Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lomačenko: "Ar Salido parunāsim ringā"

Jānis Pārums

Lomačenko: "Ar Salido parunāsim ringā"
Vasīlijs Lomačenko

Ukraiņu boksa talants Vasīlijs Lomačenko (1-0, 1KO), kurš 1.martā savā otrajā profesionālajā cīņā cīnīsies par WBO pasaules čempiona titulu pret meksikāni Orlando Salido (40-12-2, 28KO), atzinis, ka pirms cīņas daudz runāt negrib un labāk to darīs pēc tam, kad tā būs noslēgusies.

"Esmu gatavs visam. Man nepatīk kaut ko paredzēt un izteikt prognozes, taču es noskaņojos uz 12 raundu cīņu," sacīja Lomačenko.

Lomačenko iegāja vēsturē jau savā pirmajā cīņā, izcīnot WBO internacionālo čempiona jostu. Tagad cīņas likme būs jau prestižā WBO josta, tādejādi ukrainim ir iespēja paveikt patiešām izcilu un vēsturisku panākumu. Lomačenko atzina: "Protams, man patīk, ka varu sasniegt ko vēsturisku. Vairāk varēšu par to runāt, ja man tas patiešām izdosies."

"Tagad neko negribu teikt Salido. Kāda jēga man tagad kaut ko teikt un lieki runāt. Pienāks 1.marts, tad arī ar Salido parunāsim ringā," piebilda Lomačenko

Lomačenko menedžeris ir ASV dzīvojošais lietuvietis Egis Klims, kurš atklāja, kas ir tās lietas, kas ukraiņu bokseri padara tik īpašu: "Vasīlijs ir ļoti disciplinēts un apņēmīgs. Bokss ir viņa dzīve – viņš tikai boksējas, boksējas, boksējas. Viņš trenējas ļoti smagi, dara visu, lai būtu izcils bokseris."

  +1 [+] [-]

, 2014-02-16 16:22, pirms 11 gadiem
Kaut visiem bokseriem būtu šāda attieksme!