Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Rioss: "Visi, kas gaida vieglu Pakjao uzvaru, būs vīlušies"

Jānis Pārums

Rioss: "Visi, kas gaida vieglu Pakjao uzvaru, būs vīlušies"
Menijs Pakjao un Brendons Rioss
Foto: AFP/Scanpix

Makao (Ķīnā) šovakar notika preses konference par godu svētdienas rītā gaidāmajai cīņai starp Meniju Pakjao (54-5-2, 38KO) un Brendonu Riosu (31-1-1, 23KO).

Brendons Rioss paziņoja, ka visi, kas sagaida vieglu Pakjao uzvaru, būs vīlušies: "Šī bija labākā treniņnometne manā mūžā. Atrodos lieliskā formā un nekādas iesildošās cīņas [pirms nākamajam cīņā] Menijam nebūs. Runā, ka viņš viegli uzvarēs mani, ka es viņam esmu kā boksa maiss. Taču man jāsaka, ka cīņas dienā jūs redzēsiet labāko Riosu. Šajā dienā dzims jauna zvaigzne. Es esmu monstrs!"

"Pilnībā koncentrējos savam sagatavošanās posmam. Esmu neatlaidīgi trenējies, gribu iziet ringā un padarīt to, kas ieplānots," sacīja Menijs Pakjao. "Rioss ir izsalcis pēc uzvarām, bet pēc tām izsalcis esmu arī es, jo pēdējās divās cīņās esmu zaudējis. Mēs esam bokseri un izejam ringā, lai padarītu savu darbu."

Menija Pakjao un Brendona Riosa cīņa Ķīnas pilsētā Makao sāksies svētdien aptuveni plkst. 6:00 no rīta pēc Latvijas laika. Bokseri cīnīsies par vakanto "WBO International" titulu svarā līdz 66.7 kilogramiem.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...