Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Liepiņš paliek LBF prezidenta amatā

Jānis Pārums

Šodien, 15.martā notika Latvijas Boksa federācijas (LBF) gadskārtējā konference, kuras laikā LBF valde atskaitījās par 2007.gadā padarīto, kā arī LBF prezidenta amatā atkārtoti ievēlēja Māri Liepiņu.

Tika diskutēts arī par sportistu atlases kārtību un kritērijiem dalībai Latvijas un Starptautiskajās sacensībās, izskatīja boksa sporta attīstības tendences "Nacionālās sporta attīstības programmas 2006-2012. gadam" ietvaros, kā arī papildināja dienas kārtību ar boksa veterāna Aloiza Tumiņa apsveikšanu 70 gadu jubilejā un LBF prezidenta vēlēšanām. Savu amatu saglabāja līdzšinējais LBF Prezidents Māris Liepiņš, par kuru nobalsoja 24 no 26 reģistrētiem balsstiesīgiem konferences dalībniekiem.

Konferencē piedalījās arī Latvijas amatieru boksa asociācijas (LABA) pārstāvji. Nebija ieradušies LBF darbības galvenie kritizētāji, kā dēļ arī konstruktīvas diskusijas izpalika un darbs konferences laikā noritēja atbilstoši LBF statūtiem un konferences reglamentam. Par LBF valdes darbu tika teiktas gan kritiskas, gan labas atsauksmes, tomēr galvenais secinājums ir tāds, ka visus vieno boksa sports.

20.martā sāksies Latvijas čempionāts, kas norisināsies līdz 22. martam. Pēc to rezultātiem tiks noskaidroti bokseri, kas Latviju no 7. līdz 14. aprīlim pārstāvēs otrajā olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Grieķijā.

Informāciju sagatavoja
LBF valde

     [+] [-]

, 2008-03-16 22:56, pirms 16 gadiem
Tagad latvijas bokss saistās tikai ar vienu uzvārdu- KAMBALA!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja