Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ļebedevs: "Neturu ļaunu prātu uz Džonsu, bet atmiņa man ir laba..."

Jānis Pārums

Ļebedevs: "Neturu ļaunu prātu uz Džonsu, bet atmiņa man ir laba..."
Deniss Ļebedevs
Foto: rt.com

Deniss Ļebedevs( 25-2, 19KO), kurš pavasarī ar tehnisko nokautu zaudēja panamietim Giljermo Džonsam (39-3-2, 31KO), komentējis panamieša diskvalifikāciju par aizliegtu vielu lietošanu.

17.maijā Džonss ar tehnisko nokautu 11.raundā pieveica Ļebedevu, lai gan pēc punktiem vadībā bija krievu bokseris. Neskatoties uz nopietnu acs savainojumu cīņas gaitā, Ļebedevs vairākkārt izdarīja bīstamus sitienus, taču Džonss pārsteidzošā kārtā nokdaunā tā arī ne reizi netika nosūtīts. Vēlāk veiktajās analīzēs Panamas boksera organismā konstatēts furosemīds. Šis preparāts pieder zāļu grupai, ko sauc par diurētiskiem līdzekļiem un tam piemīt urīndzenoša iedarbība (ātrai svara samazināšanai). Pasaules Antidopinga aģentūras aizliegto vielu sarakstā furosemīds iekļauts arī tāpēc, ka sportisti to pārsvarā lieto, lai slēptu citu aizliegto vielu pēdas organismā.

"Ļauju prātu uz Giljermo Džonsu neturu, taču man ir ļoti laba atmiņa. Saprotiet to, kā gribat," sacīja Ļebedevs. "Ja ļaudis vienosies, tad [atkārtota] cīņa [pret Džonsu] notiks nākamā gada sākumā."

Krievu promouters Vladimirs Hrjunovs norādījis, ka līgums par cīņu starp Ļebedevu un Džonsu jāparaksta līdz 24.oktobrim, taču visticamāk tas tiks paveikts ātrāk. Ja tomēr pusēm neizdosies vienoties, notiks izsole par cīņas organizēšanu. Hrjunovs arī atklāja, ka pārrunās krievu bokseri pārstāv ne tikai viņš, bet arī Andrejs Rjabinskis, kurš organizēja arī Vladimira Kļičko un Aleksandra Povetkina cīņu.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  +1 [+] [-]

, 2013-10-22 10:32, pirms 11 gadiem
Denis, es sapratu!

     [+] [-]

, 2013-10-22 11:10, pirms 11 gadiem
Kā var notikt atkārtota cīņa, ja Džonss ir diskvalificēts?
Parasti diskvalifikācijas par dopingu ir divi gadi..

     [+] [-]

, 2013-10-22 12:52, pirms 11 gadiem
eddybear rakstīja: Kā var notikt atkārtota cīņa, ja Džonss ir diskvalificēts?
Parasti diskvalifikācijas par dopingu ir divi gadi..
Cik sapratu, tad šoreiz diskvalifikācija nav divi gadi, bet gan 6 vai 9 mēneši ar atpakaļejošu datumu, bet tā kā šis izsmeļošais raksts par to klusē, tad saproti pats kā vēlies... Cik es atceros (laikam apollo.lv lasīju), ka diskvalifikācija beigtos šī gada novembrī... Bet varbūt maldos! Palabojiet mani!

     [+] [-]

, 2013-10-22 13:27, pirms 11 gadiem
eddybear rakstīja: Kā var notikt atkārtota cīņa, ja Džonss ir diskvalificēts?
Parasti diskvalifikācijas par dopingu ir divi gadi..
Dopinga lietošanā pieķertajam Džonsam atņem...

''Džonsam piespriesta sešu mēnešu diskvalifikācija ar atpakaļejošu datumu. Proti, diskvalifikācija stājās spēkā cīņas dienā, 17.maijā, un beigsies 17.novembrī.''

Tā kā ciņā (kā runā) nenotiks šogad (2013. gadā), tad jau līdz tam brīdim diskvalifikācija būs beigusies.