būs vienīgi kompānijas "Sauerland Events" pārstāvētie bokseri.

Obligātais titula pretendenta WBA versijā ir krievs Aleksandrs Povetkins (25-0, 17KO), kurš pats arī ir WBA titula īpašnieks, tiesa viņa rēķinā ir vienkārši WBA tituls, kamēr Kļičko ir absolūtais WBA čempions (pieder "Super" WBA tituls).

IBF versijā ranga pirmo pozīciju ieņem 31 gadu vecais bulgārs Kubrats Puļevs (17-0, 9KO), kuram, lai arī nav iespaidīgs nokautu procents, pēdējās trīs cīņas uzvarējis priekšlaicīgi. Septembra beigās viņš 11.raundā nokautēja Aleksandru Ustinovu (27-1, 21KO), izcīnot EBU (Eiropas) un IBF "International" titulus.

Savukārt WBO rangā uzreiz aiz Kļičko atrodas soms Roberts Heleniuss (18-0, 11KO), kurš pakāpās no 13.pozīcijas pēc tam, kad pēc punktiem pārspēja 40 gadus veco bahamieti Šermanu Viljamsu (35-12-2, 19KO). Savukārt IBO noteikumi paredz, ka šajā versijā nav obligāto titula aizstāvēšanu, t.i. oponentus čempions var izvēlēties pats.

Izmantotie resursi:
Boxing News & Results updated 24/7 | Fightnews

  -1 [+] [-]

, 2012-11-22 18:02, pirms 12 gadiem
sparings?

  -2 [+] [-]

, 2012-11-22 19:34, pirms 12 gadiem
arviic22 rakstīja: sparings?
uzreiz pret trijiem? iespaidīgi. no šiem tikai Povetkins varētu būt nopietnākais.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-22 21:03, pirms 12 gadiem
pūce rakstīja: uzreiz pret trijiem? iespaidīgi. no šiem tikai Povetkins varētu būt nopietnākais.
nu Povetkins šķiet ļoti švaks, ja noliek blakus Kļičko..

man jau lieks, ka lielākā problēma boksā ir tā, ka pārāk maz cilvēku trenējas tajā pietiekami nopeitni! pavērojot Vladimiri Kļičko - var redzēt pēc miesas būves un auguma, ka džeks sevi uztur kārtīgā fiziskā formā! citi visi garie tādi resnīši un tizleņi salīdzinot. ja kāds trenētos tik pat cītīgi kā to dara Kļicķo gan jau būtu interesantākas cīņas..
tāpēc jau Kambalam bez boksa pieredzes boksā gāja normāli - fiziski spēcīgs.. ja būtu vēl no bērnības prasmes (skilu) trenējis vispār būtu labi.. hokejisti, basketbolisti visi saprot, ka pamatā ir fiziskais - bokseri īpaši smagsvara nolemj, ka pietiek tikai ar masu un sūdīgu tehniku - lielā daļā cīņu pietiek, bet pret Kļičko bez fiziskā nav ko darīt, jo viņš nerij bulciņas un neguļ, bet sporta zālē močī tikmēr

     [+] [-]

, 2012-11-22 21:13, pirms 12 gadiem
Tā jau arī ir. Visi vadošie smagsvari, kas pēdējās desmitgadēs ir bijuši ( Taisons, Holifīlds, Lenoks Luiss, pirms tam Ali ) ir bijuši ar labu fizisko formu, bez resniem vederiem un atļukušām rokām. Pat Taisons ( jaunībā ) ar relatīvi lielu svaru uz savu mazo augumu bija to salicis proporcionāli muskuļos nevis vēderā. Bet jā, mūsdienās amerikāņi labāk nodarbojas ar basketbolu un am. futbolu nevis boksu.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-23 01:03, pirms 12 gadiem
Lielaaka probleema boksaa ir tas, ka citi sportaveidi to izkonkureeja samksas zinjaa, lidz ar to cilveeki sprieda, kapeec man dauziit galvu, ja es varu spardiit bumbu un sanjemt par to vairaak naudas. Otkaart sausmigaa korumpetiiba un cinju pirksana. Un ludzu neaizvaino bokserus kas plees savu dirsu katra treninjaa . Boksa treninju intensitate vispar nav pielidzinaama basketbolam vai futbolam. Var piekrist, ka daudzi smagsvari nav vizuaali skaistaa formaa, bet neviens futbolists vai basketbolists nav speejigs iztureet 12. cinjas raundus, ta ir pavisam cita veida piepuule. Un cik futbolisti sver vairaak par 94kg. Kung es gribetu, lai tu kadreiz nobokse 4 raundus ar aukstu intensitati un pateikt kko par sliktu formu. Atvainokos par pretigo rakstisanas veidu, plansetei nav garumzimes un reizem keras burti.

     [+] [-]

, 2012-11-23 01:04, pirms 12 gadiem
No siem pec varda labakais pretinieks Vitjazs, bet skaistakamcinja pret Heleniusu

  -1 [+] [-]

, 2012-11-23 01:17, pirms 12 gadiem
pac-man rakstīja: Lielaaka probleema boksaa ir tas, ka citi sportaveidi to izkonkureeja samksas zinjaa, lidz ar to cilveeki sprieda, kapeec man dauziit galvu, ja es varu spardiit bumbu un sanjemt par to vairaak naudas. Otkaart sausmigaa korumpetiiba un cinju pirksana. Un ludzu neaizvaino bokserus kas plees savu dirsu katra treninjaa . Boksa treninju intensitate vispar nav pielidzinaama basketbolam vai futbolam. Var piekrist, ka daudzi smagsvari nav vizuaali skaistaa formaa, bet neviens futbolists vai basketbolists nav speejigs iztureet 12. cinjas raundus, ta ir pavisam cita veida piepuule. Un cik futbolisti sver vairaak par 94kg. Kung es gribetu, lai tu kadreiz nobokse 4 raundus ar aukstu intensitati un pateikt kko par sliktu formu. Atvainokos par pretigo rakstisanas veidu, plansetei nav garumzimes un reizem keras burti.
es saprato ko vēlies patiekt, bet nu tā pat kā citam sportistam būtu grūti 12 raundus nostāvēt, bokserim būtu grūti daudz ko citu izdarīt perfektā rezultātā tādā ziņā vieglatlētika ir vistīrākā - tikai močī un bez atpūtas - jebkāda distance - ir jāmauc max ātrumā bez atputām un svarīgs ir tikai laiks..

un smagajiem bokseriem daudziem var manīt, ka nespēj tie spēkus saglabāt līdz cīņas beigām.. tā, protams, tam ir jābūt!

p.s. es zinu kā ir boksēties, tikai priekš fizuhas eju uz treniņiem un zinu kā ir 3min riktīgi močīt, minūte pauze un atkal, tomēr vieglatlētikā vai citos treniņos bieži slodzes ir bijušas lielākas. Pie Nākuma gāju uz treniņiem - grupu nodarbības pa vingrojumu stacijām - nu tas bija labāks hardcore par boksu.. - nav kur sačkot.. bet tāpēc arī saku, ka fiziskais ir jātrenē!

un profesionālam basketbolistam tiešām nebūtu problēmu noturēt fiziski intensīvu slodzi 12x3 min

     [+] [-]

, 2012-11-23 10:50, pirms 12 gadiem
kungs rakstīja: es saprato ko vēlies patiekt, bet nu tā pat kā citam sportistam būtu grūti 12 raundus nostāvēt, bokserim būtu grūti daudz ko citu izdarīt perfektā rezultātā tādā ziņā vieglatlētika ir vistīrākā - tikai močī un bez atpūtas - jebkāda distance - ir jāmauc max ātrumā bez atputām un svarīgs ir tikai laiks..

un smagajiem bokseriem daudziem var manīt, ka nespēj tie spēkus saglabāt līdz cīņas beigām.. tā, protams, tam ir jābūt!

p.s. es zinu kā ir boksēties, tikai priekš fizuhas eju uz treniņiem un zinu kā ir 3min riktīgi močīt, minūte pauze un atkal, tomēr vieglatlētikā vai citos treniņos bieži slodzes ir bijušas lielākas. Pie Nākuma gāju uz treniņiem - grupu nodarbības pa vingrojumu stacijām - nu tas bija labāks hardcore par boksu.. - nav kur sačkot.. bet tāpēc arī saku, ka fiziskais ir jātrenē!

un profesionālam basketbolistam tiešām nebūtu problēmu noturēt fiziski intensīvu slodzi 12x3 min
Piekrītu Tev, līdz brīdim, kad Tu saki par basketbolu..

..būtu.. personīgi zinu vienu basketbolistu, kas spēlē profesionālajā līmenī (es domāju, ka VEF un BK Ventspili tā var saukt) .. un viņš teica, ka 3 raundā jau vairs rokas neturās.. (kaut gan ir fiziski spēcīgs un katru dienu apmeklē svaru zāli) ..tieši tapēc katrs sporta veids atšķiras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-23 15:37, pirms 12 gadiem
yahooo rakstīja: Tur jau ir kardio problēma.
Man nespeja noturet rokas augsaa bija katrea treninja beigaas, sitienu izdarisanai ir pilnigi cita specifika ka metieniem. Tapeec arii muskulji trenejas savadaak un ja tresajaa raunda gruti noturet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-24 12:08, pirms 12 gadiem
yahooo rakstīja: Nu ja tu par boksu runā, tad ir jāpaskrien ar hantelēm rokās. Un rokas būs vietā no pirmā līdz pēdējam raundam.
smiekli nak par tevi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-26 16:27, pirms 12 gadiem
tie kas ir nodarbojušies ar boksu tie saprot kā tas ir, kad 3 roundā jau liekas ka cimdos svins saliets. Pārējiem ir mistisks priekštats, ka ja ir profesionāls sportists (pie tam nesvarigi basketbolsist, futbolists vai kads cits) tad varēs mierīgi izturēt slodzes ari boksā.
Taisniba ir tiem, kuri saka ka katram sporta veidam ir citas slodzes un darbojas citi muskuļi. Es pats agrāk spēlēju LBL2 basketu. Treniņi 5 dienas nedēļā + spēles. Laiku pa laikam 2 nedēļu no vietas pa diviem basketa treniņiem dienā. Likās fizuha nereālākā. Beidzu spēlēt basi un uzreiz pārgāju boksā trenēties. praktiski visu fizuhu varēju izmest miskastē. Viss bija jāsāk no nulles - cita elpošana, citi muskuļi darbojas, cita slodze, citāda stila kardio. Kaut kas jau nāca līdzi no basīša - vieglākas un ātrākas kājas, līdz instinktam ietrenēts kustīgums utt, bet kopumā 3. raundā jau likās ka atdošu kātus. Atceros vel šodien kā pēc pirmā boksa treniņa man 5 dienas bija grūti pakustēties jo sāpēja tādi muskuļi, par kuru eksistenci nemaz nezināju Un tas bija ar visu to LBL2 ielikto fizuhu.

     [+] [-]

, 2012-11-29 11:44, pirms 12 gadiem
Visiem trijiem rindā jānostājas, lai Kļičko pilns sitiens sanāk!

     [+] [-]

, 2012-11-30 01:21, pirms 12 gadiem
db rakstīja: tie kas ir nodarbojušies ar boksu tie saprot kā tas ir, kad 3 roundā jau liekas ka cimdos svins saliets. Pārējiem ir mistisks priekštats, ka ja ir profesionāls sportists (pie tam nesvarigi basketbolsist, futbolists vai kads cits) tad varēs mierīgi izturēt slodzes ari boksā.
Taisniba ir tiem, kuri saka ka katram sporta veidam ir citas slodzes un darbojas citi muskuļi. Es pats agrāk spēlēju LBL2 basketu. Treniņi 5 dienas nedēļā + spēles. Laiku pa laikam 2 nedēļu no vietas pa diviem basketa treniņiem dienā. Likās fizuha nereālākā. Beidzu spēlēt basi un uzreiz pārgāju boksā trenēties. praktiski visu fizuhu varēju izmest miskastē. Viss bija jāsāk no nulles - cita elpošana, citi muskuļi darbojas, cita slodze, citāda stila kardio. Kaut kas jau nāca līdzi no basīša - vieglākas un ātrākas kājas, līdz instinktam ietrenēts kustīgums utt, bet kopumā 3. raundā jau likās ka atdošu kātus. Atceros vel šodien kā pēc pirmā boksa treniņa man 5 dienas bija grūti pakustēties jo sāpēja tādi muskuļi, par kuru eksistenci nemaz nezināju Un tas bija ar visu to LBL2 ielikto fizuhu.
Listen to this man he speaks the truth and knows lil bii about boxin'